-
13 Φεβρουαρίου 2021, 14:00
Moderator
MasterChef Greece (2021) - Θέμα σχολιασμού της σειράς
MasterChef Greece
2021
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Η πέμπτη σεζόν στο Star Channel έκανε πρεμιέρα στις 23-01-2021.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει:
Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
13 Φεβρουαρίου 2021, 14:04
Moderator
-
13 Φεβρουαρίου 2021, 14:45
Χαλια μαυρα.Ενα ματσο αχωνευτοι.Η φαση θυμιζει περισσοτερο big brother.Φαινεται οτι ξεκαθαρα διαλεξαν με βαση προσωπικοτητας και οχι μαγειρικου ταλεντου.Ελπιζω να μην προκυψει και κανενα ζευγαρι εκει μεσα οπως περσι γιατι απλα δεν θα βλεπεται...
-
13 Φεβρουαρίου 2021, 14:50
Moderator
Συμφωνω. ΈΝα δύο άτομα θυμάμαι να ξεχώρισα, κάποιες κοπέλες. Αλλα γενικά πολλά ψώνια ρε παιδι μου. Βρήκαμε ήδη και τη νέα Σπυριδούλα.
Τους περισσότερους δεν του θυμάμαι. Κάποιους λίγους τους θυμάμαι γιατί τους συμπαθησα και κάποιους άλλους γιατι τους αντιπάθησα αμέσως.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 13 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:41
-
13 Φεβρουαρίου 2021, 17:18

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
Hrisa76
Συμφωνω. ΈΝα δύο άτομα θυμάμαι να ξεχώρισα, κάποιες κοπέλες. Αλλα γενικά πολλά ψώνια ρε παιδι μου. Βρήκαμε ήδη και τη νέα Σπυριδούλα.
Τους περισσότερους δεν του θυμάμαι. Κάποιους λίγους τους θυμάμαι γιατί τους συμπαθησα και κάποιους άλλους γιατι τους αντιπάθησα αμέσως.
Συμφωνω για Λια και Νικο, τερμα αντιπαθητικοι και οι 2.Επισεις δεν χωνεψα καθολου Μαρια Λαζαριδου (σπυριδουλιζει και εκεινη αρκετα),Διονυση,Ηρω,Σεροπ,Ανους,Αλεξανδρο Σ.Οι αλλοι αδιαφοροι.Οι μονοι που συμπαθησα ηταν Αλεξανδρος Ακριτιδης,Ιωαννης,Μαργαριτα και ο ιταλος.Αν και ειναι πολυ νωρις ακομα για να κρινουμε,θα φανει στην πορεια ποιοι αξιζουν, κατι μου λεει ομως οτι τους περισσοτερους τους περασαν μονο και μονο για την ιντριγκα και για το τζερτζελο και οχι γιατι αξιζαν μαγειρικα
-
16 Φεβρουαρίου 2021, 01:04
Αρθρογράφος
13
Ναυάγιο το πρώτο τεστ της δημιουργικότητας. Οι περισσότεροι παίκτες είναι αντιπαθητικοί, ειδικά της κλίκας, με εξαίρεση τον Παναγιώτη που έχει πλάκα με το ράθυμο στυλ του και είναι πάντα ετοιμόλογος.
-
17 Φεβρουαρίου 2021, 00:25
Αρθρογράφος
-
17 Φεβρουαρίου 2021, 01:19
Απ' ότι κατάλαβα στο επόμενο επεισόδιο θα σχηματιστουν μόνιμη κόκκινη και μπλε ομάδα α λα survivor
Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
18 Φεβρουαρίου 2021, 00:44
Αρθρογράφος
15
Δύσκολη και χαοτική η πρώτη ομαδική δοκιμασία.
-
19 Φεβρουαρίου 2021, 13:37
Εν το μεταξυ ολη η κοκκινη ομαδα,με εξαιρεση τον Παυλο και τον Αντωνη, ειναι παρ'τον ενα και βαρα τον αλλο