-
12 Σεπτεμβρίου 2020, 11:05
TV Guru!
MULAN και δεν μου άρεσε καθόλου. σε κάποια σημεία τα εφέ δεν ήταν καλά και ενώ ήξερα ότι δεν θα είναι πιστή αντιγραφή της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων και ήμουν προετοιμασμένος για το τι θα δω παρόλα αυτά απογοητεύτηκα την ήθελα όπως ήταν η παιδική ταινία όπως ο αλαντίν η πεντάμορφη ο βασιλιάς των λιονταριών, δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε τέτοια απόφαση η ντίσνει όταν οι 3 ταινίες που ανέφερα ξεπέρασαν το 1 δις σε εισπράξεις. Ταινία μουλάν έτσι είχαμε δει το 2009 το Hua Mulan που ήταν και αρκετά καλή. Για εμένα κρίμα που χάθηκε μια ευκαιρία να δούμε την Live action μεταφορά αυτούσιου του μιούζικαλ αριστουργήματος του 1998.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την spiross27; 12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:17
spiros#27
-
13 Σεπτεμβρίου 2020, 18:22
Αρθρογράφος
Superman: Man of Tomorrow - Πολύ ωραία ταινία.
-
13 Σεπτεμβρίου 2020, 20:26
TV Guru!
"Love, Guaranteed"

Άλλη μια από της τυπικές rom-com του Netflix, ίδια συνταγή, καμιά έκπληξη. Μάλλον η έκπληξη ήταν ότι η ταινία ήταν αρκετά καλή. Γλυκιά και πολύ διασκεδαστική. Κούκλα η Rachael δεν την ήξερα αλλά από τι είδα έχει παίξει πολλές τέτοιες στυλ Hallmark ταινίες. Καλή και η χημεία με τον Damon. Ωραία ιστορία, καλή εκτέλεση και κάποια καλά αστεία εδώ και εκεί. Από τις τίμιες προσπάθειες.
-
14 Σεπτεμβρίου 2020, 15:41
Αρθρογράφος
Love, Guaranteed - Ευχάριστη ταινία, το τέλος δεν μου άρεσε, ήταν αρκετά κλισέ για το είδος.
-
14 Σεπτεμβρίου 2020, 16:16
TV Guru!
I'm Thinking of Ending Things 2020
Σε καίει λίγο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περνάει αδιάφορη. Με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις τι γίνεται πάντως απο την αρχή.
-
14 Σεπτεμβρίου 2020, 22:57
TV Guru!
Όλο πάνω σ' αυτή την ταινία πέφτω τις τελευταίες μέρες. Θέλει κάτι να μου πει το σύμπαν;

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
18 Σεπτεμβρίου 2020, 20:27
TV Guru!
Train to Busan 2016
Κορεάτικη με ζόμπι. Εξαιρετική για το είδος της
-
-
19 Σεπτεμβρίου 2020, 02:02
TV Guru!
Είναι πράγματι πολύ καλή. Το σίκουελ που θα βγει φέτος, πάλι, μοιάζει να απέχει έτη φωτός, κρίνοντας από το τρέιλερ.
-
-
20 Σεπτεμβρίου 2020, 02:20
TV Guru!
The Devil All the Time 2020
Πολύ καλό, δεν θα το έλεγα θρίλερ όμως, καστ φουλ απο γνωστούς, φέρνει κάπως σε Fargo των Coen
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
21 Σεπτεμβρίου 2020, 12:09
TV Guru!
"Tag"

Δεν έχω κάνα θέμα με τις χαζούλικες ταινίες αλλά εδώ ήταν η επιτομή του meh, απλά δεν παρέδωσε τίποτα από το story. Το casting και το acting ήταν τραγικό και αταίριαστο ειδικά ο black guy ήταν αλλού για αλλου. Το trailer κλασικά ήταν πιο αστείο από την ταινία.
Το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν τη Fisher και το ότι ήταν όντως true story με τις σκηνές στο τέλος.
"Arctic"

Ξέρεις από την αρχή ότι παίζουν δυο ηθοποιοί μόνο οπότε γνωρίζεις ότι είναι τέτοια η ιστορία. Έχω δει μερικές με αυτό το survival στυλ και αυτή μου άρεσε αρκετά, πιθανόν επειδή ο Μίκελσεν γέμιζε την οθόνη και ήταν ιδιαίτερά έξυπνος και ευρηματικός. Απόλαυσα που δεν είχε δακρύβρεχτα flashback με οικογένειες, παιδιά να σηκώνει στον αέρα ο μπαμπάς και τέτοια.