Πλάκα μου κάνετε ? δεν την εχει δει κανείς ???
μακράν φανταστική !!!!
το amazon για μια ακομη φορα δίνει ενα διαμαντάκι σε σειρά
Φανταστικη ιστορια, καταπληκτικα δεμενα flashbacks αγωνία και μυστήριο.
Το τελος.
Spoiler
Το οτι υπαρχουν και αλλο ενα group με αγόρια προσπαθω να καταλαβω εαν τελικα αυτα που έλεγε για την πατριαρχία και να την καταρίψουν ήταν μουφα διοτι δεν βρίσκω το νοημα σε αυτο το πείραμα. Βεβαια η τυπισσα ειναι psycho τελείως δεν το συζητάμε. Δεν το περίμενα οτι θα ήταν η αδερφή της ο δευτερος operative.
Μην το καθυστερείτε, ξεκινήστε την άμεσα.
Εαν δεν πάρει ανανέωση , δεν θα ξαναγοράσω ουτε σώβρακο απο το Amazon !!!
Καλουλη ηταν, ειχε αρκετο ενδιαφερον για να θελω και 2η σαιζον.
Το 1ο επεισοδιο ηταν με διαφορα το χειροτερο, και βασισμενο στη χειροτερη χαρακτηρα κατεμε....δε θα επρεπε να ξεκινησουν με αυτη, σκεφτηκα να το παρατησω μετα απο αυτο.
Αλλα στη συνεχεια βελτιωθηκε, οι υπολοιπες κοπελες ειχαν πιο ενδιαφερουσες ιστοριες, και ειχε ενδιαφερον η ολη ιστορια.
Spoiler
Ενδιαφερον το πειραμα της κυριας, και ακομα πιο ενδιαφερον που οι κοπελες την διαψευδουν. Λογικο και επομενο να αποτυχει. Ενδιαφερον ειναι να δουμε και τη μερια των αγοριων, που δεν πιστευω να τα πηγαινουν πολυ καλυτερα
Ο 1ος χαρακτηρας ειναι και ο πιο συμαντικος ομως. Εγω απο το πρωτο κολησα
Φινάλε
Spoiler
Παντως εαν καποιος εξηγησει ακριβως τι ηταν αυτο το πειραμα διοτι εγω μπερδευτηκα με τη ψυχοπαθη τυπισσα. Τι ηθελε τελικα να αποδειξει με τις γυναικες. Που τελικα μετα ειχε και ανδρες αλλου οποτε μαλλον ειναι απλα τρελή.
Ο 1ος χαρακτηρας ειναι και ο πιο συμαντικος ομως. Εγω απο το πρωτο κολησα
Φινάλε
Spoiler
Παντως εαν καποιος εξηγησει ακριβως τι ηταν αυτο το πειραμα διοτι εγω μπερδευτηκα με τη ψυχοπαθη τυπισσα. Τι ηθελε τελικα να αποδειξει με τις γυναικες. Που τελικα μετα ειχε και ανδρες αλλου οποτε μαλλον ειναι απλα τρελή.
Ναι δυστυχως, ειναι σημαντικος, αλλα με τη συμπεριφορα της, ουτε εγω δεν μπορουσα να την παρω στα σοβαρα κι ας δικιο σχεδον σε ολα. Εχει πολλα θεματακια η κοπελιτσα, να δουμε πως θα καταληξει.
Οσο για το φιναλε
Spoiler
με αυτο το πειραμα, νομιζω οτι θελει να αποδειξει, οτι αν απομονωσει μια ομαδα γυναικων, θα καταφερουν να ξεπερασουν τις οποιες δυσκολιες, και να αναπτυξουν μια μικρη κοινωνια, χωρις το "χαος" που εχει δειξει το παρελθον με τη "συμβολη" των ανδρων. Και παραλληλα, για τον ιδιο λογο, κανει το ιδιο και με τα αγορια, για να δειξει τις διαφορες.
Εντάξει, για 'μένα, σειρά για να την δεις να περάσει ευχάριστα η ώρα, δεν είναι και για να ξετρελαίνεσαι, όπως είδα σε μερικά posts στο tumblr, ή να έχεις τρελή αγωνία. Νομίζω κάπου χάνει με τις ηθοποιούς (τις νεαρές εννοώ, η R.Griffiths μού είναι συμπαθής), κάπως αντιπαθητικές φάτσες αρκετές κοπελιές, που δεν βοηθάνε στο να σε κερδίσουν γρήγορα οι χαρακτήρες (που δεν είναι κ τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δεν είναι και κακοί).
Spoiler
Το twist(?) ότι δεν σώθηκαν & ότι οι συνεντεύξεις γίνονταν από αυτούς ήταν γρήγορα αντιληπτό με το που άρχισε ο άλλος να κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς την Leah, διότι δεν έπαιζε κάποιος ψυχολόγος που ήταν εκεί για στήριξη να συμπεριφερόταν έτσι.
Το twist όμως ότι ήταν η μικρή η insider δεν το ψυλλιάστηκα καθόλου, παρόλο που έκανα την σκέψη ότι η Dot (χρειάστηκε να imdb το όνομά της παρόλο που μόλις είδα τα επεισόδια & μου ήταν & συμπαθής, κάτι που μάλλον δείχνει πόσο πολύ σου μένουν οι χαρακτήρες ) δεν πολυ-κολλούσε με την συμπεριφορά που έδειχνε.
Νομίζω κάτι που θα ήθελα να δω είναι την Rachel να μαθαίνει ότι η αδερφή της τις πρόσφερε οικειοθελώς για αυτό το πείραμα. Διότι άλλο να την θεωρεί ως "ηθικό αυτουργό" με το ναυάγιο να είναι απρόβλεπτη συνέπεια & άλλο να το σχεδιάζει όλο αυτό έχοντας πλήρη γνώση. Κ δεν έφταναν όλα -το τραύμα, η πείνα, το κρύο- έχασε & το χέρι της! Κατά τ'άλλα δεν έχω καμιά ιδιαίτερη αγωνία.
Μου άρεσε που η Shelby σκέφτηκε & εκμεταλλεύτηκε τη μόνη ευκαιρία για επικοινωνία στο να ενημερώσει την Leah ότι είχε δίκιο. Κι ας είχα φάει spoiler για αυτό, μιας & δεν σκόπευα να την δω έχοντας δει να έχει βαθμολογία γύρω στο 5 & κάτι. Καμιά άλλη σκηνή δεν θυμάμαι να μου έμεινε/ξεχώρισε.