Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο ... 345
Αποτελέσματα 41 έως 50 από 50

Θέμα: Maestro - Θέμα σχολιασμού της σειράς

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    1Χ04
    Ήθελα περισσότερη Καβογιάννη και λιγότερη Κλέλια σ' αυτό το επεισόδιο. Η μικρή μου είναι αντιπαθής, έχει αυτό το "τα θέλω όλα και θα τα έχω" στυλάκι, που με εκνευρίζει τρομερά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας, δηλαδή δεν το βρίσκω άβολο, αλλά δε μου αρέσει ο χαρακτήρας της και ο τρόπος που
    Spoiler

Υπέροχη εικόνα το σκοτεινό ξενοδοχείο, με μόνο τα δύο δωμάτια να έχουν φως, που διαγράφει τις σιλουέτες των δύο ανθρώπων.
    http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

2. Likes GeorgeCR7 liked this post

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Ωραια η πρωτη σεζον.Ανυπομονω για την επομενη.
    Ξυλο πολυ στην Αλεξανδρα, στον μικρο αχωνευτο με το μουστακι, στον Φανη και στην γκομενα του Σπυρου.
    Πολυ ευχαριστη εκπληξη η Αλεξιου.
    Και επιτελους που θα πουμε μια φορα "εξαγουμε πολιτισμο" και δεν θα ειναι ειρωνικο.
    Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.

TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Σε αυτή τη σειρά του Χριστόφορου εμένα μου έλειψε το παραμύθι. Αντιλαμβάνομαι, βέβαια, ότι ενδιαφερόταν να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα (και ΟΧΙ, η σχέση Ορέστη-Κλέλιας ΔΕΝ είναι σοβαρό θέμα, όσο κι αν χτυπιούνται οι σοβαροφανείς ηθικολόγοι του ίντερνετ περί... grooming [και μη χειρότερα, δηλαδή]), αλλά να, μου έπεσε κάπως βαριά.

Η τελευταία σπονδυλωτή σκηνή του φινάλε, παρότι αρχικά μου είχε φανεί λογική, αν και μάλλον άτσαλη στην ταχύτητα των εξελίξεων και τα συναισθήματα κάποιων χαρακτήρων, ίσως και να κρύβει κάτι εντελώς διαφορετικό, όπως πρότεινε κάποιος χρήστης του τουίτερ
    Spoiler
    , και η ιδέα αυτή με ιντριγκάρει.

Το δε τραγούδι του Κωνσταντίνου Βήτα, "Το τυχερό μου αστέρι", στη συγκεκριμένη εκτέλεση που ακούστηκε στο επεισόδιο, τουλάχιστον, δε μου άρεσε καθόλου, το βρήκα φοβερά φλατ και συναισθηματικά στεγνό, παρά τους μελό στίχους. Η πρωτότυπη εκδοχή, που μόλις τώρα άκουσα για πρώτη φορά, ήταν σαφώς ανώτερη, βασικά λόγω μουσικής (αν και εκείνη η τελευταία κορώνα ήταν παντελώς αχρείαστη και κακόφωνη).

Είμαι περίεργη για την υποδοχή που θα έχει στο Netflix.

http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    superheronews.gr

Likes / Thanks
    superheronews.gr

TV Guru! Το Avatar του/της GeorgeCR7
    Likes / Thanks
    Είδα το τελευταίο επεισόδιο από το Netflix, δεν περίμενα ποτέ ότι θα δούμε ελληνική σειρά στην υπηρεσία αυτή, πολλά μπράβο σε όλους και κυρίως στον Παπακαλιάτη για όλα αυτά πού πέτυχαν, πολύ σημαντικό και ωραίο αυτό πού έγινε και άκρως θετικό για την χώρα μας γενικά, η σειρά πραγματικά αξίζει να είναι εκεί, εδώ υπάρχουν κάτι άλλες χαζομάρες!

Πολύ ωραία η σεζόν, μού άρεσαν σχεδόν όλα, τα σκηνικά, το νησί ήταν φοβερό, οι χαρακτήρες και οι ιστορίες πού "κουβαλούσαν" μαζί τους, ο καθένας είχε κάτι διαφορετικό να διηγηθεί, η σειρά θίγει πάρα πολλά σύγχρονα και μη κοινωνικά θέματα, τα οποία έχουν αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο και όχι προφανώς μόνο στην χώρα μας.

Πολύ καλό και το φινάλε της πρώτης σεζόν, δεν το ήξερα ότι θα έχουμε και δεύτερη, χάρηκα ιδιαίτερα, οι τελευταίες σκηνές με την συναυλία στην θάλασσα και τις βαρκούλες ήταν πραγματικά μαγικές, φοβερή φωτογραφία, πολλά πολλά μπράβο!

Δεν μού άρεσε καθόλου αυτό πού έκανε ο Ορέστης στην Κλέλια, θεωρώ πως
    Spoiler

Η τελευταία σκηνή με
    Spoiler

Likes / Thanks
    superheronews.gr

Likes / Thanks
    superheronews.gr

Likes / Thanks