-
16 Αυγούστου 2021, 01:21
Moderator
Squid Game (South Korea) - Official Discussion Thread
Squid Game
South Korea
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Θρίλερ σειρά απο την South Korea, η οποία θα διανεμηθεί από το Netflix στις 17-09-2021.
Πρωταγωνιστούν οι Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon και Lee Ji-ha.
Εκατοντάδες απένταροι παίκτες δέχονται μια παράξενη πρόσκληση να συναγωνιστούν
σε παιδικά παιχνίδια. Μέσα, τους περιμένει ένα δελεαστικό έπαθλο β μοιραία επικίνδυνο.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 2 Οκτωβρίου 2021 στις 01:44
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
29 Σεπτεμβρίου 2021, 20:09
Αρθρογράφος
-
30 Σεπτεμβρίου 2021, 10:38
TV Maniac
Πρώτη κορεάτικη σειρά για εμένα, έχοντας δει βέβαια αρκετές ταινίες στη μεγάλη οθόνη από τη χώρα που ξέρει να κάνει καλό σινεμα. Σαν ιδέα δεν ήταν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, το πηγανε όμως λίγο παραπάνω οι Κορεατες. Η Σειρα θέλει γερό στομάχι και παρόλο που την ψυλλιαστηκα νωρίς τη δουλειά με δε με απογοήτευσε. Έχω διαβάσει ότι οι Κορεατες κάνουν σειρές μιας σεζόν, εδώ θα ήθελα και μια δεύτερη σεζόν μετά από αυτό το φινάλε.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
1 Οκτωβρίου 2021, 18:39
Super Moderator
Πραγματικά βαρεμένη σειρά που ξεφεύγει από τα τετριμμένα της εποχής και κάνει το δικό της. Δικαιολογημένη η μανία των τελευταίων ημερών γιατί ο κόσμος ψοφάει για το διαφορετικό.
Και να μη βγει δεύτερη σεζόν εγώ είμαι οκ μ’ αυτο που είδα αν και με τα νούμερα που έκανε αμφιβάλλω αν το αφήσει να περάσει έτσι το Netflix.
Όσον αφορά την υπόθεση
Ήταν μια απρόσμενη ανάσα δροσιάς αυτά τα 9 επεισόδια όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό για σειρά με τέτοιο περιεχόμενο.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την greekie; 3 Οκτωβρίου 2021 στις 13:34
-
2 Οκτωβρίου 2021, 20:21
Για βοηθήστε λίγο, επειδη διαβαζω διθυραμβικά σχολια και τετοια αλλα μιλανε ολοι για σκληρο και γερο στομαχι.
τι ακριβως δειχνει ?
splatter, gore ? αηδιαστικα οπως να βγαινουν κατσαριδες απο το στομα ξερω γω ή να τρωνε κόπρανα ?
Τι σημαινει το "γερο στομάχι" για την σειρα ?
-
-
2 Οκτωβρίου 2021, 21:25
Super Moderator
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
great
Για βοηθήστε λίγο, επειδη διαβαζω διθυραμβικά σχολια και τετοια αλλα μιλανε ολοι για σκληρο και γερο στομαχι.
τι ακριβως δειχνει ?
splatter, gore ? αηδιαστικα οπως να βγαινουν κατσαριδες απο το στομα ξερω γω ή να τρωνε κόπρανα ?
Εγώ δεν είμαι καθόλου του θρίλερ δηλαδή δεν έχω ξαναδεί θρίλερ μετά τον Εξορκιστή που είδα γύρω στα 12 γιατί πετάγομαι με κάθε τι που εμφανίζεται στην οθόνη.
Ετούτο εδώ το θεώρησα εντελώς παιδικό από πλευράς φόβου. Το μόνο που έχει είναι ποτάμια αίμα και κοντινά σε πυροβολισμούς.
Ξέχασα ότι υπάρχουν και μερικές σκηνές splatter αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί έχεις αναισθητοποιηθεί πλήρως lol
Τελευταία επεξεργασία από τον/την greekie; 2 Οκτωβρίου 2021 στις 21:32
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
great thanked for this post
-
2 Οκτωβρίου 2021, 21:39
TV Maniac
great
τι ακριβως δειχνει ?
Ούτε splatter, ούτε τέρατα. Το γερό στομάχι έχει να κάνει με το τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος ειδικά όταν νομίζει ότι δεν έχει τίποτα να χάσει και το ποσό ρεαλιστικά το δείχνει η σειρά.
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 1 Likes
-
3 Οκτωβρίου 2021, 12:49
greekie
Εγώ δεν είμαι καθόλου του θρίλερ δηλαδή δεν έχω ξαναδεί θρίλερ μετά τον Εξορκιστή που είδα γύρω στα 12 γιατί πετάγομαι με κάθε τι που εμφανίζεται στην οθόνη.
Ετούτο εδώ το θεώρησα εντελώς παιδικό από πλευράς φόβου. Το μόνο που έχει είναι ποτάμια αίμα και κοντινά σε πυροβολισμούς.
Ξέχασα ότι υπάρχουν και μερικές σκηνές splatter αλλά μέχρι να φτάσεις εκεί έχεις αναισθητοποιηθεί πλήρως lol
οκ με επεισες, την βαζω στην λιστα
αμα ειναι κατι, ξερω που συχναζεις
-
-
3 Οκτωβρίου 2021, 13:30
Super Moderator
great
οκ με επεισες, την βαζω στην λιστα
αμα ειναι κατι, ξερω που συχναζεις
Θέλω εντυπώσεις μετά το 1ο επεισόδιο (πίστεψέ με, δεν θα χρειαστείς δεύτερο για να κολλήσεις), μετά το 4ο, μετά το 6ο και στο τέλος
-
-
5 Οκτωβρίου 2021, 19:14
Αρθρογράφος