-
18 Φεβρουαρίου 2023, 12:46
Super Moderator
Everything Everywhere All at Once
Ίσως είναι κι η πρώτη φορά που ήθελα να σχολιάσω ταινία εδώ μέσα γιατί δεν είμαι ταινιόφιλη και άντε να πάω κινηματογράφο 2-3 φορές τον χρόνο, ό,τι άλλο βλέπω από τις πλατφόρμες και αυτήν εδώ την βρήκα στο Cosmote.
Τι είδα; Γιατί το είδα; Ποιος το έγραψε αυτό το αριστούργημα; Τι κατανάλωσε; Πού το βρίσκουμε; Πώς το γύρισαν οι ηθοποιοί αυτό το πράγμα χωρίς να πάρουν τα βουνά;
Ποιοι illuminati αποφασίζουν πια για τα Όσκαρ που παλιά έπρεπε να φτύσεις αίμα για να πάρεις υποψηφιότητα και ξαφνικά μια ωραία πρωία πήρε όσκαρ καλύτερης ταινίας το Crash! και κάπου εκεί φάνηκε το ξεπούλημα της Ακαδημίας στα στούντιο και σε όποιον δώσει τα περισσότερα.
Και ήρθαμε στο 2023 να δούμε υποψήφια για πάμπολλα!!! όσκαρ μια ταινία που είναι 100% απόρροια εντατικής ενασχόλησης με βαριά παραισθησιογόνα και το Μάβερικ (ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΖΜΟΥ) για να φχαρηστηθεί το τραμπικό κοινό του Νότου των ΗΠΑ.
ΥΓ. Και προχθές είδα και το ελληνικό Suntan στον Αντ1 και ήρθαν οι κατραπακιές μαζεμένες μέσα σε 2 μέρες, γιατί ξέρω γω, μάλλον έγραφαν την ίδια στιγμή σε κάποιο σύμπαν αυτοί οι εκπρόσωποι της υψηλής διανόησης που εγώ είμαι πολύ μικρή και "στεγνή" για να καταλάβω το μεγαλείο τους.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
18 Φεβρουαρίου 2023, 23:39
TV Guru!
The Banshees of Inisherin
Εκτίμησα τη θεατρικότητα της ταινίας και τις ωραίες ερμηνείες του cast, αλλά τη θεωρώ σεναριακά ακραία και το όποιο νόημα απορρέει, κάπου χάνεται.
Αρκετά καλή φωτογραφία και μουσική επίσης.
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.
-
-
19 Φεβρουαρίου 2023, 00:35
Αρθρογράφος
Babylon - Η χειρότερη ταινία του Damien Chazelle που έχω δει. Δεν την έσωσε ούτε η παρουσία της Margot Robbie.
-
19 Φεβρουαρίου 2023, 21:29
Moderator
Nomadland-2021
Ναι, είμαι σε διαφορά φάσης.... Συνήθως δεν βλέπω τις ταινίες την εποχή που κάνουν τον χαμό, εκτός κάποιων εξαιρέσεων.
Λοιπόν, πίστευα ότι θα με συντάρασσε, ότι θα έβλεπα κάτι σαν καταγγελία, σαν τομή στην κοινωνία της Αμερικής. Είχε κι αυτά τα στοιχεία, αλλά ήταν πολύ περισσότερα πράγματα.
-
19 Φεβρουαρίου 2023, 22:50
Αρθρογράφος
Puss in Boots: The Last Wish - Αρκετά διασκεδαστική ταινία.
-
20 Φεβρουαρίου 2023, 13:43
"The Ambush"

Είναι η πρώτη ταινία που βλέπω από UAE. Πολύ καλή δράση, αρκετό slow motion, εξαιρετική epic μουσική για τις μάχες. Σίγουρα υπήρχαν κάποια σημεία υπερβολής και να δείξουμε το μεγαλείο της χώρας κλπ αλλά γενικά ήταν μια πολύ καλή ταινία δράσης με πολύ συγκινητικό τέλος. Δεν νομίζω ότι έχει κάτι διαφορετικό ή κάτι να ζηλέψει από κάποια αντίστοιχη Hollywood ταινία. Σίγουρα δεν φημίζεται για την ηθοποιία της αλλά αυτό που έπρεπε να δώσει το έδωσε.
"QueenPins"

Πάρα πολύ διασκεδαστική ταινία και πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. Είχε κάποιες στιγμές πλάκας, ο τύπος με τα κουπώνια ήταν φοβερός και φυσικά... Kristen Bell!!!! ακόμα και τωρα παραμένει θεά!
Προτείνεται ανεπιφύλακτα για μια Κυριακή βράδι που θέλεις να δεις κάτι να διασκεδάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την great; 20 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:11
-
22 Φεβρουαρίου 2023, 12:06
"The Unbearable Weight of Massive Talent"

Μια ακόμα ταινία από αυτές που αν έχεις δει το trailer ουσιαστικά έχεις δει όλα τα αστεία και ότι αξίζει να δεις από την ταινία. Από εκεί και πέρα ήταν ένα καλό bromance μεταξύ του Cage και του Pedro Pascal. Νομίζω οτι ο Νικκι σαν ιδεα να εμφανιζετε ήταν πολύ βλακώδης και χάλαγε την ταινία, την έκανε αρκετά χαζή.
Γενικά δεν έχει πολλά να περιμένεις. Eιλικρινά είναι ότι βλέπεις στο trailer, αν σου αρέσει το trailer θα σου αρέσει και η ταινία, αν δεν σου αρέσει το trailer δεν θα σου αρέσει η ταινία. Το πρώτο act ήταν λίγο πιο καλό, με τρελό και «βλακώδες» χιούμορ, silly μπορείς να το πεις, ενώ το δεύτερο act το γύρισε σε πολύ action Nikolas Cage κατάσταση με ένα twist το οποίο το περίμενες από την αρχή και το τέλος ήταν αρκετά αναμενόμενο. Νομίζω είναι αρκετά υπερεκτιμημένη, σίγουρα από τις καλύτερες ταινίες του Nikolas Cage τα τελευταία χρόνια μετά την κατηφόρα του.
Και δεν έχω δει το Paddington 2 ακόμα!
-
23 Φεβρουαρίου 2023, 11:09
"Brightburn"

Σκεφτείτε το Smallville μαζι με το Omen Να κανουν ενα παιδι αλλα οι δυο τους ειναι και πρωτα ξαδερφια οποτε το παιδι βγαινει ζαβό και horny. To βλαμμένο που διαλεξαν για τον ρολο ηταν αποτυχια casting δεν επεισε ουτε στιγμη στην ταινια. Η Elisabeth Banks λίγο την έκανα να βλέπετε ααα και φυσικα υπαρχει και Κρυπτονίτης στο story. Σαν concept είχε προοπτικες αλλα ήταν άθλια η εκτέλεση και τραγική σαν ταινία. Ακαταλαβίστικο το οτι έχει πάνω απο 6 στο IMDB.
-
23 Φεβρουαρίου 2023, 19:26
TV Guru!
Σκεφτείτε το Smallville μαζι με το Omen Να κανουν ενα παιδι αλλα οι δυο τους ειναι και πρωτα ξαδερφια οποτε το παιδι βγαινει ζαβό και horny.
Και γ@μώ τις κριτικές! Να σκίσει τώρα ο Κουτσογιαννόπουλος τα πτυχία του!!

Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
-
26 Φεβρουαρίου 2023, 00:37
Αρθρογράφος
The Whale - Δυνατή ταινία.