-
19 Σεπτεμβρίου 2022, 09:04
Moderator
05
Kλαίω απ τα γέλια με την αειπαρθένα
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:10
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
19 Σεπτεμβρίου 2022, 19:27
Super Moderator
Για να μην χαλαστούν τζάμπα όσοι ίσως νομίσουν ότι το επεισόδιο περιείχε «πολιτική ορθότητα» απλά αναφέρω πως ό,τι έγινε υπάρχει και στο βιβλίο
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
19 Σεπτεμβρίου 2022, 21:11
TV Guru!
Ήρθα να αφήσω ένα "Daemon άρχοντα πάρε μας τα υπάρχοντα" και να φύγω.
SMALLVILLE 2001-2011,
thanks for the memories
13.05.2011 BELIEVE
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 3 Likes
-
20 Σεπτεμβρίου 2022, 02:01
TV Guru!
S01E05
Πολυ καλο κι αυτο το επισοδειο.Ολα σε αρκετα ψηλο επιπεδο,το σεναριο,η διαρθρωση και η κορυφωση του,οι χαρακτηρες με τους υπολογισμους τους,τα παθη και τα λαθη τους, και η φωτογραφια με τα τοπια καταπληκτικα!
-
-
20 Σεπτεμβρίου 2022, 11:29
TV Guru!
Αυτή είναι η ατάκα της χρονιάς
<<οκ θα παντρευτούμε και μετά θα φάει ο καθένας ότι θέλει>>!
Από εδώ και πέρα αρχίζει το πανηγύρι. Ενθουσιάστηκα με το επεισόδιο και βεβαίως επειδή έχουσιν γνώση οι φύλακες Μικέ,
Για να μην χαλαστούν τζάμπα όσοι ίσως νομίσουν ότι το επεισόδιο περιείχε «πολιτική ορθότητα» απλά αναφέρω πως ό,τι έγινε υπάρχει και στο βιβλίο
Ωστε το διάβασες κουμπάρα!
Εγώ ήμουν στα Public, το πήρα στα χέρια μου, πολλές σελίδες, καιμμιά 30αριά ευροπουλάκια είχε, λέω θα ξαναπεράσω να το πάρω και μετά μου λέει ένας φίλος. Αστο, θα μπερδευτείς με τόσα πολλά ονόματα. Ήταν και η φάση τσατίλα με τον Martin που μας άφησε στην μέση με τα άλλα βιβλία. Δεν ξέρω εάν πρέπει να μετανοιώσω ή να χαρώ που δεν το πήρα.
Edit: Τώρα που το θυμήθηκα, να ρωτήσω την προφήτισα Hrysa.
Λες να τον πάρει υπό την προστασία της η queen τον sirKnite, με απειλή ότι θα έρχεσαι στην κρεββατοκάμαρα μου Δευτέρα, τετάρτη, Παρασκευή, γιατί αλλιώς θα βρωμίσω?
Τελευταία επεξεργασία από τον/την tasoskratos; 20 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:37
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 3 Likes
-
20 Σεπτεμβρίου 2022, 12:32
Super Moderator

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
tasoskratos
Ωστε το διάβασες κουμπάρα!
Εγώ ήμουν στα Public, το πήρα στα χέρια μου, πολλές σελίδες, καιμμιά 30αριά ευροπουλάκια είχε, λέω θα ξαναπεράσω να το πάρω και μετά μου λέει ένας φίλος. Αστο, θα μπερδευτείς με τόσα πολλά ονόματα. Ήταν και η φάση τσατίλα με τον Martin που μας άφησε στην μέση με τα άλλα βιβλία. Δεν ξέρω εάν πρέπει να μετανοιώσω ή να χαρώ που δεν το πήρα.
Ναι, ναι, είμαι διαβασμένη αυτή τη φορά γι' αυτό με βλέπεις να μην μιλάω τόσο.
Ουσιαστικά είναι η ιστορία των Ταργκάρυεν και ξεκινάει από την ώρα που πάτησαν Γουέστερος μέχρι λίγο πριν το τέλος.
Αν δεν είσαι φανατικός Ντάνι δεν παθαίνεις και τίποτα αν δεν το διαβάσεις αλλά καταλαβαίνεις το μεγαλείο τους και γίνεσαι πιο δεκτικός στο Ταργκάρυεν lifestyle
Πάντα μου άρεσε να βλέπω σειρές χωρίς να ξέρω τι θα γίνει και εδώ ισχύει το ίδιο, είναι πολλά που δεν με σοκάραν όσο τον θεατή που δεν ήξερε τίποτα γιατί τα περίμενα.
Για τα υπόλοιπα δεν δύναμαι να πω κάτι
-
Likes / Thanks - 3 Thanks, 0 Likes
-
20 Σεπτεμβρίου 2022, 20:54
Αρθρογράφος
-
21 Σεπτεμβρίου 2022, 00:19
TV Guru!
1x05
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η σκηνοθεσία είναι εκπληκτική.
SMALLVILLE 2001-2011,
thanks for the memories
13.05.2011 BELIEVE
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
21 Σεπτεμβρίου 2022, 10:36
TV Guru!
Θα ήθελα να δω και κανέναν άλλο οίκο εκτός απο την οικογένεια Ταργκάριεν , παρόλα αυτά ωραίο και το 5 επεισόδιο και ακόμα ένας
Νομίζω πρέπει να γίνουν Episode Review στην σειρά
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
21 Σεπτεμβρίου 2022, 15:01
TV Guru!
Οίκος Ταργκάρυεν ακούμε, αλλά πιο πολύ με καλυβάκι μοιάζει.
Τέσσερεις και το μωρό είναι όλοι κι όλοι;
Και
Μας τελείωσε και η Μίλλυ. Εντυπωσιακή η μικρή. Μοιάζει ελαφρώς και στην δρακομάνα.
Υπέροχα συνεχίζει η σειρά. Προβλέπεται μακελειό.
Πάπια ή χήνα Τάσο;
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

-