Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Αποτελέσματα 11 έως 13 από 13

Θέμα: Dune (2021)

TV Guru! Το Avatar του/της johny f
    Likes / Thanks
    ‘Dune’ Sequel Greenlighted By Legendary & Warner Bros; Pic Will Get Theatrical Window In October 2023

http://deadline.com/2021/10/dune-seq...se-1234862383/
    Η μουσικη μου (FLOW MOTION) στο Youtube
    https://www.youtube.com/user/johnyfl...view=0&sort=dd

Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks
    Λοιπον...ειδα και εγω το Dune...σινεμα οπως αξιζει σε τετοια παραγωγη, που ηταν επικη και πανεμορφη...εξαιρετικη μουσικη επενδυση από τον Ζιμερ...ενα πιο artistic μέχρι και σε indie ρυθμους blockbuster, που υποθετω θελει συγκεκριμενο δημιουργο για να παρει την εγκριση του κοινου...και ο Βιλνεβ θεωρω ότι με τα αλλα του δημιουργηματα δικαιουται να απαιτα απο το κοινο του χρονο για να δωσει το project ως εχει..προσωπικα δεν διαβασα βιβλιο..δεν ειδα ταινια...ειχα ακουσει πολλες φορες για την Πολ Ατρειδης αλλα απο την στιγμη που δεν διαβασα το βιβλιο δεν ειχα καποια ιδεα στο τι θα γινει.!!! και ο Chamaleet για μενα εκανε πολυ καλη δουλεια.!! εκφραστικος χωρις να το προσπαθει...ευαλωτος αλλα και σε στιγμες δυναμικος...βρηκα την ερμηνεια του αρκετα καλη..!! οι Isaac & Brolin δεν εχαν χρονο για κατι περισσοτερο αλλα ο Μομοα ειναι απολαυση και μακαρι να συνεχιζει να βρισκει project.!! αυτη που με εντυωπωσιασε νομιζω περισσοτερο ειναι η Ferguson...late star bloomer...θυμαμαι της εδωσα για πρωτη φορα σημασια σε μια ταινια του MI, δεν περιμενα να βγαλει τοσο δυναμικη ερμηνεια και να επισκιασει τους παντες σε καθε σκηνη της...

αντιλαμβανομαι οτι κινηματογραφικα ειναι λαθος να κοβεις μια ταινια χωρις τελος και χωρις τη σιγουρια του 2ου επεισοδιου.!!! αλλα ως φαν της μικρης οθονης, απλα μου δημιουργησε αδημονια για να παρω το επομενο.!!! i am here.!!! ισως να τρεξω και για το βιβλιο.!!

3. Likes Andre Linoge, solonlakis liked this post
    TV Guru! Το Avatar του/της HristinaB
    Likes / Thanks
    Δεν είμαι φαν καμιάς από τις προηγούμενες ταινίες του Βιλνέβ, αλλά ετούτη εδώ μου άρεσε. Βρήκα πολύ ικανοποιητικό το χτίσιμο του Dune σύμπαντος (για το οποίο δεν έχω την παραμικρή ιδέα): οι Ατρείδες είναι λίγο χλεχλέδες μεν, αλλά οι Χάρκονεν, αισθητικά τουλάχιστον, τα σπάνε. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι Bene Gesserit, που κινούν τα νήματα από τις σκιές και παίζουν τους πάντες σαν μαριονέτες, ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για το πώς η οργανωμένη θρησκεία ουσιαστικά ασκεί πολιτική. Για το διαβόητο spice δε μάθαμε σχεδόν τίποτα, όμως, κι αυτό είναι φάουλ.

Θα ήθελα να δω περισσότερο Μομόα, ο ρόλος του πήγε πολύ, αλλά με χαρά βλέπω ότι θα έχω τον Χαβιέρ Μπαρδέμ να απασχολούμαι . Ο Σαλαμέ υποθέτω θα έχει πιο ουσιαστική παρουσία στο δεύτερο μέρος. Δεν περίμενα η μητέρα να έχει τόσο μεγάλο και κομβικό ρόλο και αναρωτιέμαι τι της επιφυλάσσει το μέλλον.

http://www.greektvsubs.gr/image.php?type=sigpic&userid=212080&dateline=13498  77416
    Maybe there's hope.

Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
    Horace Mann

Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
    Nίκος Καζαντζάκης

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
  • Ο BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Ο Κώδικας [VIDEO] είναι σε λειτουργία