-
15 Αυγούστου 2021, 00:07
Moderator
Dexter: New Blood - Official Discussion Thread
Dexter:
New Blood
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Δραματική μίνι σειρά η οποία θα κανει πρεμιέρα στις 07-11-2021 στο Showtime.
Πρωταγωνιστούν οι Michael C. Hall, Clancy Brown, David Magidoff, Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah.
10 χρόνια μετά το τέλος της σειράς ο Dexter ζει με άλλο όνομα στην ήσυχη πόλη Iron Lake.
Λέγεται πλέον Jim Lindsay και έχει σχέση με την αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Angela Bishop.
Ωστόσο μία σειρά γεγονότων τον γυρνάνε στις παλιές του συνήθειες.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
24 Αυγούστου 2021, 21:01
Αρθρογράφος
-
24 Αυγούστου 2021, 23:27
Αρθρογράφος
-
9 Σεπτεμβρίου 2021, 22:33
Αρθρογράφος
-
23 Σεπτεμβρίου 2021, 22:37
Αρχισυντάκτης
-
4 Νοεμβρίου 2021, 00:28
Αρθρογράφος
-
7 Νοεμβρίου 2021, 23:20
Moderator
1.01
Από το ηλιόλουστο Μαϊάμι σε ένα χιονισμένο τοπίο. Θα είναι δύσκολη η προσαρμογή για όποιον περιμένει τα πράγματα να είναι παρόμοια με την original σειρά.
Οι πρώτες 4 σεζόν του Dexter αποτελούν σπουδαίο κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας, το φινάλε όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν από γοητευτικό όπως και η τελευταία σεζόν, άρα είμαι διατεθειμένος να δώσω μία ευκαιρία για εξιλέωση.
Η πρεμιέρα ήταν decent χωρίς να συναρπάζει. Είμαι περίεργος να δω τι έχουν στο μυαλό τους κι αν μπορούν να διορθώσουν τα πράγματα. Δεν είναι η 9η σεζόν, αλλά μια νέα sequel σειρά.
-
-
8 Νοεμβρίου 2021, 08:41
TV Maniac
Αναπόφευκτα κάνω συγκρίσεις με το Fargo (παρόμοιο setting) και έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις σε επίπεδο παραγωγής... προς το παρών φαίνεται να έχει γίνει προχειροδουλειά. Σεναριακά επίσης δεν ενθουσιάστηκα.
-
-
9 Νοεμβρίου 2021, 00:08
TV Guru!
Καλη σε γενικες γραμμες η πρεμιερα του sequel ενος τοσο ιδιαιτερου χαρακτηρα που στα χρονια που περασαν ελειψε απ'το τηλεοπτικο τοπιο.
-
9 Νοεμβρίου 2021, 07:35
TV Guru!
Μετά από 8 χρόνια και κάτι ψιλά, μία από τις αγαπημένες μού σειρές επέστρεψε στην μικρή οθόνη!
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω στα χέρια το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν τού αγαπημένου μας δολοφόνου, Ντέξτερ Μόργκαν!
Κατά την άποψή μού πρόκειται για μία νέα (περίπου) σειρά, αφού μέχρι στιγμής είχαμε ελάχιστες συνδέσεις με τις παρελθοντικές σεζόν.
Ελπίζω να μην συνεχιστεί
Θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον ξεχωριστό θέμα για κάθε νέο επεισόδιο ή όχι; Ευχαριστώ!
-