Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 1234 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 11 έως 20 από 50

Θέμα: And Just Like That All Seasons - Official Discussion Thread

Moderator Το Avatar του/της t0ny3
    Likes / Thanks
    1.06-1.10

Αυτο που με ενοχλησε λιγο στη σεζον, ειναι πως οι τρεις πρωταγωνιστριες ηταν περισσοτερο δεμενες με τις νεες τους φιλες και επελεγαν να μοιραστουν νεα και γεγονοτα πρωτα με αυτες και υστερα με τις υπολοιπες. Καταννοω οτι τα χρονια περνανε, οι ανθρωπι αλλαζουν, προχωρανε και ανοιγουν τους οριζοντες τους, αλλα ολοι οι νεοι χαρακτηρες ηρθαν προσφατα στην ζωη τους κατι που δεν δικαιολογει αυτη την συμπεριφορα. Επισης η εξελιξη με την Miranda ηταν κακιστη και τη θεωρω ως τον χειροτερο χαρακτηρα της σεζον μαζι με την Che.

Σε γενικες γραμμες ωραια η σεζον και θα εβλεπα συνεχεια.
    Spoiler

TV Guru! Το Avatar του/της spiross27
    Likes / Thanks
    Δεν έχω δει ολόκληρη την παλιά σειρά αλλά έχω δει αρκετά επεισόδια και το φινάλε της όπως και τις δύο ταινίες. Από όλα αυτά μου άρεσε γενικά μόνο η δεύτερη ταινία ! Όσον αφορά τώρα την νέα συνέχεια μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ και την απόλαυσα . Σίγουρα ήθελα περισσότερα από 10 επεισόδια. Σίγουρα θα πάει για 2 σεζόν. Πιο ώριμη σειρά από την παλιά η Σαμάνθα δεν μου έλειψε πάντως. Θα ήθελα στο φινάλε να δω τον
    Spoiler
    . Αυτό που δεν μου άρεσε και εμένα ήταν το στορι της Μιράντας και η Τσε γενικά στην σειρά δεν μου άρεσε σαν χαρακτήρας ελπίζω να μην επιστρέψει στη νέα σεζόν αν υπάρξει !
    spiros#27

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από τον/την t0ny3 Εμφάνιση Δημοσίευσης
    1.06-1.10

Αυτο που με ενοχλησε λιγο στη σεζον, ειναι πως οι τρεις πρωταγωνιστριες ηταν περισσοτερο δεμενες με τις νεες τους φιλες και επελεγαν να μοιραστουν νεα και γεγονοτα πρωτα με αυτες και υστερα με τις υπολοιπες. Καταννοω οτι τα χρονια περνανε, οι ανθρωπι αλλαζουν, προχωρανε και ανοιγουν τους οριζοντες τους, αλλα ολοι οι νεοι χαρακτηρες ηρθαν προσφατα στην ζωη τους κατι που δεν δικαιολογει αυτη την συμπεριφορα. Επισης η εξελιξη με την Miranda ηταν κακιστη και τη θεωρω ως τον χειροτερο χαρακτηρα της σεζον μαζι με την Che.

Σε γενικες γραμμες ωραια η σεζον και θα εβλεπα συνεχεια.
    Spoiler
    Κάνεις λάθος. Οι τρεις γυναίκες είναι οικογένεια πλέον. Αλλά είναι και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Και αυτά που αντιμετωπίζει η καθεμία, δεν μπορεί να τα καταλάβουν οι άλλες. Πχ, όπως και να το κάνουμε η Κάρι δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει την αγωνία των άλλων δύο για τα παιδιά τους. Οι άλλες δύο, προς το παρόν, δεν μπορούν να καταλάβουν τον πόνο της Κάρι για τον χαμό του Τζον. Επίσης, είναι φυσιολογικό να πάρει την νέα της φίλη, που πλέον έχουν περάσει μήνες απο την γνωριμία τους, μέσα στη νύχτα για να της πει για το ραντεβού γιατι οι άλλες δύο ως εργαζόμενες μανάδες εκείνη την ώρα είναι στον τρίτο τους υπνο. Οπως και η Σαρλοτ είναι πιο κοντά σε συγκεκριμένα πράγματα με την νέα της φίλη, οπότε είναι λογικό να θέλει την βοήθειά της. Ειναι πιο συμβατή με αυτήν σε σχέση πχ με την Μιράντα.
    Η οποία Μιράντα έχει χαζέψει απο τον έρωτα. Αυτή η ιστορία μοιάζει να είναι λάθος. Αλλά απο την άλλη, δείχνει πως όταν έρθει ο τρελός έρωτας στην μέση ηλικία, τότε κάνεις τις ίδιες τρελες με τα 20. Αλλά, αναρωτιέμαι που θα καταλήξει αυτή η σχέση γιατι υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ των δύο χαρακτήρων.
    Η Σαρλοτ είναι ένας χαρακτήρας που πάντα βαριόμουν. Και εδώ συνεχίζω να την βαριέμαι. Αλλά, με κάποιον μαγικό τρόπο και παρόλο που η ίδια είναι φοβερά πουριτανή είναι αυτή που κάνει τις περισσότερες ουσιαστικά τολμηρές κινήσεις. Οι καταστάσεις ή μάλλον οι αποφάσεις που έχει πάρει είναι φοβερά ριζοσπαστικές για τον τύπο αυτής της γυναίκας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ευχάριστο σοκ τότε που επέλεξε να παντρευτεί αυτόν τον εντελώς διαφορετικό από τα όνειρά της άντρα και να υιοθετήσει ένα παιδί από την Απω Ανατολή, που ακόμα και εκείνα τα χρόνια δεν ήταν και το πιο εύκολο απο άποψη αποδοχής. Μου αρέσει πως διαχειρίζεται την κακομαθημένη αλλά κυρίως μπερδεμένη μικρή.

Η Σαμάνθα μου λείπει πολυ. Αλλά δεν θα ήθελα να δω μία βαριεστημένη ερμηνεία ή μία Σαμάνθα όπως ήταν παλιά. Αναρωτιέμαι αν υπήρχε, πως θα ήταν η εξέλιξή της. ΓΙατί αυτό είναι που αγαπώ στις σειρές, την εξέλιξη των χαρακτήρων. Και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που είναι παλιά σειρά και επιστρέφει μετά απο χρόνια, έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπεις πως έχουν εξελιχθεί οι ήρωες.

Την λάτρεψα την σειρά. Θα είμαι εδώ αν αποφασίσουν να την συνεχίσουν. Και πραγματικά θα ήθελα πολύ να την συνεχίσουν γιατι πραγματεύεται πολλά πράγματα με πολύ ωραίο τρόπο και προσέγγιση.

4. Likes ATHENA1971 liked this post
    Αρχισυντάκτης Το Avatar του/της blackys88b
    Likes / Thanks

Αρθρογράφος Το Avatar του/της drapetisgal7
    Likes / Thanks
    Η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

ΠΗΓΗ
    superheronews.gr

Moderator Το Avatar του/της Hrisa76
    Likes / Thanks
    Πολυ χαιρομαι. Εχει να δώσει αρκετά πράγματα.

Likes / Thanks
    superheronews.gr

Likes / Thanks
    superheronews.gr

Likes / Thanks
    superheronews.gr

Likes / Thanks
    superheronews.gr