Σειρά για μεγάλα γούστα!
Φοβερό το φινάλε για 1η σεζόν.
Η πλάκα είναι ότι βλέποντας τα επεισόδια ένα ένα αρχίζουν και δημιουργούνται απορίες στο μυαλό σου. Κάποιες μπορεί να τις απαντήσεις αλλά μετά λες..
Κάνω την σούμα και αρχίζω...
Spoiler
Από την αρχή μας εμφανίζει εκείνο το σκίτσο, μας δείχνει και κάποια πλάνα από το ΄΄χθες΄΄, λες πέσανε σε κάποια σέκτα με ανθρωποθυσίες κλπ.
Μετά το σκίτσο, σταδιακά ΄΄εξαφανίζεται΄΄.
Η 2η απορία μου ήταν, που είναι οι άλλες, γιατί μας δείχνει το σήμερα με μόνο 3 από την 11δα, αλλά και τα 3 αγόρια?
Στο καπάκι 'ερχεται και η ΄΄αυτοκτονία΄΄, έχουμε το εραστή που τυχαία έπεσε πάνω στην τύπισσα. Ενε τω μεταξύ η ζωή στο δάσος κυλά και παράλληλα με κάποιες σκηνές στο σήμερα αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι είχαμε κανιβαλισμό.
Μπαίνει στο κόλπο η δημοσιογράφος, λες μα καλά εάν στο σήμερα υπάρχουν μόνο οι 3 + ο Τράβις που ΄΄εφυγε΄΄...μήπως μίλησε πριν τον ή αυτοκτονήσει? Γιατί την ψάχνει τη δουλειά η κυρία?
Οκ, βλέπουμε την ξανθούλα να πέφτει με το αεροπλάνο, μαθαίνουμε ότι με κάποιο τρόπο πέθανε και η ωραία σέντερ φορ, αλλά τι έγινε, τις φάγανε τις υπόλοιπες. Μέσα σε όλα αυτά δεν ξέρουμε ΄τιποτα για το πως και ποιοί τις έσωσαν.
Και έρχεται και το φινάλε για να δώσει τροφή...
Αυτή η Μίτσι καποια μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να το βρώ!
Εν τω μεταξύ τώρα άρχισε να μαθαίνεται η σειρά, διότι αρχίζω να διαβάζω για αυτή ολοένα και σε περισσότερα site. Θα πέσει πολύς κόσμος να την δει και άσε τους Netflixξακιδες τους καημένους να έχουν πορωθεί με το Manifest, αν και άρχισαν κάποιοι να μου λένε για την 2η σεζόν που ήταν βαρετή. Περιμένουν να δουν και την 3η...
Ευχαριστώ και τον Στήβεν Κινγκ που μου άνοιξε τα μάτια, γιατί από εκείνον που την πρότεινε στους followers του έμαθα για την σειρά.
Σειρά για μεγάλα γούστα!
Αυτή η Μίτσι καποια μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να το βρώ!
Εν τω μεταξύ τώρα άρχισε να μαθαίνεται η σειρά, διότι αρχίζω να διαβάζω για αυτή ολοένα και σε περισσότερα site. Θα πέσει πολύς κόσμος να την δει και άσε τους Netflixξακιδες τους καημένους να έχουν πορωθεί με το Manifest, αν και άρχισαν κάποιοι να μου λένε για την 2η σεζόν που ήταν βαρετή. Περιμένουν να δουν και την 3η...
Τι εννοεις; η μικρη που την κάνει ή η Christina Ricci ? διοτι απλα ειναι η Christina Ricci !
Eεεεεεετσι, και εγω διαβαζω τωρα αρθρα για την σειρα "φαινομενο" που γινεται γνωστη.
Εγω περιμένω το Lupin πάντως....................
Ειχε ενα α' μυστηριο χωρις να γινεται και περιπλοκη,μεχρι τωρα τουλαχιστον,ειχε εντονες καταστασεις και στο παρελθον και στο παρον που εναλασονταν με αρκετα οργανικο τροπο.
Επισης ειχε αρκετους ενδιαφεροντες χαρακτηρες με αρκετες διακυμανσεις στη συμπεριφορα τους και αναμενομενα εχει αρκετα ερωτηματα για τη 2η σεζον και την απαγωγη της Ναταλι στο τελος και την αναφορα της Λοτι απ'την τραπεζικο που αναμενομενα ανοιγει θεματα.
Υ.Γ.
Ο θανατος της Τζακι παντως ηταν στο επιπεδο της καθαρης ηλιθιοτητας.
Ο θανατος της Τζακι παντως ηταν στο επιπεδο της καθαρης ηλιθιοτητας.
Ναι αλλα εκει εχω μπερδευτει.
Spoiler
Στο πρωτο πλανο της σειρας μας εδιξε μια ξανθια να πεφτει στην τρυπα με τα "παλουκια" και μια απο πανω να της βγαζει το κολιε τις Τζάκιε. Οποτε είναι άλλη ή θα μας πουν κανα δεν πεθανε τελικα οπως και η αλλη που την εφαγε η αρκουδα
Την είχα δει σε διαφημίση στην COSMOTE TV πολλές φορές, αλλά δεν της είχα δώσει και ιδαίτερη σημασία, μετά διάβασα τα σχόλια εδώ στο φόρουμ μας, πού πάντα εμπιστεύομαι τις απόψεις σας και ευτυχώς την ξεκίνησα την σειρά και ολοκλήρωσα την πρώτη της σεζόν σήμερα.
Πολύ ωραία η σεζόν, μού άρεσε αρκετά η όλη υπόθεση και η ατμόσφαιρα από την δεκαετία τού '90, όπως και η μουσική επένδυση της σειράς, ειδικά στο φινάλε. Οι κοπελίτσες μού άρεσαν σχεδόν όλες, μού άρεσε ο τρόπος πού στήριζε η μία την άλλη, αν και υπήρχαν μερικές εντάσεις, βέβαια υπό τέτοιες καταστάσεις είναι απόλυτα λογικό.
Ενδιαφέρον είχαν και οι σκηνές από το παρόν, αν και προτιμούσα αυτές στο δάσος.
Αναμένω με μεγάλη αγωνία την δεύτερη σεζόν της σειράς και ελπίζω να έρθει σύντομα, μακάρι το Netflix να προωθήσει την σειρά σε όλο τον κόσμο με κάποιον τρόπο, γιατί σίγουρα αξίζει.