Μία σεζόν στην τσίτα!
Κυνηγητό και βεβαίως με μια δυο κουβέντες καταλάβαμε, στο περίπου, γιατί ο θερού τρέχει. Εδώ θα μπορούσε να ξεκινήσει μια κουβέντα του στυλ <<οκ αυτος έχει λόγο, η γυναίκα του ξέρει και τον ακολουθεί, τα παιδιά όμως τι φταίνε? κλπ κλπ>>.
Για να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα να δω και την ταινία με τον Χάρισον Φορντ στα νειάτα του αλλά η ταινία ξεκινάει με μια σκηνή ΄΄εδώ΄΄ και την άλλη ΄΄εκεί΄΄.
Στην σειρά φαγαμε μία σεζόν με 7 επεισόδια για να πάνε από εδώ εκεί και ακόμη φτάνουνε...
ρε Τσούι, καλά του τα είπες. Ό,τι ακριβώς με ενόχλησε από την αρχή με αυτόν τον τύπο. Όντως είναι τόσο μαλ.... ;; Δλδ, περίμενα ότι κάποια στιγμή θα φανεί ότι είχε άλλο σχέδιο, ας πούμε και έπαιζε τον μαλ.... αλλά,προς το παρόν, όχι. Είναι η Αμερική, ρε φίλε!
Πήγαινέ μας στην επόμενη πόλη. Εμ ξέρεις, πρέπει να πάω να σώσω την κόρη μου, πριν τη βρουν και δολοφονήσουν και όλη την οικογένειά μου.... Α, ναι;;;Έχεις κόρη;;;;
Δεν γίνεται στο τέλος κα΄θε επεισοδίου να είμαι εκνευρισμένη με τον πρωταγωνιστή! Ουφ....
Η απόδραση ήταν πολύ έξυπνη.
Πιο πολύ αγωνία έχω για το πόσους νεκρούς θα αφήσουν πίσω τους παρά για τους ίδιους. Φοβάμαι ότι αυτός ο μαλ... θα φτάσει στην ακτή και θα γίνουν όλα στάχτη.
Επίσης, ανησυχώ για το κύκλωμα που προστατεύει τους φυγάδες, ότι μόλις ανακατεύτηκε ο Αλι, θα διαλυθεί εκ των θεμελίων..... μετά από τόσα χρόνια.
Ο Θερού ήταν στη σειρά που είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου (μην πω, νουμερο 1) το Leftovers.
Αυτή.... ούτε καν.
Α, ναι!!!! Πρώτη φορά βλέπω σε σειρά, να είναι όλοι μαλ..... Όλοι!
Είμαι κι εγώ στο ΄΄κόλπο΄΄!
Την περίμενα την 2η σεζόν για να δω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Το ερώτημα φυσικά είναι το πως θα γίνει να κρυφτεί από τους διώκτες του, εννοώ με τόσους δορυφόρους κλπ κλπ.
Οκ, είδαμε στο 2χ01 τι συνέβη στο παρελθόν, αν και το βρίσκω λίγο τραβηγμένο αλλά...
Στο 2χ02 όμως προβληματίστηκα. Φάγαμε ένα ολόκληρο επεισόδιο για το θέμα της βάρκας.
Πάντως εάν ήμουν στην θέση του, ίσως να άφηνα τα παιδιά μου να ζήσουν με τους παπούδες και όχι με τέτοιες στερήσεις. Αμαρτίες γονέων...
ίσως είπα!
Πάντως εάν ήμουν στην θέση του, ίσως να άφηνα τα παιδιά μου να ζήσουν με τους παπούδες και όχι με τέτοιες στερήσεις. Αμαρτίες γονέων...
ίσως είπα!
Είπα να μην το πιάσω το θέμα του parenting. Υπάρχει πολλή αγάπη, οπότε ας πούμε, ότι αντισταθμίζει όλα τα σκ... που έχουν υποβάλλει τα παιδιά τους. Εξάλλου, είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, δεν είναι μωρά. Ας δούμε πώς θα πάει.....
Ειδα αυτη τη βδομαδα τη 1 σεζον και τα 2 καινουργια.
Αρκετα καλη σειρα μεχρι στιγμης,
Spoiler
στην 1η σεζον ειχαμε ενα συνεχομενο κυνηγι,εναν αγωνα για επιβιωση και καποια σημεια character buillding,ενω στη 2η εχουμε στη πρεμιερα το γιατι του ολου πανικου και για τους 2.Ωραιο και το 2ο επισοδειο γιατι μας εδειξε πως ωριμασαν μεσα απ'αυτη τη περιπετεια.