-
29 Νοεμβρίου 2021, 18:54
Αρθρογράφος
Spider-Man: No Way Home (2021)
Spider-Man: No Way Home

Υπόθεση: Με την ταυτότητα του Spider-Man να έχει αποκαλυφθεί, ο Peter ζητά βοήθεια από τον Doctor Strange. Όταν ένα ξόρκι δεν πετυχαίνει, επικίνδυνοι αντίπαλοι από άλλα σύμπαντα ξεκινούν να εμφανίζονται, αναγκάζοντας τον Peter να ανακαλύψει πραγματικά τι σημαίνει να είσαι ο Spider-Man.
Cast: Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori, Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch και Alfred Molina.
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Επιστημονικής Φαντασίας.
Σκηνοθεσία: Jon Watts.
Σενάριο: Chris McKenna και Erik Sommers.
Παραγωγοί: Amy Pascal και Kevin Feige.
Εταιρείες Παραγωγής: Columbia Pictures, Marvel Studios και Pascal Pictures.
Διανομή: Sony Pictures Releasing.
Πρεμιέρα: 17 Δεκεμβρίου του 2021.
Διάρκεια: 148 λεπτά.
Προϋπολογισμός: -.
Official website
Trailer:
-
16 Δεκεμβρίου 2021, 22:04
Αρθρογράφος
Η ταινία απλά είναι έπος και ότι να γράψεις δεν είναι αρκετό γι' αυτό που δεις. Με διαφορά η καλύτερη του χαρακτήρα και προσωπικά είναι η αγαπημένη μου στο MCU.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
20 Δεκεμβρίου 2021, 08:59
TV Guru!
Πολύ ωραία η νέα περιπέτεια τού Spidey! Η ταινία ήταν άκρως διασκεδαστική, με φοβερή δράση, τρομερά οπτικά εφέ και μία τεράστια ομάδα από κακούς για "όλα τα γούστα"!
Μού άρεσε πάρα πολύ
Οι χαρακτήρες της παρούσας σειράς ταινιών, μού άρεσαν πολύ, φοβερός ο Τομ Χόλαντ στον ρόλο τού, όπως και η Zendaya ήταν πραγματικά εκπληκτική!
Μού άρεσε και ο ρόλος του Ντόκτορ Στρέιντζ και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα
Κρίμα
Αυτά, πολύ καλή ταινία, όπου σίγουρα θέλει κινηματογράφο, αν έχει την δυνατότητα, μην περιμένετε να την δείτε σπίτι σας, προτείνω να πάτε χωρίς δεύτερη σκέψη!
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
23 Δεκεμβρίου 2021, 12:33
TV Guru!
Επιτέλους! Μετά από τόσα χρόνια μια καλή ταινία Spiderman!!!! Θα μπορούσε να ήταν και ένα ωραίο κλείσιμο για τον ήρωα η ταινία με τον τρόπο που τελειώνει. Αλλά από ότι έμαθα θα έχουμε συνέχεια .
-
10 Ιανουαρίου 2022, 04:03
Εγώ να πω την αλήθεια δεν μου αρεσε και αυτό συνετελεσε η απόφαση που έβγαλαν στα κόμικς γιατί έτσι ήθελαν οι δημιουργοι