Ελαχιστα πραγματα στη 5η σεζον αφου με 8 επισοδεια να ειναι φιλλερ και μολις 2 καπως σοβαρα το 4ο και το 10ο δε γινεται δουλεια.
Ασε που ειναι απιστευτο πως κοιμουνται σε ολη τη σεζον τον υπνο του δικαιου οι Γηινοι και αλωνιζει ενας εντελως μονοδιαστατος vilain ο Μαρκο Ιναρος με τη βοηθεια καποιων Αρειανων.
Παντως το να αναλωνεται μια σεζον σε αχρειαστο μελο μπλα μπλα και στα τελευταια 10 λεπτα του φιναλε να εξελισονται ενα καρο ιστοριες στο Δακτυλιο κυριως,που τον θυμιθηκαν κι αυτον..., σαν τυρι για την 6η σεζον δεν ειναι σοβαρα πραγματα κατα τη γνωμη μου.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:48
Προσωπικά μου άρεσε πολύ η σεζόν. Βέβαια αγαπάω τόσο πολύ την σειρά που θα έβλεπα και 10 filler στην σειρά αν υπήρχαν! Σίγουρα είχε κάποιες κοιλιές αλλά σε γενικές γραμμές την θεωρώ πολύ καλή αν και σίγουρα μπορούσαν οι εξελίξεις 4 επεισοδίων να δοθούν άνετα σε 2.
Τεσπα, εξαιρετική ερμηνεία από την Dominique Tipper αντάξια βραβείου κατά την γνώμη μου, και δεν της το είχα.
Το τέλος της σεζόν μας βάζει πάλι στην τροχιά της κεντρικής ιστορίας με το πρωτομόριο όπου η ανθρωπότητα μάλλον θα κληθεί να αντιμετωπίσει την απειλή που κατέστρεψε τον χαμένο πολιτισμό των "Χτιστών". Θα πρέπει να περιμένουμε πάλι ένα χρόνο για την συνέχεια.
Πράγματι πολύ υποτονική η φετινή σεζόν... Εμένα, βέβαια, μου άρεσε! Μπορεί να μην με κράτησε στην τσίτα όπως άλλες φορές, αλλά έδωσε πιο πολύ βάθος στις ιστορίες. Εννοείτε ότι είναι μία από τις αγαπημένες μου σειρές.
Είχα την εντύπωση ότι αυτός θα ήταν και ο τελευταίος κύκλος οπότε χάρηκα πολύ που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε άλλον ένα!
Τι κρίμα όμως για τον Άλεξ... Στεναχωρήθηκα πολύ...
πολυ καλο το φιναλε...μπορει να μην μιλαμε για τη καλυτερη σεζον, αλλα ηταν ψηλο επιπεδο ξανα.!! ειχε αρκετες εξελιξεις και αφηνει θεματα για τη τελευταια σεζον.!!! we shall see.!!!
Εγώ δεν θα συμφωνήσω με ότι διαβάζω εδώ. Πέρα από ένα επεισόδιο με τον Έιμος και την Μάο στη γη δεν βρήκα κανένα άλλο βαρετό ή υποτονικό. Όλα τα επεισόδια με κράτησαν με την δράση και τις εξελίξεις τους. Η σεζόν ήταν καταπληκτική πολύ καλύτερη από την 4. Δεν ήθελα να χάσουμε κανέναν από τους βασικούς τους ροσινάντε πολύ κρίμα για τον Άλεξ σίγουρα θα λείψει στην τελευταία σεζόν. Μου άρεσε στο τέλος ο Έιμος τον τρόπο που έφερε μέσα στο ροσινάντε την Μάο!! Ο Μάρκο Ινάρος πολύ καλός κακός μην ξεχνάμε ότι το διάστημα είναι αχανές και μπορεί να κρυφτεί άνετα κ να χαθεί και είχε βοήθεια χρόνια από πίσω δεν θα σχεδίασε όλα αυτά σε μια ημέρα. Ήταν μια πολύ καλό σχεδιασμένη πολύπλευρη επίθεση που τους έπιασε όλους στον ύπνο. Το τελευταίο επεισόδιο τώρα της σεζόν πολύ δυνατό και αυτό με ανατροπές και με την επανένωση της ομάδας κατά του Ινάρος πλέον. Η τελευταία σκηνή στον δακτύλιο σοκαριστική να δούμε τι θα γίνει στους πλανήτες τώρα που οι άνθρωποι πήγαν κ το πρωτομόριο πάλι και λογικά ξύπνησαν και ότι ήταν αυτό που εξαφάνισε τους χτίστες των δαχτυλιδιών. Ελπίζω να έχουμε την νέα σεζόν τον Δεκέμβριο του 21 και να μην έχουμε καθυστερήσεις λόγο της πανδημίας. 10/10 ολόκληρη η σεζόν !
Τελευταία επεξεργασία από τον/την spiross27; 20 Μαρτίου 2021 στις 19:58