-
Moderator
The White Lotus - Official Discussion Thread
The White Lotus
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Σατιρική σειρά η οποία θα κανει στις 11-07-2021 στο ΗΒΟ.
Πρωταγωνιστούν οι Connie Britton, Steve Zahn, Sydney Sweeney,
Murray Bartlett, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario,
Jake Lacy, Natasha Rothwell και Molly Shannon.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 10 Ιανουαρίου 2022 στις 14:47
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
19 Ιουλίου 2021, 10:18
Εντάξει δεν νομιζω οτι καταλαβε κανεις κατι απο το ακρως εισαγωγικο 1ο επεισοδιο, αλλά Daddario
-
19 Ιουλίου 2021, 11:45
Moderator
1.01
Σειρα του Mike White απο το Enlightened, οποτε δε γινοταν να μην μπει στο προγραμμα.
Προφανως και δεν ξερω προς τα πυ θελουν να κινηθουν, αλλα μου αρεσε αυτο το σατιρικο goofy κωμικο στοιχειο, ενω το ολο setting ειναι φουλ καλοκαιρινο. Πολυ θετικο το προσημο για την ωρα.
-
3 Αυγούστου 2021, 14:12
TV Guru!
μια χαρά τα 4 πρώτα επεισόδια. έχει ένα ιδιαίτερο στίλ η σειρά που χωρίς να γίνεται και κάτι συγκλονιστικό σε τραβάει να το δεις !
-
-
7 Αυγούστου 2021, 00:52
Αρθρογράφος
-
10 Αυγούστου 2021, 17:54
Αρθρογράφος
101-105
Θα δυσκολευτουμε να βρουμε καλυτερο τηλεοπτικο προιον στην νεα τηλεοπτικη σεζον.
Ο White γραφει τα παντα για το white priviledge με καινοτόμο τρόπο.
Ολες οι ερμηνειες σπανε κοντερ με τους ηχους του Tapia de Veer μαλλον να ξεπερνανε κι αυτους στο Utopia το 2013.
-
-
10 Αυγούστου 2021, 23:09
Αρθρογράφος
Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν και θα έχει νέο καστ.
ΠΗΓΗ
-
-
18 Αυγούστου 2021, 21:16
Καλά σοβαρά αυτό ήτανε?
Όσο βαρετά ξεκίνησε τόσο βαρετά τελειωσε. Δεν έπιασε ποτε το peak η σειρά να δεις κάτι που να έχει παραπάνω ουσία από τα προβλήματα και τα κομπλεξικά τους.
First word problems όλοι τους, πάρε και λίγο κόντρα στο PC (αυτό το σημείο ήταν καλο) και ένα φινάλε άνοστο τελείως.
Απλά Daddario και τέλος.
-
11 Σεπτεμβρίου 2021, 08:51
Moderator
Το είδα κι εγώ. Για εμένα, ήταν από αυτές τις σειρές που με έκανε να σκεφτώ αρκετά.
Για σχέσεις, για τη θέση μας στον κόσμο Κάποια πράγματα, απλά είναι έτσι.
Χάρηκα πολύ τον γιο, τον Κουίν. "Θέλω να ζήσω".... Συγκλονιστικό, να ακούς τέτοια κουβέντα από έφηβο και να βλέπεις τους γονείς να τον κοιτάνε αλλά να μην τον βλέπουν.
Εντωμεταξύ, κατάλαβα ότι η Jennifer Coolidge είναι για εμένα από τους πιο ανυπόφορους ανθρώπους. Μπορεί να είναι το καλύτερο κορίτσι, αλλά δεν μπορώ να τη βλέπω να περπατάει, να μιλάει, το μακρύ μαλλλί (Δεν αντέχω να το βλέπω σε μεγαλύτερες γυναίκες και το έριχνε μέσα στα μούτρα), το στήθος.... μου προκαλεί εκνευρισμό.
Αυτά.
-
30 Σεπτεμβρίου 2021, 01:30
Moderator
Η πιο ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιριού.
Ότι καλύτερο και φρέσκο είδα μέσα στο καλοκαίρι. Φανταστικό επίσης το soundtrack.