-
30 Αυγούστου 2021, 21:35
Αρθρογράφος
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Υπόθεση: Ο Shang-Chi, ο οποίος είναι από τους καλύτερους μαχητές στο κουνγκ φου, είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίσει τον παρελθόν καθώς συμμετείχε στην οργάνωση Ten Rings.
Cast: Simu Liu, Awkwafina, Meng'er Zhang, Fala Chen, Florian Munteanu, Benedict Wong, Michelle Yeoh και Tony Leung.
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια και Φαντασίας.
Σκηνοθεσία: Destin Daniel Cretton.
Σενάριο: Destin Daniel Cretton και Dave Callaham.
Παραγωγός: Kevin Feige.
Εταιρεία Παραγωγής: Marvel Studios.
Διανομή: Walt Disney Studios Motion Pictures.
Πρεμιέρα: 3 Σεπτεμβρίου του 2021.
Διάρκεια: 132 λεπτά.
Προϋπολογισμός: -.
Official website
Trailer:
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
9 Σεπτεμβρίου 2021, 22:32
Αρθρογράφος
Μου άρεσε πολύ η ταινία και δεν το περίμενα, μιας και ο χαρακτήρας μου ήταν άγνωστος. Ωραίο το καστ, φοβερός ο Simu Liu στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Λάτρεψα την Awkwafina, ήταν απολαυστική.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
1 Ιανουαρίου 2022, 12:46
Moderator
Ισως η χειροτερη ταινία του MCU μαζι με το Thor 2.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 2 Ιανουαρίου 2022 στις 03:40
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
kKKK thanked for this post
-
1 Ιανουαρίου 2022, 16:29
Super Moderator
Τη λάτρεψα.
Πάντρεμα των ωραίων στοιχείων των υπερηρωικών ταινιών που δεν πολυγουστάρω γενικα με στοιχεία του κινεζικού κινηματογράφου που λατρεύω, Τίγρης και Δράκος, κτλ.
Πολύ ωραίες οι σκηνές των μαχών.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
1 Ιανουαρίου 2022, 18:41
Αρχισυντάκτης
Σε θεμα σολο ταινιών το εχω λίγο κατω απο doctor strange και λιγο πανω απο black panther... Την βρηκα εξαιρετικη
-
2 Ιανουαρίου 2022, 03:43
Moderator
Εμένα μου φάνηκε πολύ lame ειδικά οι σκηνές στον σύγχρονο κόσμο. Σε κάποιο σημείο μου θύμισε το Kung Fu από το CW. Περίμενα κάτι λίγο πιο εποχιακό στα στοιχεία του κινέζικου κινηματογράφου. Το προσπάθησαν λίγο στη συνέχεια αλλά χωρίς επιτυχία.
-
15 Φεβρουαρίου 2022, 16:35
TV Guru!
Ωραία ταινία, έναν χαρακτήρα της MARVEL πού σίγουρα ελάχιστοι τον γνώριζαν, εγώ ούτε κατά διάνοια τον ήξερα, όπως και τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ταινίας προφανώς πού τους βρήκα πάρα πολύ καλούς.
Πολύ καλά τα εφέ από τα πλάσματα σε εκείνο το δάσος, όπως και η τελική μάχη είχε μεγάλη διάρκεια και ήταν πάρα πολύ ωραία. Επίσης, ωραία σκηνή ήταν και στην αρχή, η μάχη μέσα στο διπλό λεωφορείο στην πόλη, τα έχουμε ξανά πει αυτά, η MARVEL είναι "μανούλα" σε μάχες σε κλειστούς χώρους.
Πολύ ωραίες ήταν και οι δύο σκηνές μετά τους τίτλους τέλους, έγινε και σύνδεση με το σύμπαν πού όλοι ξέρουμε και τους υπόλοιπους χαρακτήρες, σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια, λογικά την επόμενη φορά θα πάω σινεμά!
-
20 Φεβρουαρίου 2022, 20:07
TV Guru!
Και εμένα μου άρεσε αρκετά η ταινία . Βλέπετε αρκετά ευχάριστα έχει ωραίες μάχες και καλή υπόθεση.