-
28 Δεκεμβρίου 2020, 14:48
TV Guru!
"Honest Thief"

Είμαι σίγουρος ότι το σχόλιο "taken νέο movie theme" για τον Liam Neeson πλέον έχει γίνει καραμέλα αλλά δεν ταιριάζει κάτι άλλο εδώ πέρα. Καμία χημεία με την τύπισσα, πολύ κακή η επιλογή της. Ο Liam δείχνει πολύ γερος και κουρασμένος, νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει το σερί αυτό.
Οποιος θέλει το βλέπει, αλλιώς ας δει κάτι άλλο. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα καινούριο.
-
29 Δεκεμβρίου 2020, 04:17
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
1 Ιανουαρίου 2021, 23:27
Moderator
Eat Pray Love
Δεν ξέρω γιατί αποφάσισα ότι πρέπει να τη δω. Τέλος πάντων, την περίμενα καλύτερη. Είναι σαν να αποφάσισαν να κάνουν μία καλή ταινία και στο τέλος κάτι δεν πήγε καλά. Το μοντάζ; Είχαν γυρίσει πάρα πολλές ώρες και στο μοντάζ έκαναν πολύ κακή δουλειά;
Επίσης, είπαν ότι μία ταινία με μία γυναίκα που κάνει αναζήτηση της ουσίας της ζωής της πρέπει ένα μεγάλο μέρος της να αφορά στις σχέσεις της με τους άντρες; Αλλά, αφού αφορούσε μία λευκή ευκατάστατη γυναίκα, που είχε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της λυμένα, τί περίμενα να δω;
-
2 Ιανουαρίου 2021, 04:47
TV Guru!
^ Αυτή είναι μια πραγματικά κακή ταινία. Δεν θα έπρεπε με βάση το καστ, αλλά είναι πολύ κακή.
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
2 Ιανουαρίου 2021, 11:47
Moderator

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
great
"Honest Thief"
Είμαι σίγουρος ότι το σχόλιο "taken νέο movie theme" για τον Liam Neeson πλέον έχει γίνει καραμέλα αλλά δεν ταιριάζει κάτι άλλο εδώ πέρα. Καμία χημεία με την τύπισσα, πολύ κακή η επιλογή της. Ο Liam δείχνει πολύ γερος και κουρασμένος, νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει το σερί αυτό.
Οποιος θέλει το βλέπει, αλλιώς ας δει κάτι άλλο. Δεν προσφέρει απολύτως τίποτα καινούριο.
Ξεκινήσαμε να το δούμε με τα παιδιά, κατόπιν δικής μου προτροπής... η εναλλακτική ήταν το Man of Steel για πολλοστή φορά και ήμουν απροετοίμαστη, οπότε πρότεινα αυτή την άθλια ταινία!
Είναι άθλια, ΔΕΝ ΞΕΡΩ γιατί έχει βαθμολογία πάνω από 6, στο IMDB....Μάλλον, ξέρω, είναι κάτι ΟΥΦΟ που έδωσαν 10άρια. Ξεκινώντας καταρχάς, Κοιταζόμασταν και έλεγα, περιμένετε, δεν μπορεί να είναι τόσο μα...κία...
Κι όμως....
Τουλάχιστον είδα το αγόρι, τον κούκλο Henry Cavill.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ σε καμία περίπτωση. Ποτέ.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
2 Ιανουαρίου 2021, 16:35
TV Guru!
Wonder Woman 1984, της Patty Jenkins (2020)
Αν τη δεις ως μεμονωμένη ταινία, ήταν κακή. Αν τη συγκρίνεις με την πρώτη ταινία, ήταν άθλια. Με εξαίρεση δυο σκηνές ανθρώπινων συναισθημάτων, το καλύτερο πράγμα του φιλμ ήταν τα δυο μελομακάρονα που έφαγα όσο το έβλεπα.

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
3 Ιανουαρίου 2021, 03:04
Αρθρογράφος
Clouds - Πολύ ωραία ταινία.
-
3 Ιανουαρίου 2021, 18:44
TV Guru!
Honest Thief
Αν μου έλεγαν ότι το σενάριο το έγραψε ένας μαθητής στο διάλειμμα στο σχολείο, θα το πίστευα.
Tenet
Εδώ, ο ίδιος μαθητής, έχοντας πάρει LSD.
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
4 Ιανουαρίου 2021, 10:55
TV Guru!
-
5 Ιανουαρίου 2021, 23:39
TV Guru!
Peninsula 2020
Στο Train to Busan χορηγήθηκε ισχυρή δόση Hollywood και κατέληξε σε ένα μετα-αποκαλυπτικό fast & furious!