-
21 Ιουλίου 2022, 15:35
TV Guru!
Όντως ;;;; Δεν το ήξερα αυτό νόμιζα ότι το κανάλι ήθελε να ολοκληρώσει την σειρά για να βάλει μπροστά τα νέα πρότζεκτ με συνέχειες και πρίκουελ. Γιατί απλά δεν τους αντικατέστησε; Αυτοί λογικά βιάζονταν να αποχωρήσουν για να αναλάβουν κάποια τριλογία ταινιών του star wars αν θυμάμαι καλά κάτι τέτοιο είχα διαβάσει
-
19 Αυγούστου 2022, 11:21
Αρθρογράφος
-
19 Αυγούστου 2022, 19:40
Αρθρογράφος
-
22 Αυγούστου 2022, 15:03
Moderator
Kαταρχήν ειμαι εδώ για τον αγαπημένο μου, Matt Smith.
Δεν μπαίνω σε συγκρίσεις κτλ με το got, δεν με νοιάζει καν. Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο, που απλώς μοιράζονται τον γεωγραφικό χώρο.
Καλή η πρεμιέρα. Εχει να δώσει ιστορίες.
Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Smith σιγά σιγά παίρνει μέρος σε τόσο καλές παραγωγές γιατί του αξίζει μετά απο όσα είχε ακούσει όταν ήταν ο Doctor Who.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
22 Αυγούστου 2022, 17:58
TV Guru!
Αρκετα καλη η πρεμιερα,ανοιξε διαφορα θεματα που θα δουμε στην πορεια,ειχε ενταση,καλο καστ σε γενικες γραμμες και την ατμοσφαιρα και τον αερα που χρειαζεται μια τετοια σειρα.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 22 Αυγούστου 2022 στις 18:59
-
-
22 Αυγούστου 2022, 22:51
TV Guru!
Περισσότερο εισαγωγικό επεισόδιο θα έλεγα. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφουμε σε αυτή την ατμόσφαιρα. Προσωπικά μου είχε λείψει πολύ.
Δεν είναι Game of Thrones, αλλά ταυτόχρονα είναι και τόσο...Game of Thrones.
SMALLVILLE 2001-2011,
thanks for the memories
13.05.2011 BELIEVE
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
23 Αυγούστου 2022, 01:53
Αρθρογράφος
-
23 Αυγούστου 2022, 12:08
TV Guru!
Πάρα πολύ καλή , μου άρεσε αρκετά το πρώτο επεισόδιο. Μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα του games of thrones ,που όντως καμια σειρά φαντασίας που βγήκε μετά δεν μπόρεσε να πιάσει την ατμόσφαιρα ούτε στο ελάχιστο.
-
-
23 Αυγούστου 2022, 12:28
TV Guru!
Εντυπωσιακό. Έχει όλες τις προυποθέσεις να πετύχει.
Αν έχουν την πρόθεση να αφήσουν τη φαντασία σε 2ο πλάνο και να επικεντρωθούν στην πολιτική ίντριγκα,
ακόμα καλύτερα.
Όταν στους τίτλους τέλους έπαιζε το μουσικό θέμα των δράκων, κατάλαβα πόσο μου έχει λείψει ο κόσμος
του Γουέστερος.
Μοιάζει πιο σκοτεινό, πιο ενήλικο (!!!) από το GoT.
Δεν είχαμε τίτλους αρχής. Γιατί?
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
23 Αυγούστου 2022, 19:00
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
hakinen
Εντυπωσιακό. Έχει όλες τις προυποθέσεις να πετύχει.
Αν έχουν την πρόθεση να αφήσουν τη φαντασία σε 2ο πλάνο και να επικεντρωθούν στην πολιτική ίντριγκα,
ακόμα καλύτερα.
Όταν στους τίτλους τέλους έπαιζε το μουσικό θέμα των δράκων, κατάλαβα πόσο μου έχει λείψει ο κόσμος
του Γουέστερος.
Μοιάζει πιο σκοτεινό, πιο ενήλικο (!!!) από το GoT.
Δεν είχαμε τίτλους αρχής. Γιατί?
Θα έχει και τίτλους αρχής ! θα τους δούμε είπαν απο το 2ο επεισόδιο και μετα.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes