-
4 Ιουλίου 2022, 03:53
TV Guru!
Doctor Strange in the Multiverse of Madness, του Sam Raimi (2022)
Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και μαγικά μανιτάρια! Τι να την κάνεις όλη την υπόλοιπη Μάρβελ, όταν έχεις το (πολυ)σύμπαν του Στίβεν Στρέιντζ;; (Εντάξει, κρατάω και τους X-Men, αλλά φυσικά πετάω το Dark Phoenix.)

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
4 Ιουλίου 2022, 19:46
TV Guru!
In a Lonely Place-1950. Ένας άντρας κατατρεγμένος από τη μοίρα του, μοναχικός, χαμένος κ ρομαντικός. Αποκλεισμένος από τον κοσμο εξαιτίας της αποτυχίας του επιζητεί στον ερωτα τη δικαίωση του. Γεννήθηκα όταν με φίλησες. Πέθανα όταν με άφησες. Έζησα λίγες εβδομάδες οσο με αγάπησες, λεει σε μια από τι τελευταίες του ατάκες. Παγιδευμένος πλεον σ έναν έρημο τόπο μεταξύ του σκοτεινού παρελθόντος του κ ενός αβέβαιου μέλλοντος, χωρίς καμια ελπίδα σωτηρίας, όπως φαίνεται στη τελευταία σκηνή της ταινίας,, αφού εχει κόψει οποιοδήποτε ψυχικό δεσμό με τον έρωτα της ζωής του. Μια από τις δυο-τρεις καλύτερες ταινίες του Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
7 Ιουλίου 2022, 22:48
Αρθρογράφος
Thor: Love and Thunder - Απολαυστική ταινία.
-
8 Ιουλίου 2022, 23:49
TV Guru!
Σινεμά ο Παράδεισος, του Τζουζέπε Τορνατόρε (1988, Ε)

Τελευταία επεξεργασία από τον/την HristinaB; 11 Ιουλίου 2022 στις 19:21

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
17 Ιουλίου 2022, 19:29
TV Guru!
"The Black Phone"

Απογοητευτικά λίγο, το trailer είχε πολλές υποσχέσεις αλλά το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε. Πάρα πολλά νομίζω κενά και ευκολίες στην πλοκή έτσι ώστε να κυλήσει όπως θέλουν. Νομίζω τα παιδιά θα μπορούσαν να έχουν βρεθεί από την πρώτη μέρα εάν κάποιος είχε φυσιολογικό IQ. Αρκετά δεν είχαν και νόημα νομίζω.
Τέλος πάντων, ωραίο το premise κακή η εκτέλεση, λίγο πιο προσοχή ήθελε στο σενάριο. η Gwen το πιτσιρίκι ήταν πολύ καλο
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
17 Ιουλίου 2022, 21:50
Moderator
Ξαναείδα το Interstellar.
Ταινιάρα, μού αρέσει πολύ.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
19 Ιουλίου 2022, 23:19
Το Dr. Strange In The Multiverse Of Madness είναι ολίγον προβληματικό. Το γεμάτο ενέργεια δεύτερο μέρος δεν είναι αρκετό για να σώσει την προβληματική μπερδεμένη πλοκή και τον αργό ρυθμό του. Θα έλεγα ότι μου άρεσε κυρίως το δεύτερο μέρος εκεί που ο σκηνοθέτης Σαμ Ραιμι άφησε τον παλιό του εαυτό του να βγει έξω και να δημιουργήσει κάτι πολύ πιο προσωπικό. Κατά τα άλλα ήταν πολύ στάνταρντ Μαρβελ ταινία. Δεν μπορείς να πεις και πολλά πράγματα για ερμηνείες, φωτογραφία, σκηνοθεσία γιατί όλες λίγο πολύ έχουν το ίδιο λουκ. Αν κανείς ενδιαφέρετε έχω φτιάξει ένα βιντεακι εδώ ( έχει σποιλερς):https://www.youtube.com/watch?v=xHL50hjtr5E
-
25 Ιουλίου 2022, 11:58
Αρχισυντάκτης
Thor love and thunder, εχει μερες που το ειδα... Πολύ ικανοποιητικο θεωρω ως μια ανεξάρτητη ιστορια στο mcu... Οι gotg μονο εμφανίστηκαν... Τίποτα αλλο... Και ενω γενικά περασα καλα και ειχαμε και τον Μπειλ να ειναι ξανα φοβερος...
-
28 Ιουλίου 2022, 03:04
Αρθρογράφος
The Gray Man - Ωραία ταινία δράσης, πέρασε ευχάριστα η ώρα.
-
31 Ιουλίου 2022, 02:57
Αρθρογράφος
Not Okay - Ωραία ταινία, οι Zoey Deutch και Mia Isaac ήταν εξαιρετικές.