Αρκετα καλο κι αυτο με το σαπουνι να χορευει ταγκο με τις δολοπλοκιες,
Spoiler
με τη Ρεινιρα αναμενομενα κεντρικο προσωπο και δορυφορους της τον Ντειμον,τον Σερ Κοουλ,την Αλισεντ,τον Βισερυς,τον Οττο και offscreen τον Sea Snake.Κερδισμενοι οι Σερ Κοουλ απο μια πλευρα και Sea Snake απο μια αλλη με τους υπολοιπους να εχουν χασουρα και να δουμε πως θα αντιδρασουν στο επομενο στην αποφαση του Βισερυς.
Οκ, το επεισόδιο αφορούσε ''εσωτερικά΄΄ ζητήματα και κυρίως το τι σόι ήταν οι Ταργκάρυεν!
Για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής, μου έκανε εντύπωση η μικρή πριγκηποπούλα που δεν είχε κανένα πρόβλημα!Εάν δεν έκανε πίσω ο θείος...και μετά ΄΄την πλήρωσε΄΄ ο sir.
Εάν θυμάμαι καλά εκείνο το ρόφημα στο τέλος το ονόμαζαν <<Τσάι Του φεγγαριού>>.
ΥΓ. King έπρεπε να σου ανοίξει τα μάτια η κόρη σου?
Γθια να κάνω και ένα γενικό σχόλιο, επεισή διαβάζω διάφορες συγκρίσεις, το The Power Of The Rings είναι ένα ωραίο παραμυθάκι, σε σχέση με τους Δράκους.
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν υποστηρίζω τον Daemon ή όχι. Δεν ξέρω επίσης αν σε αυτό έχει ευθύνη ο Matt Smith. Αλλά πέρα από αυτό, τον έχουν κάνει τέρμα περίπλοκο τον χαρακτήρα. Μοιάζει να νοιάζεται και να μην...νοιάζεται ταυτόχρονα. Και αυτό του το έχουν περάσει και στην σχέση με τον αδερφό αλλά και με την ανιψιά του. Ειδικά μερικές φορές άλλα λέει και πράττει (που τον κάνουν τέρμα "κάθαρμα"), και αλλιώς είναι το βλέμμα του.
Να δούμε τι θα γίνει με αυτό γιατί κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσω. Αν και αυτή τη στιγμή τείνω προς συμπάθεια
Kαι με κοντό μαλλλλλλί, ακόμα περισσότερο. Η χημεία με την ανιψιά είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Πολύ καλύτερη απ ότι με τον σιδερένιο, που όντως περιμέναμε μόνο μερικά λεπτά για να δούμε το πέσιμο.
Αυτή την Άλισεντ πως μπορούμε να την χάσουμε γιατί είναι @@@@@@.
Και δεν θυμάμαι ποιος το είπε αλλά αυτός που είναι χέρι, δεν έχει καμία σχέση με τον Μικροδάχτυλο. Αυτός είναι δολοπλόκος, οκ αλλά ο Μικροδάχτυλος ήταν ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.
Γθια να κάνω και ένα γενικό σχόλιο, επεισή διαβάζω διάφορες συγκρίσεις, το The Power Of The Rings είναι ένα ωραίο παραμυθάκι, σε σχέση με τους Δράκους.
Αν δεν είχε τους Δράκους, θα μπορούσε να είναι μία σειρά μυθολογίας, με στοιχεία πιο κοντά στην πραγματικότητα με βασικό αυτό της δολοπλοκίας.
Ο Άρχοντας έχει άλλα στοιχεία φαντασίας μέσα. Εδώ θα χαζέψεις με την ομορφιά κάποιων πόλεων, θα μαγευτείς από τα ελφ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.
Καλά το πάνε το γράμμα μέχρι τώρα αλλά θεωρώ ότι είναι κάπως ατσούμπαλοι με τις συνεχείς χρονικές μεταπηδήσεις για να φτάσουν εκεί που θέλουν. Που ναι μεν είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια και με πολύ ζουμί αλλά θα μπορούσαν να απλώσουν καλύτερα την πρώτη σεζόν μέχρι να φτάσουν εκεί.
ΥΓ. Εγώ εδώ θα είμαι στο παρασκήνιο και θα κράζω το φινάλε του GOT κάθε φορά που θα βλέπω δράκους και ξανθά μαλλάκια.
Πολυ καλα και τα 4 επεισοδια μεχρι τωρα...γενικα δεν εχω σχεδον κανενα παραπονο απο τη σειρα, ειναι περιπου σαν το got στις καλες του εποχες.
Αρχικα να πω οτι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη με τον Ντειμον, αγαπω τον Ματ Σμιθ, οτι κι αν κανει τον συγχωρω.
Spoiler
Μπραβο στην Ρανειρα, που ξεφορτωθηκε τον Οττο πολυ νωριτερα απ'οτι περιμενα. Τι χαρα ηταν αυτη! Και τα συγχαρητηρια μου επισης, πολυ ωραιο παιδι ο Σερ Κριστον, πολυ καλη επιλογη.
Θεωρω οτι ο μεγαλος χαμος θα γινει οταν πεθανει ο Βασιλιας, που φανταζομαι οτι θα γινει προς το τελος της σαιζον. Για να δουμε...
Παντως, περα απο την Ρανειρα, δεν εχω καποιον χαρακτηρα που να μπορω να πω οτι στηριζω πληρως (ο Ματ Σμιθ ειπαμε ειναι εξαιρεση για ολους τους λαθος λογους)..μου λειπουν οι χαρακτηρες τυπου οικογενειας Σταρκ, που ειχαν μια πιο ηθικη ιδεολογια.
Να αναφερω επισης, οτι δεν καταλαβαινω γιατι μας λενε συνεχεια για την προφητεια. Αφου εχουμε δει το τελος, ποιο το νοημα?
"From my blood come the prince that was promised"...οσο κι αν θελουν να το ξεχασουμε, δυστυχως το φιναλε δεν αλλαζει...
Μα ναι, σιγουρα μεσα σε ολους αυτους ειναι οι προγονοι του Τζον και της Ντενερις. Φανταζομαι οτι ειναι η Ρανειρα η μια μερια, μιας και το Dragonstone ειναι δικο της και η Ντενερις ειχε αναφερει οτι το Dragonstone ανηκε στην οικογενεια της.
Το θεμα μου ειναι, οτι υπαρχει αυτη η προφητεια, που αναφερεται σε καποιον μελλοντικο Ταργκαριεν ως ο prince that was promised...κι ενω στην αρχικη σειρα ειχαμε 2 μονο ατομα τα οποια θα μπορουσαν να σχετιζονται με αυτην, αποφασισαν στο τελος να βαλουν την Αρυα να σκοτωσει τον Night King και να σωσει τη μερα. Οποτε δε βρισκω το νοημα να υπαρχει η προφητεια, αφου το τελος επελεξε να το παει τελειως αλλου