Χτύπησε φλέβα το Apple TV με τη συγκεκριμένη σειρά. Μπορεί να είναι αργή η εξέλιξη, αλλά βγάζει τόσο ενδιαφέρον μέχρι και στην κάθε λεπτομέρεια, ενώ η κινηματογράφηση είναι εξαιρετική. Θα τόλμήσω να πω ότι η τρίτη ώρα της σειράς είχε μία αύρα από Breaking Bad.
Στο μυαλό μου πίστευα ότι είναι limited σειρά, αλλά διαβάζω ότι ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις για συνέχεια.
Κατά ένα περίεργο λόγο δεν την είχα δει τότε την ταινία!!!
Αυτό σημαίνει ότι δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι χθες το ξενύχτησα για τα καλά βλέποντας back to back 4 επεισόδια.
Τον Θερού είχα να τον δω από εκείνο το Leftovers.
Περίεργο story άψογη η σειρά.
01-02
Καλό, το 1ο, στο 2ο άρχισα να έχω κάποιες ενστάσεις.
Spoiler
Το ιδεολογικό υπόβαθρο του πρωταγωνιστή πάει περίπατο όταν πρόκειται για τους Μεξικανούς που έχουν κάνει αίτηση ασύλου.... Να περάσει τα σύνορα αυτός και η οικογενειά του και να πάνε να γ... όλοι; Ναι, το κακό σύστημα γ... τους αδύναμους αλλά όταν πρόκειται για την επιβίωσή μου, ξεγελάω εγώ ο λευκός, ο παμπόνηρος, τους "χαζούληδες" μεξικανούς, οι οποίοι είανι πολύ καλά παιδιά και ακούν Smiths, με δέλεαρ τις απολαύσεις του δυτικού κόσμου... μπέργκεράκια, ποτάκια, συναυλιούλες..... "Έλα μωρέ, θα σου βγάλω το βραχιόλι και θα μπορείς να πας ένα σινεμαδάκι να δεις Star Wars.... Τί; Θα περιμένεις πότε θα εγκριθεί η αίτησή σου;"
Δεν μπορώ να ταυτίζομαι με τέτοια άτομα, να σωριάζονται νεκροί στο πέρασμά τους επειδή εκείνοι και η οικογένειά τους μετράνε περισσότερο από : Αστυνομία, πολιτοφυλακή, μεξικανούς αιτούντες ασύλου κλπ....
Επίσης, ότι δεν ξέρω για ποιο λόγο τους κυνηγάνε μού δημιουργεί έναν εκνευρισμό...
Δεν ξεκινάμε καλά.... αλλά θα το συνεχίσω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν παίζει ο Θερού, θα δούμε κάτι ενδιαφέρον.