Οκ θα ηταν υπερβολικο να γινουν ενα καρο πραγματα που δρομολογηθηκαν απ'το προηγουμενο,αλλα
Spoiler
απ'την αλλη ολο το επισοδειο σχεδον ποτε δεν απεκτησε ρυθμο και ενταση.Κατι ψιλα απο 'δω κατι αλλα απο 'κει,αντε και μια καταριψη με νεκρο τον ενα πιλοτο,ενα σεταρισμα που καλο θα ηταν για 8ο πχ επισοδειο αλλα εδω καπου χαλασε η μανεστρα. Και τελικα κρατησαν ολα τα ωραια για το 2024.
Αυτός είναι και ένας καλός λόγος για να πάω να αγοράσω το βιβλίο!
Το ίδιο είχα κάνει και με το GOT. Τότε βέβαια αγόρασα την 5αδα των βιβλίων μετά την 2η σεζόν, αλλά τώρα...ζήσε μάη μου....
Ένα πράγμα δεν κατάλαβα και παρακαλώ να μου το εξηγήσετε, ή, εάν χρειάζεται spoiler ρίξτε μου ένα pm.
Εάν θυμάστε, μια φορά κι ένα καιρό, είχαμε ΄΄σκοτωθεί΄΄, διότι οι τηλεθεατές είχαν δει απλά τον Τύριον, λίγο πριν το σκάσει, ανέβηκε στα διαμερίσματα του πατέρα του και τον ΄΄τρύπησε΄΄!
ΔΕΝ εξήγησαν, όπως το έγραφε στο βιβλίο, το γιατί!Είπε ο λαόςε τότε, επειδή κοιμόταν με την πόρνη που είχε ο κοντός. Πριτς!
Ρωτάω λοιπόν.
Spoiler
Γιατί, για ποιόν λόγο είδαμε τον Ντέιμον να πηγαίνει, μυστικά?, τραγουδώντας πάντως και με τον δαυλό στο χέρι, στον δράκο του?
Αυτός είναι και ένας καλός λόγος για να πάω να αγοράσω το βιβλίο!
Το ίδιο είχα κάνει και με το GOT. Τότε βέβαια αγόρασα την 5αδα των βιβλίων μετά την 2η σεζόν, αλλά τώρα...ζήσε μάη μου....
Ένα πράγμα δεν κατάλαβα και παρακαλώ να μου το εξηγήσετε, ή, εάν χρειάζεται spoiler ρίξτε μου ένα pm.
Εάν θυμάστε, μια φορά κι ένα καιρό, είχαμε ΄΄σκοτωθεί΄΄, διότι οι τηλεθεατές είχαν δει απλά τον Τύριον, λίγο πριν το σκάσει, ανέβηκε στα διαμερίσματα του πατέρα του και τον ΄΄τρύπησε΄΄!
ΔΕΝ εξήγησαν, όπως το έγραφε στο βιβλίο, το γιατί!Είπε ο λαόςε τότε, επειδή κοιμόταν με την πόρνη που είχε ο κοντός. Πριτς!
Ρωτάω λοιπόν.
Spoiler
Γιατί, για ποιόν λόγο είδαμε τον Ντέιμον να πηγαίνει, μυστικά?, τραγουδώντας πάντως και με τον δαυλό στο χέρι, στον δράκο του?
Δεν θυμάμαι αν έχω διαβάσει ή όχι το βιβλίο. ΑΛλά θα κάνω μια μαντεψιά.
Spoiler
Όλο αυτό τον καιρό ηταν σε περιοδο ειρήνης, οπότε μάλλον ο δράκος του ήταν μαντρωμένος εκει μέσα. Τωρα που τα πράγματα πάνε για πόλεμο, θα πρέπει να πάει να τον δει. Του τραγουδάει γιατί είναι σαν να τραγουδάει ο πατέρας σε ένα παιδί, για να θυμηθεί την φωνή του ή να τον καθησυχάσει. Τωρα, το αν πήγε κρυφά ή όχι, δεν το ξέρουμε ακριβώς. Μην ξεχνάτε ότι ένας δράκος δεν μπορεί τον πολύ κόσμο. Αυτός είναι δικός του, δικό του αν θες παιδί, και όχι της κοντής02, οπότε δεν είναι νόημα να πάει κάποιος άλλος.
Το κρυφά ωστόσο, μπορεί να είναι απο την άποψη του οτι η κοντή θα τον θέλει κοντά της αλλά αυτός δεν κρατιέται να είναι ο στρατηγός στον πόλεμο, γιατί μάλλον έχει αρχίσει να βαριέται και αν θυμάμαι καλά, κάπου του το είπε αυτό, ότι βιάζεται να πάει σε πόλεμο.
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.
Ο δράκος του Ντέιμον είναι αυτός με τον μακρύ λαιμό που ήταν δίπλα του όταν έδωσε την "επιλογή" στους King's Guards' για το αν θα ακολουθήσουν την Ρεϊνίρα ή αν θα φύγουν.
Ο δράκος στον οποίο κάνει καντάδα έχει εμφανέστατα άλλη, πιο άγρια, μορφή. Αν το παρατηρήσει κάποιος καταλαβαίνει αμέσως ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο δράκο.
Εισαι τρελη? Εδω δεν ξερω τα ονοματα των περισσοτερων θα ξεχωριζω τα pet?
Παντως θα το ξαναπω, η σειρα ανεβηκε τρια επιπεδα πανω με τις σωστες επιλογες ηθοποιων του πεθαινω-καθε-ξημερωμα, της κοντης 2.0 γιατι η 2.1 δεν εχει κερδισει ολο τον κοσμο οπως η πρωτη και του αγοριου απεναντι-πειτε-του-πως-πεθαινω.
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.
Να πω πως ενθουσιάστηκα, ψέμα θα είναι. Πολύ κλο κλο και τίποτα από αυγό.
Spoiler
Απο παρεξήγηση σε παρεξήγηση. Άλλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τ΄αυτιά μου από την μια,
οι δράκοι κάνουν του κεφαλιού τους από την άλλη. Πάει το σαμιαμίδι να τα βάλει με το τέρας. Καλά οκ.
Λες και χρειαζόταν όλο αυτό για να πειστεί η Ρενίρα να πάει σε πόλεμο. Γιατί σκεφτόταν το καλό του
Βασιλείου και των υπηκόων. Δεύτερος Γιαννάκης μας βγήκε. Μόνος του ο Ντέιμον κρατάει όλη την σειρά.
Σε σχέση με το GoT είναι πολύ πίσω σε καστ, σενάριο και βασικά σε χαρακτήρες.
Σκηνοθεσία, εφέ, είναι σαφώς σε υψηλό επίπεδο. Τα κοστούμια είναι καλύτερα, εκτός βέβαια
τις περούκες των Βελάρυον. Ανεκδιήγητες. Σαν ανάποδες σφουγγαρίστρες είναι. Με πιάνει νευρικό γέλιο
όποτε τις βλέπω.
Στο GoT είδαμε πέντε άγνωστους ηθοποιούς που τους βγάλαμε το καπέλο. Εδώ τίποτα. Νάδα.
Μόνοι τους οι Σμιθ και Κοσιντάιν, αλλά αυτοί είναι γνωστοι. Ξέραμε τις ικανότητες τους.
Υπήρχαν χαρακτήρες που λατρεύαμε ή λατρεύαμε να μισούμε. Εδώ τίποτα. Κανείς. Αδιάφοροι.
Μόνος του ο Ντέιμον, που μάλλον είναι και ο μοναδικός Ταργκάρυεν που δικαιολογεί την καταγωγή του.
Δεν θέλω να πω πως η σειρά είναι κακή. Κάθε άλλο. Δεν είναι όμως αυτό που περίμενα σε σχέση με την κληρονομιά της.
Εχει ανακοινωθεί οτι η επόμενη σεζόν θα είναι το 24;
Αν έχω καταλάβει σωστά, αναμένεται και 2ο βιβλίο που ολοκληρώνει την ιστορία;
Αυτό γράφει τώρα ο Τζορτζ και έχει παρατήσει τους Ανέμους;
Μαζέψτε επιτέλους τα σκυλιά απο τα μπαλκόνια σας. Ζώα!!!
Αυτό που λες ενισχύει την θεωρία μου, η μάλλον θα μπορούσε να την ενισχύσει, αλλά είναι λάθος το timing που το βρώμικο μυαλό μου έκανε την σκέψη!
Spoiler
Επειδή ο μαμάω και δέρνω μοιάζει με τον άλλο τον ξανθό με την καλύπτρα, ναι εγώ βρίσκω ότι ομοιότητα την έχουν, όταν είδα το τέρας με το καβαλάρη του, προς στιγμή σκέφτηκα μήπως και ο Ντέιμον έβαλε μια καλύπτρα και την έκανε αυτός την ζημιά, απλά για να βάλει την γυναικούλα του σε πόλεμο! Τραβηγμένο?
Μετά όμως...
Γιαυτό ρώτησα εάν κάτι γράφει στο βιβλίό (έφερα και παράδειγμα) και οι δημιουργοί δεν μας το έδωσαν.
Αν έχω καταλάβει σωστά, αναμένεται και 2ο βιβλίο που ολοκληρώνει την ιστορία;
Αυτό γράφει τώρα ο Τζορτζ και έχει παρατήσει τους Ανέμους;
Ωπα, τι 2ο βιβλίο? Δεν θυμάμαι να διάβασα καμια τέτοια του δήλωση. Κάτι άλλα γράφει.
Εισαι τρελη? Εδω δεν ξερω τα ονοματα των περισσοτερων θα ξεχωριζω τα pet?
Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι πρέπει να ξέρουμε τα ονόματα των δράκων γιατί θα παίξουν μεγάλο ρόλο. Ορίστε!
Το ερώτημα είναι, άντε και το πήρα το βιβλίο. Πότε θα το διαβάσω?
Και μετά θα αρχίσουμε τα παλιά.
Αυτοί που διάβασαν το βιβλίο αριστερά, οι άλλοι δεξιά
Αααααααααα, το καλύτερο το άφησα και τώρα το θυμήθηκα.
Ποιός σεναριογράφος έβαλε τον Ντέιμον να ρωτήσει από τι πέθανε ο Βισέρις? ΜΙα χαρά ήταν ο άνθρωπος. Έπεσε από την βέσπα!