-
4 Ιουνίου 2014, 00:50
Αρθρογράφος
Edge of Tomorrow (2014)
O Κομ Τρουζ επιστρέφει μετά το εντελώς αποτυχημένο Oblivion, σε μια σχετικά καλύτερη sci-fi ταινία, που δανείζεται το χιλιοειπωμένο στόρι του Groundhog Day, με λιγότερο χιούμορ και πολύ περισσότερη δράση. Πολύ σοβαροφανές δεύτερο μέρος, κατώτερο του πρώτου, τέλος που δεν βγάζει καν νόημα, η ίδια η μυθολογία που έφτιαξε είναι ενδιαφέρουσα αλλά έχει πολλές τρύπες και ασάφειες, ενώ τα κλισέ διαδέχονται κυριολεκτικά το ένα το άλλο. Στα θετικά η δυναμική η Έμιλι Μπλαντ και η σκηνοθεσία που καταφέρνει και σε κρατάει στο μεγαλύτερο μέρος του έργου. Ουσιαστικά το σενάριο είναι το βασικό πρόβλημα, αλλά και η ίδια η εκτέλεσή του. Σε πολλούς λάτρεις του είδους και σε όσους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις θα αρέσει σίγουρα περισσότερο.
-
4 Ιουνίου 2014, 01:34
TV Guru!
300 Rise of an Empire
Πολύ ωραία και αυτή. Λίγο κατώτερη από την 1η αλλά
την απολαμβάνεις από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
-
4 Ιουνίου 2014, 04:12
Αρχισυντάκτης
A million ways to die in the west, βασικα αν ειδες το trailer τα περισσοτερα αστεια τα εχεις δει..τα υπολοιπα εχουν φυσικα ρατσιστικα υπονοουμενα αλλα και ωραιες σποντες γενικα απο τον Seth, ο οποιος ομως ειναι αχαρος ως πρωταγωνιστης..!!!
κατα τα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο η ταινια...εκτος ισως απο την Θερον που ειναι κουκλαρα..!!
-
4 Ιουνίου 2014, 16:33
TV Maniac
the happeningαδιαφορο τελειως ενα 5 απο εμενα...
I AM SPARTACUS
-
5 Ιουνίου 2014, 03:44
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
Filmfreak
Edge of Tomorrow (2014)
O Κομ Τρουζ επιστρέφει μετά
το εντελώς αποτυχημένο Oblivion, σε μια σχετικά καλύτερη sci-fi ταινία, που δανείζεται το χιλιοειπωμένο στόρι του Groundhog Day, με λιγότερο χιούμορ και πολύ περισσότερη δράση. Πολύ σοβαροφανές δεύτερο μέρος, κατώτερο του πρώτου, τέλος που δεν βγάζει καν νόημα, η ίδια η μυθολογία που έφτιαξε είναι ενδιαφέρουσα αλλά έχει πολλές τρύπες και ασάφειες, ενώ τα κλισέ διαδέχονται κυριολεκτικά το ένα το άλλο. Στα θετικά η δυναμική η Έμιλι Μπλαντ και η σκηνοθεσία που καταφέρνει και σε κρατάει στο μεγαλύτερο μέρος του έργου. Ουσιαστικά το σενάριο είναι το βασικό πρόβλημα, αλλά και η ίδια η εκτέλεσή του. Σε πολλούς λάτρεις του είδους και σε όσους δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις θα αρέσει σίγουρα περισσότερο.
ΑΠοτυχημένο από πλευράς εισπρακτικής πορείας; Δε λέω, μπορεί να κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά το σενάριό του το βρήκα δυνατό και καλοστημένο.
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
5 Ιουνίου 2014, 04:00
Αρθρογράφος

freedoom
ΑΠοτυχημένο από πλευράς εισπρακτικής πορείας; Δε λέω, μπορεί να κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά το σενάριό του το βρήκα δυνατό και καλοστημένο.
Εισπρακτικά από όσο ξέρω ούτε πολύ καλά τα πήγε, ούτε πολύ κακά. Σαν ταινία μιλάω. Η ιστορία για άλλη μια φορά έχει ξαναειπωθεί και καλύτερα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ενώ τεχνικά ήταν καλοφτιαγμένο, μου φάνηκε φοβερά βαρετό και άνευρο. Πάνω κάτω στα επίπεδα του After Earth.
Αν το Oblivion σου άρεσε, το πιθανότερο το Edge να σε ενθουσιάσει.
-
5 Ιουνίου 2014, 04:24
Αρχισυντάκτης

Boyd Crowder
Το Avengers δε μ' άρεσε και δε θα μ' αρέσει. Ίσως αυτό έπρεπε να το δω νωρίτερα, ας το έβγαζαν το 2000.

No offence προς τους fans, και superhero movies βλέπω κι απ' όλα. Αυτή δε μου έκατσε καλά, απ' το σύμπαν της αγαπημένη μου είναι ο πρώτος Iron Man.
εγω παλι το Iron Man, παρα το γεγονος οτι τα ξεκινησε ολα δεν το εχω τοσο ψηλα οσο αλλες του MCU...οπως ειπαμε ξανα..γουστα.. 
λατρεια το Avengers.!!
-
5 Ιουνίου 2014, 06:06
TV Maniac
blood rayne the third reichμην το δειτε ειναι απαραδεκτο
0 απο εμενα!!
I AM SPARTACUS
-
5 Ιουνίου 2014, 06:08
TV Maniac
το αρωμα: η ιστορια ενος δολοφονουκαλη ταινια ενα 8αρακι απο εμενα!
I AM SPARTACUS
-
5 Ιουνίου 2014, 08:19
Fargo (1996): Μιας και ξεκίνησα τη σειρά είπα να δω και την ταινία. Πολύ καλή, παρότι λίγο παλιά εντούτοις πρόκειται για "ποίημα".
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes