Mπορώ να κοιμηθώ σήμερα και αύριο να είναι ήδη Φεβρουάριος;;;; Γίνεται;;;
Άψογο!!!
Πολύ Καλό!!
Μέτριο.
Δε μου άρεσε...
Ανούσιο(Καλύτερα να μην το έβλεπα)
Mπορώ να κοιμηθώ σήμερα και αύριο να είναι ήδη Φεβρουάριος;;;; Γίνεται;;;
...Φέρτε τον Ντελ Μπόσκε πίσω στην Ρεάλ Μαδρίτης...
?WTF? Την υπόλοιπη σειρά την έχεις δει?Αυτό το επεισόδιο είναι ενας ύμνος για τον Αϊστάιν που είχε πει:
"Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το 1ο δεν είμαι σίγουρος"
Το μόνο που έλειπε ηταν να βγεί απο κανα δέντρο και ο Άι Βασίλης παρέα με την κοκκινισκουφίτσα και τη Χάιντη που πηγαίνουν στα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού να συναντήσουν τα χελονονιντζάκια.
Οι πολλές δήθεν και κουλτουριάρικες μυστήριες ανατροπές φαντασίας έχουν κάνει τη σειρά να μπάζει πιο πολύ και απο τα μυαλά των συγγραφέων της, που πάσχουν σίγουρα απο αλτζχάιμερ!
Δεν εξηγείται αλλιώς το πως γίνονται τέτοιες μούφες, που ούτε σε ταινίες με ζόμπυ ή καράτε-νίντζα 5ης διαλογής δεν γίνονται.
Πυροβολούν στην καρδιά τον Λοκ, ζωντανεύει στο ξεκάρφωτο, βρίσκει και ένα όπλο γεμάτο σφαίρες δίπλα του και οταν καταλαβαίνει οτι είναι παράλητος, εμφανίζεται ο Γουόλτερ σαν τον Ιησού απ τη Ναζαρέτ και του λέει, αρον το πιστόλι σου και απείλησε τον Τζάκ.
Ρίχνουν με ψαροντούφεκο στο στήθος στον Ρώσσο και ενω κοίτεται νεκρός, μετά απο κανα 10λεπτο εξαφανίζεται, είναι μέσα στο νερό με χειροβομβίδα στο χέρι (απο που να την έβγαλε άραγε? ) και ανατινάζει το φινιστρίνι του Τσάρλυ.
Ο Τσάρλυ βέβαια είχε προλάβει να παίξει μελωδία με τα πλήκτρα, που ως δια μαγείας ήξερε σε ποια νότα αντιστοιχούσαν και κατάφερε να συνδεθεί με την Πηνελόπη, επειδή είχαν μπλεχτεί οι γραμμές του ΟΤΕ.
Ο Τζακ συναντάει την Κειτ σε ενα φλάς-φοργουρντ και της ζητάει να γυρίσουν στο νησί !!!
Οσο το θυμάμαι, όλο και πιο κομικοτραγικά γεγονότα-παιδική χαρα θυμάμαι και με πιάνουν τα γέλια.
Να ναι καλά οι τύποι που το έφτιαξαν, πρόκειται για συλλεκτικό 2πλό επεισόδιο ανάλογο του "Ακρως τρελλό και απόρρητο", θα το βάζω να το βλέπω οποτε θέλω να δω μια πολύ καλή παρωδία να γελάσω με την παρέα μου.
Η σειρά πρέπει να βγει απ την κατηγορία της επιστημονικής φαντασίας, γιατι προσβάλει το είδος αυτό.
Ηταν το τελευταίο επεισόδιο για εμένα, καλύτερα να δώ 1.000.0000.0000 επεισόδια "Μαρία η άσχημη" ή "Χοάνα η παρθένα" παρά αυτό το πράγμα που το παίζει και κουλτουροεπιστημονικά φαντασία.
Άσχετο: το "Ακρως τρελλό και απόρρητο" που ανέφερες και μου το θύμισες ξέρεις τον αγγλικό τίτλο του?
Ωραια, 3 λιγοτεροι θεατες για το επομενο φιναλε, γιατι δυσκολευτηκα πολυ να κατεβασω τους πολυποθητους υποτιτλους
Auto omws deixnei emesws oti o Lock en telei den allazei kai par'olo pou oloi perimenoune apo auton na einai/ginei leader panta 8a paramenei ermaio twn adunamiwn tou. Toulaxiston egw auto ekselava.
Oso gia sena andreas_99 to kalutero pou exeis na kaneis einai na min ksanadeis Lost pote sou kai aporw pws eftases mexri to telos tis tritis season enw sou fainontai ola auta tragika. H seira exei apeira anapantita erwtimata kai perierga fenomena kai esu perimenes to telos tou 3ou kuklou gia na katalaveis oti auth h seira den kanei gia sena? Eleos...
Etsi einai to Lost agaphtoi,periergo,eufantasto,tragelafiko se kapoia episodia,aiwnia katadikasmeno na exei filler mexri na teleiwsei kai erwtimata pou ta perissotera apo auta den ta vlepw na apantiwntai pote. Alla gia auto mas aresei kai mas trelainei en telei,giati einai mia seira pou pote den mporeis na niwseis oti tin exeis katalavei kai oti esu san 8eatis exeis parei to panw xeri. An ola auta sas ksenerwnoune tote kante xari ston eauto sas protistws kai min tin ksanadeite.
I'm out...
αααχχχχχ αυτο το δικτυο.. ακομα παλευω να κατεβασω το 23.... εχω μεινει με την μιση γλυκα!! ειμαι μηπως η μονη που λυπηθηκε τον Τσαρλιε για το ξυλο που εφαγε? αυτη η ξανθια.. ηταν πολυ ευεξαπτη!! αι σιχτιρ απο κει!! μου αρεσε το ειρωνικο στυλακι του Τσαρλι.. τωρα στα τελευταια του τον ξανασυμπαθησα (επειδη ηταν και στο lord βεβαιως, βεβαιως!)
και μια διορθωσουλα.. ο Λοκ ειχε πυροβοληθει στο χαμενο νεφρο.. οχι στην καρδια... τωρα που περασε το επεισοδιο.. δεν ειναι σποιλερ, σωστα?
κι αν λαβουμε υποψην τους παραγωγους, τοτε στην 4η σεζον θα τους βλεπουμε να προσπαθουν να γυρισουν στο νησι??? χμμμμ Κουραγιο Απανταχου Λοστοβιοι....
molis eida kai ego to episodio...
exoume ksefigeiiiiiii.............
vasika kapoioi den pistevoun pos mporoun na anteksoun ola afta pou ginonte gi auto lene afta pou lene
palikaria opos kai na xei to lost einai apla KORIFI... exei dimiourgisei enan kainourgio tropo stin dimiourgia seiron pia
apsogo kai den akouo kanena
Πλάκα κάνεις, έτσι?
Είπαν τέτοιο πράγμα?
Θα βλέπουμε δηλαδή την κατεστραμμένη ζωή όσων βλέπαμε 3 σεζόν να προσπαθούν να ξεκινήσουν από την άρχη (εν μέρει) και τις προσπάθειές τους να πάνε στο νησί?
(Ευτυχώς γλιτώνουμε από τα ενδιαφέροντα φλασμπακς του Τσάρλι και θα γλιτώσουμε και από του Τζακ άμα γίνει αυτό)
Μιας και πληθαίνουν όσοι έχουν δει το επεισόδιο να παραθέσω και εγώ τις σκηνές που με έκαναν να πεταχτώ από την καρέκλα! Τις βάζω και σε spolier να μην προκαλώ...
Spoiler
vote for 10 seasons buddies...!!!
|