Το έχω διαβάσει και αλλού το συγκεκριμένο σχόλιο δηλαδή ότι είναι επηρεασμένο από συγκεκριμένες Αγγλικές ή Αμερικάνικες σειρές αλλά ποτέ δεν αναφέρουν τους τίτλους αυτών. Μήπως μπορείς να μου πεις από ποιές συγκεκριμένες σειρές είναι επηρεασμένο το συγκεκριμένο;
Αρχική Δημοσίευση από τον/την hakinen
Υπάρχει τρόπος να δω κάπου το επεισόδιο;
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω το ανέβασαν στην σελίδα που υπάρχει για την σειρά στο Mega.
Το έχω διαβάσει και αλλού το συγκεκριμένο σχόλιο δηλαδή ότι είναι επηρεασμένο από συγκεκριμένες Αγγλικές ή Αμερικάνικες σειρές αλλά ποτέ δεν αναφέρουν τους τίτλους αυτών. Μήπως μπορείς να μου πεις από ποιές συγκεκριμένες σειρές είναι επηρεασμένο το συγκεκριμένο;
χωρις να εχω δει το πρωτο επεισοδιο και χωρις να εχω δει το αμερικανικο αναλογο...λογικα το Crisis
Μόλις τελείωσα το 1ο επεισόδιο και μου άφησε θετική άποψη. Θα πω ότι για το ύφος που θέλει να έχει η συγκεκριμένη σειρά και ιδιαίτερα για τα Ελληνικά δεδομένα δεν μου χτύπησε τίποτα σαν αρνητικό μέχρι στιγμής.
Οι άνθρωποι δεν θέλουν την αλήθεια, θέλουν απλά μια διαρκή επιβεβαίωση πως αυτό που πιστεύουν είναι η αλήθεια.
Είμαστε εγκλωβισμένοι, επιζητώντας την ασφάλεια που μας παρέχει η ανασφάλεια .
ειδα πρεμιερα.!!! χαιρομαι που ειναι ενα την εβδομαδα..μονο ετσι θα βγει κατι ποιοτικο στην Ελλαδα...13 επεισοδια αρα υπαρχει πλανο...καλο ξεκινημα.!! οι χαρακτηρες ειναι μειγμα αλλων απο ξενογλωσσες σειρες.!!
Μάθαμε κάποια πράγματα για το παρελθόν της Θάλειας, ενώ είδαμε και λίγο περισσότερο τους απαγωγείς. Πιστεύω κάποιος από τους απαγωγείς είναι γνωστός της οικογένειας Καρούζου.
Πολύ ωραίο και το δεύτερο επεισόδιο, η οικογένεια έμαθε μέσω της αστυνομίας ότι οι απαγωγείς επικοινώνησαν μόνο με τη Θάλεια, την είχαν που την είχαν στη μπούκα, τώρα και με αυτό θα την αφορίσουν!
Μου άρεσε που είδαμε περισσότερο το σπίτι με τους απαγωγείς και τα παιδάκια, τι καλή αυτή η κοπελίτσα που είναι μαζί τους, ελπίζω να μην έχει κάποια σχέση, εγώ κάποιους έχω αρχίσει και υποπτεύομαι.