-
3 Οκτωβρίου 2022, 16:25
Moderator
0107
Αυτό το αγόρι ο Μάττ έχει καταφέρει και έχει χημεία ακόμα και με τα πόμολα. Αλλά, η χημεία που είχε με την μικρή, δυστυχώς δεν υπάρχει.
Προχωρήσαμε ουσιαστικά σε αυτό το επεισόδιο. Χάρηκα με το σχέδιο να
Επιμένω στην υπογραφή μου και θα προσθέσω νομίζω και τους ξανθους απογονους.
A επίσης, ευτυχώς δεν είμαι εγώ η τρελή με τον φωτισμό σε αυτό το επεισόδιο. Υπήρχαν στιγμές που δεν έβλεπα τι γίνεται. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ κάπου με αυτη τη σκοτεινια.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 3 Οκτωβρίου 2022 στις 17:28
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.
-
3 Οκτωβρίου 2022, 22:53
TV Guru!
1.07
Επισοδειαρα απο καθε αποψη!
-
4 Οκτωβρίου 2022, 10:22
TV Guru!
1X07
H θολούρα εξηγήθηκε ως "επιτηδευμένη καλλιτεχνική απόφαση" της παραγωγής! ¨Οπως τότε,στον 8ο κύκλο του GOT.
Μου έλεγε η μαμά μου όταν ήμουν μικρός και έπαιζα πόλεμο με τα άλλα παιδιάκια, κρατώντας ένα πλαστικό σπαθί.
Συμφωνώ, αλλά φτάσαμε στο 7ο και μένουν άλλα 3! Από ότι είδα πάμε για δεύτερο time jump, οπότε θα δούμε ότι τα παιδάκια μεγάλωσαν!
WE HAVE TO GO BACK JJ
WE HAVE TO GO BACK
.gif)
-
4 Οκτωβρίου 2022, 12:29
TV Guru!
Εμένα δεν μου άρεσε το επεισόδιο 7 τόσο πολύ,πρώτα από όλα όλα γίνονται πάρα πολύ βιαστικά νιώθω ότι λείπουν κομμάτια από την ιστορία σαν να έχασα πχ ένα επεισόδιο, προφανώς θέλουν να φτάσουν κάπου πιο γρήγορα αλλά όχι κ έτσι. Καλά το ότι το σκοτάδι στο επεισόδιο ήταν πολύ ενοχλητικό δεν το συζητώ. Μου άρεσε αυτό στο τέλος που
-
5 Οκτωβρίου 2022, 00:07
TV Guru!
1x07
Οι Ταργκάρυεν σίγουρα δεν είναι μια τυπική ελληνική οικογένεια; Γιατί πέρα από την αιμομιξία, τέτοιον αχταρμά μόνο σε ελληνικό σόι βρίσκεις. Απλά όπου θρόνο, βάλτε χωράφια. Εν τέλει το ότι καταλήξαμε στον Αίρυς είναι φυσικό επακόλουθο της παράνοιας που είχε προηγηθεί
SMALLVILLE 2001-2011,
thanks for the memories
13.05.2011 BELIEVE
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
5 Οκτωβρίου 2022, 13:33
TV Guru!
^ Αυτό σκεφτόμουν και εγώ.
Υπάρχει θέμα με το καστ. 2-3 είναι οκ χωρίς όμως να ξεχωρίζουν, οι υπόλοιποι είναι πολύ μέτριοι.
Την Κουκ όπου την είχα δει μου άρεσε. Εδω δεν το έχει με τίποτα.
Μενει να δούμε αν
Πιστεύω μάλλον το 2ο, για να υπάρξει κάποια ανατροπή στο μέλλον.
Συμφωνώ με φίλους οτι κάποιες καταστάσεις τρέχουν πολύ γρήγορα, χωρίς όμως να γίνονται σοβαρά πράγματα.
Ο μεγάλος γιος του Βισέρις είναι ίδιος ο τραγουδιστής των Uriah Heep!
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!

-
10 Οκτωβρίου 2022, 16:08
Super Moderator
1x08
Το πρώτο επεισόδιο που ευχαριστήθηκα πραγματικά.
Team black κι όπου μας βγάλει.
-
10 Οκτωβρίου 2022, 22:32
TV Guru!
S01E08
Χαμος και σ'αυτο το επισοδειο
-
11 Οκτωβρίου 2022, 00:07
TV Guru!
SMALLVILLE 2001-2011,
thanks for the memories
13.05.2011 BELIEVE
-
11 Οκτωβρίου 2022, 00:46
Moderator
1χ08
Βαρεθηκα την ζωή μου στο επεισόδιο. Μόνο Ντειμον ο οποίος χωρίς να κάνει πολλά πράγματα, έδειξε πολλά. Ειναι εξαιρετικός ηθοποιός το αγόρι μου ακόμα και με τις σιωπές του και με το βλέμμα του.
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.