-
16 Ιουνίου 2011, 03:04
TV Master
Matrix Reloaded/Revolutions
Ξανά, μετά από χρόνια. Παρά το τεχνικό αποτέλεσμα (π.χ. την μάχη του Neo με τους Smiths στο Reloaded), νιώθω ότι οι Wachowski γέμισαν τις ταινίες με ασαφείς και επαναλαμβανόμενες φιλοσοφικές φανφάρες και τους έδωσαν τόσο βάρος ώστε αμέλησαν τον πυρήνα κάθε σωστής ιστορίας, το δράμα και τους χαρακτήρες του.
Prince of Darkness
Πολύ καλή και απ' ότι διαβάζω underrated ταινία του Carpenter. Ομάδα επιστημόνων ερευνά ένα μυστηριώδες υγρό στο υπόγειο μιας εκκλησίας. Ως συνήθως, τα πράγματα ξεφεύγουν και γίνονται, για εμάς, ενδιαφέροντα και τρομακτικά. Προτείνεται (όπως και όλη η άτυπη Apocalypse Trilogy του Carpenter).
Enter the Void
Πρωτότυπη ταινία, σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να μιλάμε για ανανέωση του μέσου. Ο Gaspar Noe δημιουργεί ένα μαγευτικό οπτικό θέαμα μεταδίδοντας στον θεατή την ψυχεδέλεια των ναρκωτικών, των ονείρων και εν τέλει της ίδιας της ζωής. O Oscar πεθαίνει αλλά η ψυχή του αιωρείται και έτσι παρατηρεί το αντίκτυπο του θανάτου του και την πορεία της ζωής του. Μπορεί να σας κουράσει αλλά, άμα έχετε κέφι, αξίζει. Δείτε και το trailer.
-
Likes / Thanks - 5 Thanks, 0 Likes
-
16 Ιουνίου 2011, 05:50
Αρχισυντάκτης
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
16 Ιουνίου 2011, 12:03
TV Guru!
Είδα τα:
Gattaca (1997). To είχα δεί όταν είχε βγεί στο σινεμά και με είχε εντυπωσιάσει. Και γι' αυτό φοβόμουν τόσα χρόνια να την ξαναδώ. Αλλά ευτυχώς όχι απλά δε μ' απογοήτευσε αλλά μου άρεσε και περισσότερο. Δυνατές ερμηνείες και ωραία μηνύματα χωρίς να πέσει στην παγίδα της ψευτοηθικολογίας.
S1m0ne (2002). Χρόνια ήθελα να το δώ. Μου άρεσε πολύ. Έξυπνη sci-fi σάτιρα για τον κόσμο του θεάματος αλλά για την ανθρώπινη φύση. Είχε κάποιες σεναριακές ευκολίες αλλά τις δικαιολογώ γιατί προωθούσαν το σατιρικό κομμάτι. Μου άρεσε το στόρυ και η φιλοσοφία της ταινίας περί σχέσης ηθοποιού - σκηνοθέτη ταιριάζει με τα δικά μου πιστεύω. Τέλος μου άρεσε πολύ το φινάλε το οποίο αν ήταν διαφορετικό, θα έριχνε τρελά την ταινία στα μάτια μου.
Για να διαβάζετε comics σε μορφή cbr ή cbz κατεβάστε το CDisplay απο εδώ
-
Likes / Thanks - 7 Thanks, 0 Likes
-
16 Ιουνίου 2011, 13:41
TV Guru!
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
16 Ιουνίου 2011, 19:39
TV Guru!
-
16 Ιουνίου 2011, 20:08
TV Guru!
Το τελευταίο διάστημα είδα:
Hanna: Δε με ενθουσίασε..το πρώτο μισό ήταν καλύτερο,το δεύτερο μισό κουραστικό,κι ας είχε και άφθονο πιστολίδι που το γουστάρω..
The Brest Fortress: (aka Fortress Of War) Πολύ καλή πολεμική ταινία,ωραία σκηνοθεσία,σε έκανε να ζείς το κάθε λεπτό των προσπαθειών των στρατιωτών να κρατήσουν όρθιο το φρούριο.Ωραίος και ο πιτσιρικάς.
Grotesque: Εδώ είμαστε!Η πιο αποκρουστική & σε μερικά σημεία αηδιαστική σπλατεριά που έχω δεί..Η κάμερα δε χάριζε κάστανα,στα έδειχνε ΟΛΑ ΧΥΜΑ..Μόνο για σπλατεροαρρωστάκια είναι η ταινία!
Megan is missing: Άλλη μια ιστορία εξαφάνισης,κάτι σαν mocumentary θα το χαρακτήριζα..ντάξ,τπτ σπουδαίο,το χουμε ξαναδεί το έργο.Πέραν 2-3 σκληρών σκηνών προς το τέλος δεν έλεγε και τπτ.
Special: Διαμαντάκι από τα λίγα!
-
Likes / Thanks - 4 Thanks, 0 Likes
-
16 Ιουνίου 2011, 22:53
TV Guru!
Hangover 2
Γιατι; Γιατι; Οχι, πειτε μου, γιατι; Καταστρεψαν τελειως την 1η ταινια με αυτο...
-
Likes / Thanks - 4 Thanks, 0 Likes
-
17 Ιουνίου 2011, 00:23
TV Guru!
The Sure Thing (1985)
Με John Cusack και Daphne Zuniga (από One tree hill), όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά ο Κιούζακ είχε μερικές πολύ καλές σκηνές, ειδικά όταν έκανε τον τρελό!!
Τελευταία επεξεργασία από τον/την brazdas; 17 Ιουνίου 2011 στις 21:50
"Η μόρφωση είναι το διαβατήριο για το μέλλον,
γιατί το αύριο ανήκει σ' αυτούς που
ετοιμάζονται γι' αυτό από σήμερα." - Malcom X
-
Above thanked for this post
-
17 Ιουνίου 2011, 00:43
TV Guru!
In the Mouth of Madness
Μου άρεσε η ατμόσφαιρα της ταινίας, ιδιαίτερα στην αρχή, όπως και η ιστορία μου άρεσε αλλά από ένα σημείο και μετά έχασα το ενδιαφέρον μου για αυτήν.
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
17 Ιουνίου 2011, 01:27
TV Master
Ηangover 2
Δεν με ενθουσίασε!Ήταν κοντροκομμένο για τα γούστα μου και δεν έβγαζε γελιο πέρα από ελάχιστες σκηνές. Καμία σχέση με το πρώτο που είχε φρεσκάδα και πρωτοτυπία. Μου άρεσαν πολύ όμως οι ηθοποιοί!
-
Above thanked for this post