-
11 Μαρτίου 2023, 23:04
Αρθρογράφος
Operation Fortune: Ruse de Guerre - Πέρασε ευχάριστα η ώρα.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
14 Μαρτίου 2023, 12:53
"Don't Worry Darling"

Ξεκίνησε καλά, με αρκετό μυστήριο και να σε κάνει να αναρωτιέσαι τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά νομίζω κάπου στην πορεία δεν έπεισε. Κάπου κάτι έχασε στο 2ο μέρος, κάτι δεν έδωσε σωστά, υπήρχαν πάρα πολλά κενά στην ιστορία τα οποία δεν εξηγήθηκαν, θα μπορούσαν να έχουν αφαιρεθεί σκηνές και να είναι πιο μικρή αλλά με περισσότερες εξηγήσεις.
Το twist η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είναι κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι δεν έσωσε την όλη ταινία. Υπήρχαν αρκετά κενά και γενικά άφηνε πολλές απορρίες στο τέλος. Επίσης η σκηνοθεσια δεν μου αρεσε καθολου πολυ Out of place και μετα που ειδα στο τέλος το directed by καταλαβα γιατί.
Για τους fan της Pugh μόνο.
-
14 Μαρτίου 2023, 14:04
Αρχισυντάκτης
Godzilla King of Monsters, τυπικο monster movie που απολαμβανω αλλα δεν απαιτω και κατι περισσοτερο...ευτυχως που δεν μου εξιλεωσαν το συγκεκριμενο χαρακτηρα...
Everything Everywhere All At Once, εμμ απο οτι ειδα σχολια εδω δεν ενθουσιασε...εμενα παλι με κερδισε...ειχε ενα μπλενταρισμα των genres, το οποίο το εδωσε με χαοτικη αρμονια και δεν φοβηθηκε να ειναι ακριβως αυτο που ηθελαν οι δημιουργοι του...το ερωτηματικο του κατα ποσο αξιζε να παρει τα οσκαρ, κυριως για το κατα ποσο ταιριαζει στην ταυτοτητα των βραβειων το ακουω...αλλα εγω νομιζω το χαρηκα που επιτελους η Ακαδημια πηγε με κατι διαφορετικο.!! επισης οταν μου λενε οτι αυτο ειναι diversity award σκεφτουμαι το Moonlight που βγηκε πριν καμια 5ετια και ηταν οτι αθλιοτερο ειδαν ποτε τα ματια μου στα βραβεια, και ταιριαζε και σε ταυτοτητα...αρα χιλιες φορες το EEAAO...!! Michelle Yeoh θεοτητα..χαρηκα για την Κερτις.!!! ειχαν ερμηνειαρα και οι δύο τους...
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
14 Μαρτίου 2023, 19:24

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
blackys88b
επισης οταν μου λενε οτι αυτο ειναι diversity award σκεφτουμαι το Moonlight που βγηκε πριν καμια 5ετια και ηταν οτι αθλιοτερο ειδαν ποτε τα ματια μου στα βραβεια
πω πω ναι πραγματικα νομιζω αυτο και το BirdMan ηταν οι λογοι που σταματησα να ασχολουμε με αυτα τα βραβεια
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
16 Μαρτίου 2023, 20:43
Αρθρογράφος
Shazam: Fury of the Gods - Πολύ ωραίο sequel.
-
18 Μαρτίου 2023, 22:48
Αρθρογράφος
Boston Strangler - Πολύ ωραία ταινία, οι Keira Knightley και Carrie Coon ήταν εξαιρετικές.
-
19 Μαρτίου 2023, 22:25
Αρθρογράφος
Cocaine Bear - Για να περάσει η ώρα καλή είναι.
-
23 Μαρτίου 2023, 01:31
Αρθρογράφος
The Fabelmans - Πολύ ωραία ταινία, η Michelle Williams ήταν εξαιρετική.
-
23 Μαρτίου 2023, 21:19
Αρθρογράφος
John Wick: Chapter 4 - Απλά ταινιάρα.
-
26 Μαρτίου 2023, 02:35
Μαντώ Μαυρογένους.
Μπουμπουλίνα.