Σελίδα 1 από 2250 12311511015011001 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 22492

Θέμα: Ποια ταινία είδατε σήμερα;

TV Maniac Το Avatar του/της Masta Killah
    Likes / Thanks

Post Ποια ταινία είδατε σήμερα;

Ξεκινάω λοιπόν λέγοντας ότι σήμερα είδα το:

Good Will Hunting
    ή στα Ελληνικά "Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντιγκ", αν δεν κάνω λάθος. Πρωταγωνιστούν οι Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck, Stellan Skarsgard.

Ο Γουίλ είναι καθαριστής στο ΜΙΤ με ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά. Όταν τον ανακαλύπτουν ορίζουν έναν ψυχολόγο να τον βοηθήσει να εκμεταλλευτεί αυτό του το "δώρο".

Μια καλή ταινία με ακόμα μια καταπληκτική ερμηνεία του Robin Williams -που κέρδισε και όσκαρ 2ου αντρικού ρόλου για αυτήν- . Κέρδισε και Όσκαρ καλύτερου σεναρίου απ' ευθείας για την οθόνη, το οποίο έγραψαν ο Ben Affleck και ο Matt Damon!

Παραγωγή 1997.
    http://www.imdb.com/title/tt0119217/

You can't find my work here anymore...

TV Guru! Το Avatar του/της alexdeli
    Likes / Thanks
    Σημερα ειδα το V for Vendetta.Αργησα λιγο αλλα το ειδα επιτελους.Πολυ καλο ηταν.

Υ.Γ Masta,συμπτωματικα τωρα ανοιγω thread για τον Matt Damon!
    Είναι μια ιστορία για την πτώση μιας κοινωνίας, που καθώς πέφτει... επαναλαμβάνει στον εαυτό της: "Ως εδώ όλα καλά, ως εδώ όλα καλά, ως εδώ όλα καλά..." Αλλά σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση...

3. Thanks N1512, Sikelos, spy8051, Masta Killah thanked for this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Ξεκίνησα να δω το Man On Fire, με τον Washington, αλλά στα μισά την πήρε ο ύπνος από την κούραση της ημέρας, οπότε εγώ σαν νυχτοπούλι που είμαι και ολιγόυπνος, την κοπάνησα και ποστάρω ασύστολα. Το Good Will Hunting, το είχα δει πριν χρόνια, εξαιρετική ταινία.

Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την alexdeli Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Σημερα ειδα το V for Vendetta.Αργησα λιγο αλλα το ειδα επιτελους.Πολυ καλο ηταν.

Υ.Γ Masta,συμπτωματικα τωρα ανοιγω thread για τον Matt Damon!
    Κάλιο αργά παρά ποτέ, που λέει και η παροιμία...

edit:
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την digekas Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Ξεκίνησα να δω το Man On Fire, με τον Washington, αλλά στα μισά την πήρε ο ύπνος από την κούραση της ημέρας, οπότε εγώ σαν νυχτοπούλι που είμαι και ολιγόυπνος, την κοπάνησα και ποστάρω ασύστολα. Το Good Will Hunting, το είχα δει πριν χρόνια, εξαιρετική ταινία.
    Εκείνο με το κοριτσάκι δεν είναι; που είναι ο σωματοφύλακας του; Καλή ταινιούλα, αν και δεν είναι κάτι διαφορετικό από τις ταινίες του Ντενζελ... Πολύ καλή είναι το Training Day καθώς και το πρόσφατο Inside Man.

Τελευταία επεξεργασία από τον/την tonypapadovic; 20 Μαΐου 2007 στις 11:04 Αιτία: Συγχώνευση...Χρησιμοποίησε την επεξεργασία μηνύματος Μasta

6. Thanks paul kellerman thanked for this post
    Banned
    Likes / Thanks
    Τελειο θεμα, γιατι ειναι βαρετο να ανοιγουμε καινουριο για καθε μια που βλεπουμε. Μολις τωρα τελειωσα το Thank You For Smoking. Πολυ εξυπνη ταινια σχετικα με το καπνισμα. Καταφερνει να ασχοληθει με αυτο το δυσκολο θεμα με πολυ χιουμορ και χωρις να κανει κηρυγμα. Δειτε την.

8. Thanks Sikelos, Masta Killah thanked for this post
    TV Guru!
    Likes / Thanks
    Από το thread του φίλου alexdeli, είδα ότι αν και παλιά δεν γνώριζα καν την ύπαρξη της, οπότε και την βρήκα για να την δω, τα Training Day και Inside Man, τα έχω δει, και μου άρεσαν και τα δύο, πρόσφατα είδα το Hot Fuzz, που αν τη δεις από διαφορετική πλευρά σαν σάτιρα-παρωδία είναι πολύ καλή, σε τέτοιο βαθμό που κάποιος ανυποψίαστος θα πει ότι πρόκειται για άλλη μια χαζο-αμερικάνικη ταινία, την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Rorschach την είχα δει παλιότερα, πολύ καλή, και κυρίως αυτό που λες, δεν κάνει κήρυγμα, αλλά χτυπάει περισσότερο με την καυστική σάτιρα της, που προκαλεί περισσότερο προβληματισμό, παρόμοια είναι και το Fast Food Nation αλλά είναι πιο άμεση και ωμή.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την digekas; 20 Μαΐου 2007 στις 06:54

10. Thanks eugenia10, Sikelos, Masta Killah thanked for this post
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την digekas Εμφάνιση Δημοσίευσης
    Από το thread του φίλου alexdeli, είδα ότι αν και παλιά δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη της, οπότε και την βρήκα για να την δω, τα Training Day και Inside Man, τα έχω δει, και μου άρεσαν και τα δύο, πρόσφατα είδα το Hot Fuzz, που αν τη δεις από διαφορετική πλευρά σαν σάτιρα-παρωδία είναι πολύ καλή, σε τέτοιο βαθμό που κάποιος ανυποψίαστος θα πει ότι πρόκειται για άλλη μια χαζο-αμερικάνικη ταινία, την προτείνω ανεπιφύλακτα.
    .
    Αυτή του 2007 είναι; Με τον Simon Pegg? Καλά αν παίζει ο Shaun Of The Dead θα την δω όπωσδήποτε!

TV Guru!
    Likes / Thanks
    Ναι ναι ο ίδιος, ο ίδιος που παίζει και στο Grindhouse, που έχω εδώ και μια εβδομάδα και δεν αξιώθηκα να δω ακόμα!!!

TV Guru! Το Avatar του/της ifigeneiavip
    Likes / Thanks
    Eίδα το The wedding singer και αναπόλησα τα 80's.O Ben Stiller σε ρόλο τραγουδιστή γάμων,,,Η ταινία είναι αισθηματική κωμωδία γυρισμένη στο πνευμα των 80's με αφθονο γέλιο λόγω της ιδιαιτερότητας της εποχης...όμως αξίζει να την δείς για το soundtrack της που δεν πρέπει να λείπει απο μια σεβόμενη τον εαυτό της "δισκοθήκη"

Ενεργό Μέλος Το Avatar του/της efakidaraki
    Likes / Thanks
    Εγώ πάλι είδα το Lost 3x21 για 2η φορά και το Lost -the answers... η καμένη της παρέας

Σελίδα 1 από 2250 12311511015011001 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας