Αποτελέσματα 1 έως 9 από 9

Θέμα: Scenes From a Marriage (MiniSeries) - Official Discussion Thread

Αρθρογράφος Το Avatar του/της Chiras365
    Likes / Thanks

Scenes From a Marriage (MiniSeries) - Official Discussion Thread

Scenes From A Marriage

2. Likes Julia Winston - Smith liked this post
    Likes / Thanks
    101 - 102

Φαν του έργου του Bergman δεν είμαι, εδώ για κάποιον λόγο ο Levi, μετά την απάράδεκτη εμπειρία με το The Affair, φέρνει τούμπαλιν τους ρόλους του ζευγαριού και σώζεται, ενώ φαντάζει το πιο αφελές εύρημα.

Οι ερμηνείες είναι τιτάνιες, ειδικά ο τρόπος που ο Isaac παίζει τον ασθματικό. Είναι στο σύνολο 5 τα επεισόδια, ακόμη και να τα κάνουν μπάχαλο, θα είμαι κολημμενος στην οθόνη.

4. Thanks ATHENA1971 thanked for this post
    Likes GEORGE77, Julia Winston - Smith liked this post
    Newbie Το Avatar του/της Julia Winston - Smith
    Likes / Thanks

Her

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την Chiras365 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    101 - 102. Φαν του έργου του Bergman δεν είμαι, εδώ για κάποιον λόγο ο Levi, μετά την απάράδεκτη εμπειρία με το The Affair, φέρνει τούμπαλιν τους ρόλους του ζευγαριού και σώζεται, ενώ φαντάζει το πιο αφελές εύρημα. Οι ερμηνείες είναι τιτάνιες, ειδικά ο τρόπος που ο Isaac παίζει τον ασθματικό. Είναι στο σύνολο 5 τα επεισόδια, ακόμη και να τα κάνουν μπάχαλο, θα είμαι κολλημένος στην οθόνη.
    Εγώ, πάλι, που είμαι και φαν του Bergman, αναρωτιέμαι: Χρειάζονται συγκεκριμένους ρόλους τα σημερινά ετερόφυλα ζευγάρια; Χειρότερα, χρειάζονται ρόλους τα σημερινά ετερόφυλα ζευγάρια; Η απάντηση μπορεί και να καταπλήσσει, φοβάμαι ότι δεν θα την δώσει η σειρά. Στο αυθεντικό δημιούργημα, το ζευγάρι χώρισε, ξαναπαντρεύτηκαν άλλους συζύγους και κατέληξαν μοιχοί, εραστές ο ένας του άλλου. Δεν διορθώνω τα γένη, βαριέμαι. Διόρθωσα τα ορθογραφικά, πάντως. Ταιριάζουν ο Isaac με την Chastain.
    Τελευταία επεξεργασία από τον/την Julia Winston - Smith; 7 Οκτωβρίου 2021 στις 19:09

6. Likes Chiras365 liked this post
    Likes / Thanks

Breadwinner

103-104

Ο Levi πιεζει πολυ στην αναγνωση της σειρας ως ενα πορτραιτο μιας πυρηνικης οικογενειας οπου το ψωμι που βγαινει απο το ενα φυλλο ειναι διαφορετικο από αυτό του άλλου. Με ενδιαφέρει εδώ περισσότερο η ιστορία του συγκεκριμένου ζευγαριού καθαυτού παρά τα power structures. Αν μη τι αλλο, ο Isaac ειναι πολύ καλός ασθματικός.

Moderator Το Avatar του/της ATHENA1971
    Likes / Thanks
    01-02
    Πολύ, πολύ βαριά επεισόδια, πολύ καλές ερμηνείες.
    Δεν βλέπω ρόλους στο ζευγάρι, δεν βλέπω τίποτα. Βλέπω συναισθήματα και αυτό που είπε η Chastain
    Spoiler

Moderator Το Avatar του/της ATHENA1971
    Likes / Thanks
    03-05
    Από τις λίγες φορές που είδα κάτι τέτοιο, να με κάνει να νιώσω τόσα πολλά πράγματα. Το έζησα, μαζί τους. Ίσως επειδή το έζησαν κι εκείνοι και έδωσαν λίγη από την ψυχή τους. Το έβλεπες, το ένιωθες.
    Από τις σειρές που με ταρακούνησαν, όπως και το The Affair, μέχρι τον 3ο κύκλο. Με είχε κάνει να σκεφτώ για πράγματα του παρελθόντος, να τα "ξαναπαίξω" στο μυαλό μου, από διαφορετική σκοπιά, να αναθεωρήσω για κακές ή καλές αναμνήσεις..... Όσο χαζό κι αν ακούγεται.
    Έτσι και το ζευγάρι τώρα, απογυμνωμένο μπροστά μας, μέσα σε ένα σπίτι, μόνο οι δυο τους να μας τα δείχνουν όλα. Ματιές, αγγίγματα, λόγια, συναισθήματα....

TV Guru! Το Avatar του/της freedoom
    Likes / Thanks
    Εξαιρετικά δοσμένο στην μικρή οθόνη, υπέροχοι στους δύσκολους ρόλους τους oι Chastain και Isaac.
    Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.

TV Guru! Το Avatar του/της GEORGE77
    Likes / Thanks
    Ένα στούντιο "100τ.μ.", ένα εξαιρετικο κείμενο και 2 ηθοποιαρες μαζι. Το αποτέλεσμα? Αρτιο. Από τις πιο ομορφες εμπειρίες που είχα με σειρά τον τελευταίο καιρο. Λατρεύω Chastain. Εδώ νομίζω ότι ο Isaac κερδίζει τις εντυπωσεις.

John καιρο ειχαμε να "σμιξουμε" σε thread. Hope you are good.

12. Thanks Chiras365 thanked for this post
    Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    εξαιρετικες ερμηνειες, δυσκολο θεμα, καλογραμμενο και με οσο ενδιαφερον μπορει να εχει μια τοσο μεμονωμενη ιστορια.!!! good job.!!!

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
join us