Αποτελέσματα 1 έως 6 από 6

Θέμα: The Flash 7x04 - Central City Strong

1.  
    Συνολικά Ψήφησαν
    7 Χρήστες
    6
    για να ψηφήσετε
    7x04
    Central City Strong

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Δεν Διατίθεται
    Πρώτη Προβολή Τοπική Ώρα
    23/03/2021 - 19:00
    GMT -5
    24/03/2021 - 02:00
    GMT +3
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

Η αναφορά σε επόμενα επεισόδια.

Tο chatting και το spamming.

Η αναφορά σε υπότιτλους και torrents ή άλλες μορφές παράνομου download.
    ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν θέμα μπορεί να περιέχει spoiler.

Να γράφετε με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη, ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις απόψεις τους.

Να κάνετε report οτιδήποτε αντιτίθεται στους κανόνες.
    TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Θα το σχολιάσω σαν πρεμιέρα της νέας σεζόν. Δεν μου άρεσε! Η εγώ μεγάλωσα και δεν μου αρέσουν πλέων οι σειρές του cw ή αυτές χάλασαν πάρα πολύ! Βέβαια το φλας δεν θα το κόψω μέχρι να ολοκληρωθεί. Καταρχήν τι θα γίνει ο Φλας θα νικάει το κάθε κακό με κουβεντουλα? Το έκανε με την προηγούμενη με τους καθρέφτες το κάνει κ τώρα στο επόμενο επεισόδιο με τον Μάγο; Δύο επεισόδια σερί δλδ που επικαλέστηκε το συναίσθημα του αντιπάλου για να τον σταματήσει. Δεν μπορώ να βλέπω να ακούω την ατάλαντη που κάνει την Αλέγκρα άχρηστος χαρακτήρας πραγματικά όπως και ο Τσέστερ σαν ηλίθιος κάνει ενθουσιάζεται σαν 10χρονο στην Ντίσνεϋλαντ με κάθε τι που βλέπει από την ομάδα εκεί.γιατι τον κρατήσανε αυτόν στο εργαστήριο μπορεί να μου θυμίσει κάποιος που τον βρήκαν στην περασμένη σεζόν; Ο διαχωρισμός της Κέιτλην από την Φροστ νομίζω δεν χρειαζόταν. Ο Μπάρι επιτέλους πήρε κιλά και γυμνάστηκε και φαίνεται καλύτερος με την στολή του φλας τον ωφέλησε αυτόν η καραντίνα βρήκε χρόνο να γυμναστεί! Η Κλάψα της Άιρης και τον υπόλοιπον που είχαν μπει στον καθρέφτη και το γκρουπ θέραπι τραγικό. Γενικά δεν βρήκα τίποτα καλό
    spiros#27

3. Likes spyretospap, patrickdrd liked this post
    Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Πολύ καλό το επεισόδιο. Η επιστροφή του Abra Kadabra δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο καθώς την προσοχή τράβηξε το τέρας. Δεν περίμενα η Killer Frost θα είχε το δικό της σώμα.
    superheronews.gr

TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Καλό το επεισόδιο, αλλά αν αυτό θεωρείται πρεμιέρα νέας σεζόν, μάλλον κάτι πάει πολύ στραβά και φοβάμαι για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η επιστροφή του Άμπρα Κατάμπρα δεν είχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εγώ δεν τον θυμόμουν καν αυτόν τον τυπά, είναι που το είπαν διαφορετικά θα νομίζω ότι είναι νέος κακός, τέλος πάντων, αυτό στη σειρά που οι τελικές μάχες με τον κάθε εχθρό μετατρέπονται σε συνεδρία με ψυχολόγο δεν μπορώ να το εμπεδώσω, γιατί απλά δεν παλεύουν, όπως γίνεται σε κάθε σειρά ή ταινία που έχει να κάνει με ήρωες!

Αυτός ο γίγαντας στο τέλος μου άρεσε, σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια μαζί του, ελπίζω να τον διαχειριστούν σωστά.
    Αυτό στο τέλος με τη Κέιτλιν και τη Κίλερ Φροστ, καλό ήταν, αλλά δε ξέρω αν θα βοηθήσει σε κάτι.

Βαθμολογία: 7/10.

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    καλο επεισοδιο..κυριως επειδη θελω να μαθω τι γινεται με το τερας στο τελος.!!

Newbie Το Avatar του/της spyretospap
    Likes / Thanks
    Από τη μία για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στραβώνει (από κάτι ασήμαντο μέχρι κάτι ουσιαστικό) ακούμε τα "Συγνώμη, δεν το πιστεύω, εγώ φταίω για εκείνο, εγώ για το άλλο, εγώ για το παράλλο" του Μπάρι, συνέχεια, σε μία λούπα. Δλδ πραγματικά δεν μπορώ άλλο, θα κάνω εμετό. ΦΤΑΝΕΙ!!!
    Από την άλλη αυτό που βλέπουμε δεν είναι Φλας.
    "Έβα δεν είσαι κακός άνθρωπος. Πιστεύω σε εσένα και στην καλοσύνη που κρύβεις μέσα σου." Ναιαιαι, τα καταφέραμε.
    "Μάγε -δε θυμάμαι το όνομά σου- δεν είσαι κακός άνθρωπος. Πιστεύω σε εσένα και στην καλοσύνη που κρύβεις μέσα σου." Ναιαιαι, τα καταφέραμε.
    Μα τώρα είμαστε σοβαροί; Τα αρκουδάκια της αγάπης βλέπουμε;

Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει (εγώ, η σειρά, και τα δύο) αλλά είναι η πρώτη φορά εδώ και 6, πλέον πάμε στον 7ο χρόνο που αισθάνομαι τοοοοοσο έντονα ότι αυτό που βλέπω όχι μόνο δε με διασκεδάζει αλλά αντιθέτως με κουράζει υπερβολικά.

8. Likes spiross27 liked this post

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας