-
2 Σεπτεμβρίου 2020, 21:48
Αρχισυντάκτης
nope..και η αλυσιδα που τα εχει δεν μας απαντα καν στα μηνύματα...μονοπωλιο
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
2 Σεπτεμβρίου 2020, 21:53
Αρθρογράφος
Η μάσκα είναι υποχρεωτική, ενώ συνάμα φαγητά και ποτά δίνονται κανονικά. Έχω παρεβρεθεί αρκετές φορές σε κλειστή αίθουσα αυτους τους δυο μηνες, πάντα με 4-5 άτομα σύνολο στην αίθουσα, κάτι που δίνει την δυνατότητα να βρίσκεσαι σε αρκετά μεγάλη απόσταση, κάτι που αφορά και την χρήση μάσκας και την επιλογή θέσης.
Το ΤΕΝΕΤ σε ΙMAX έδωσε τον πόνο που έπρεπε, στο δικό μου νολανικό ρεπερτόριο είναι τοπ-3, σύνθεση όλων των πεπατημένων του και συναμα transition σε νεα sensibilities, αρκετά σκοτεινά και κυνικά. Οι νέοι πρωταγωνιστές του Νολαν φαινεται πως έχουν χάσει την πίστη στον σημερινό κόσμο. Και για αυτήν την διεκπεραίωση, ήθελε όντως τον Γκορανσον στην μουσική.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 3 Likes
-
3 Σεπτεμβρίου 2020, 02:28
Moderator
Tenet (2020) - Christopher Nolan
Μόλις επέστρεψα από το θερινό του village, καθώς δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία μάσκας μέσα σε κλειστό χώρο.
Ομολογώ ότι μπορεί και να κατάλαβα μόλις ένα 20% από το σενάριο, αλλά ως φανατικός νολανικός καταενθουσιάστηκα. Αν είχε νέα προβολή στο καπάκι, άνετα θα καθόμουν να ξαναδώ την ταινία. Νομίζω όμως θα προτιμήσω να την δω ξανά στο σπίτι με μπλοκάκι και στυλό.
Ένας συνδιασμός Memento με Inception θα έλεγα. Γενικότερα ταινία με την υπογραφή Nolan, με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Δε θα κρύψω όμως οτι παρατήρησα τουλάχιστον 3 παρέες να αποχωρούν από την προβολή τουλάχιστον μισή ώρα πριν το φινάλε. Θα δυσκολέψει σίγουρα πολλούς να παρακολουθήσουν κι όσοι δεν είναι προετοιμασμένοι ίσως απογοητευτούν. Νομίζω δεν με έχει μπερδέψει περισσότερο ταινία του Nolan.
Καιρό είχα να παρακολουθήσω ταινία που να μου δημιουργεί την όρεξη να συζητήσω.
Εχω σκαλώσει με το κομμάτι του Travis Scott κι ας μην ακούω αυτό το είδος μουσικής.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
3 Σεπτεμβρίου 2020, 18:46
Moderator

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
Chiras365
transition σε νεα sensibilities, αρκετά σκοτεινά και κυνικά. Οι νέοι πρωταγωνιστές του Νολαν φαινεται πως έχουν χάσει την πίστη στον σημερινό κόσμο.
Γιατί το λες αυτό;
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
10 Σεπτεμβρίου 2020, 11:43
TV Guru!
Ava-2020 Οι Ηθοποιοί που Πρωταγωνιστούν την κάνουν καλύτερη από ότι πραγματικά είναι
-
10 Σεπτεμβρίου 2020, 21:47
Αρθρογράφος
The Sleepover - Για να περάσει η ώρα είναι ότι πρέπει΄. Είχαν γέλιο τα πιτσιρίκια.
-
11 Σεπτεμβρίου 2020, 01:35
Αρθρογράφος
The War with Grandpa - Αρκετά διασκεδαστική.
-
11 Σεπτεμβρίου 2020, 15:57
Αρθρογράφος
Project Power - Ωραία ταινία αλλά την περίμενα καλύτερη.
-
11 Σεπτεμβρίου 2020, 23:40
TV Guru!
"Kapringen".
Ομολογώ ότι από το review που διάβασα την περίμενα πιο ενδιαφέρουσα. Όχι ότι ήταν κακή, αλλά περίμενα κάτι περισσότερο.
-
11 Σεπτεμβρίου 2020, 23:51
Αρθρογράφος
The Babysitter: Killer Queen - Τίποτα το ιδιαίτερο.