An adventure for Daryl and Carol turns sideways when they come across an old cabin. It takes Daryl back to the years when he left the group after Rick disappeared as he relives a time that only the apocalypse could manifest.
Πρώτη Προβολή
Τοπική Ώρα
07/03/2021 - 19:00 GMT -5
08/03/2021 - 02:00 GMT +3
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.
Tο chatting και το spamming.
Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.
Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.
Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
Μέτριο επεισόδιο, περισσότερο βαρετό θα το χαρακτήριζα, τώρα με 3 ηθοποιούς και έναν σκύλο προκοπή δεν κάνεις.
Η υπόθεση του μας πήγε 5 χρόνια πίσω όπου είδαμε τον Ντάριλ να περιπλανιέται μόνος του χωρίς κανένα λόγο μέσα στο δάσος, εκεί γνώρισε τη Λία, εν τέλει αυτή χάθηκε και τέλος το επεισόδιο!
Όλα αυτά ο Ντάριλ τα εξιστορούσε στη Κάρολ, καθώς γύρισαν στο δάσος οι δύο τους στη σημερινή για τη σειρά εποχή, τώρα βέβαια γιατί τα είδαμε όλα αυτά δεν ξέρω, θα ήταν ωραίο βέβαια να βλέπαμε ξανά αυτή τη κοπέλα, εμένα μου άρεσε, μπορεί να εμφανιστεί ξανά κάποια στιγμή, γενικά ανούσιο επεισόδιο.
Υπνος βαθυς. Ενα επεισοδιο που δεν προσφερει απολυτος τιποτα στην ιστορια ή στους χαρακτηρες.
Απορω αν υπαρχει εστω κι ενας θεατης, εστω κι ο πιο σκληροπυρηνικος, που να βρισκει ενδιαφερουσα τη σειρα. Αδυνατω να καταλαβω γιατι κανανε extend τη σεζον.
Αν αυτο ηταν ενα μικρο δειγμα απο το spin-off Daryl-Carol, τοτε ευχαριστω δε θα παρω.
Υπνος βαθυς. Ενα επεισοδιο που δεν προσφερει απολυτος τιποτα στην ιστορια ή στους χαρακτηρες.
Απορω αν υπαρχει εστω κι ενας θεατης, εστω κι ο πιο σκληροπυρηνικος, που να βρισκει ενδιαφερουσα τη σειρα. Αδυνατω να καταλαβω γιατι κανανε extend τη σεζον.
Αν αυτο ηταν ενα μικρο δειγμα απο το spin-off Daryl-Carol, τοτε ευχαριστω δε θα παρω.
Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες του Zombia.com ο τιτλος του spin-off θα ειναι "Ο Νταρυλ κι η Καρολ στας εξοχας" οπου η ποικιλια της φυσης θα συνανταει το μινιμαλισμο του σεναριου.
Δηλαδή τώρα...εντάξει αναρωτιέται κανείς για ποιο λόγο ακριβώς να γυρίσουν ένα τέτοιο τουλάχιστον αδιάφορο επεισόδιο, την στιγμή που έχουν ένα σωρό άλλα θέματα γύρω απ' όλα τα πρόσωπα της ιστορίας που θα μπορούσαν να ασχοληθούν.