Τελος δεν μου αρεσε που σκοτωσαν το Τζιμ που διααολε βρηκε οτι ολος ο κωδικας που εψαχνε ο Τζειντ ειχε σχεση με τη μουσικη ,με τραγικο ομως αποτελεσμα και τον αλλον ετσι να του λεει οτι δεν επρεπε η Τασμπιθα να σκαψει την τρυπα,κατι που επισης θελει μεταφραση,αν και μια υπονοια ειναι οτι αυτη δημιουργει πρυποθεσεις διαφυγης απο 'κει περα.
Να ξεκαθαρίσω κάτι πάνω σ’ αυτό γιατί δεν κατάλαβα αν δεν το θυμάσαι ή αν απλά λες ότι μπορεί από κει πέρα να υπάρχει και κάτι άλλο.
Spoiler
Η τρύπα που είπε ο καινούργιος είναι η τρύπα της δεύτερης; σεζόν που άνοιξε η Ταμπιθα στο υπόγειο του σπιτιού που έμεναν στο χωριό και κατέληξε τελικά να ρίξει όλο το σπίτι και να παγιδευτεί ο Τζιμ και η Τζούλι αν θυμάμαι καλά, μαζί κι ένας κομπάρσος που τελικά τον έφαγε η μαρμάγκα.
Από εκεί νομίζω βρήκαν ότι υπάρχουν τούνελ από κάτω που κοιμούνται τα ζόμπια τη μέρα. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποια στιγμή να βρεθεί και έξοδος διαφυγής μέσω του τούνελ.
Εγώ από αυτό που του είπε κατάλαβα ότι ήταν αυτός που απάντησε στον Τζιμ στον ασύρματο όταν βρήκαν σήμα με την κεραία που σήκωσαν στο κοινόβιο γιατί η φωνή στον ασύρματο του είχε πει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πάντως προφανώς μιλάμε για τρίτο παίκτη στο παιχνίδι γιατί ούτε ζόμπι ήταν αφού κυκλοφορούσε μέρα ούτε φυσικά άνθρωπος.
Γενικά την τραβάει μια επανάληψη από την αρχή η σειρά για να ενωθούν κάποια κομμάτια.
Να ξεκαθαρίσω κάτι πάνω σ’ αυτό γιατί δεν κατάλαβα αν δεν το θυμάσαι ή αν απλά λες ότι μπορεί από κει πέρα να υπάρχει και κάτι άλλο.
Spoiler
Η τρύπα που είπε ο καινούργιος είναι η τρύπα της δεύτερης; σεζόν που άνοιξε η Ταμπιθα στο υπόγειο του σπιτιού που έμεναν στο χωριό και κατέληξε τελικά να ρίξει όλο το σπίτι και να παγιδευτεί ο Τζιμ και η Τζούλι αν θυμάμαι καλά, μαζί κι ένας κομπάρσος που τελικά τον έφαγε η μαρμάγκα.
Από εκεί νομίζω βρήκαν ότι υπάρχουν τούνελ από κάτω που κοιμούνται τα ζόμπια τη μέρα. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσε κάποια στιγμή να βρεθεί και έξοδος διαφυγής μέσω του τούνελ.
Εγώ από αυτό που του είπε κατάλαβα ότι ήταν αυτός που απάντησε στον Τζιμ στον ασύρματο όταν βρήκαν σήμα με την κεραία που σήκωσαν στο κοινόβιο γιατί η φωνή στον ασύρματο του είχε πει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πάντως προφανώς μιλάμε για τρίτο παίκτη στο παιχνίδι γιατί ούτε ζόμπι ήταν αφού κυκλοφορούσε μέρα ούτε φυσικά άνθρωπος.
Γενικά την τραβάει μια επανάληψη από την αρχή η σειρά για να ενωθούν κάποια κομμάτια.
Λεω οτι μπορει να υπαρχει και κατι αλλο
Spoiler
γιατι η Ταμπιθα με ολα οσα εχει κανει δειχνει οτι μπορει να ξανακαταφερει κατι οπως και στο φιναλε της 2ης.Με το ''απο 'κει περα'' εννοω γενικα διαφυγη απο το Fromville απο οποιοδηποτε σημειο ή με οποιοδηποτε τροπο μπορει να γινει.
γιατι η Ταμπιθα με ολα οσα εχει κανει δειχνει οτι μπορει να ξανακαταφερει κατι οπως και στο φιναλε της 2ης.Με το ''απο 'κει περα'' εννοω γενικα διαφυγη απο το Fromville απο οποιοδηποτε σημειο ή με οποιοδηποτε τροπο μπορει να γινει.
Θεωρητικά
Spoiler
Ο επόμενος που πρέπει να δοκιμάσει να φύγει είναι ο Τζειντ/Κριστοφερ γιατί ο Βικτορ άκουσε το παιδί με τα άσπρα να λέει στον Κριστοφερ ότι πρέπει να μπει στο δέντρο για να σώσει τα παιδιά κι αυτός δεν ήθελε και έτρεξε ο μικρός Βικτορ να το πει στη μάνα του και πήγε αυτή να μπει στο δέντρο αλλά έγινε κιμάς και μας προέκυψε η Ταμπιθα.
Οπότε θεωρώ ότι η επόμενη προσπάθεια διαφυγής θα είναι από τον Τζειντ σόλο ή μαζί με την Ταμπιθα.
Προσωπικα αυτο που καταλαβα στο 9ο δεν ειναι αυτο που λετε εδω ή ακουγεται δεξια-αριστερα. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι
Spoiler
η Ταμπιθα ειναι μετανσαρκωση της μαμας του Βικτωρ και οχι αδελφη του. Όλο το φλασμπακ που αγκαλιαζει τα παιδια της και την κανει γευμα ο ομορφουλης ειναι δικο της
Το εγραψα πριν λιγες μερες τι ειναι η Ταμπιθα και τελικα δεν επεσα εξω.
Πολυ μπλαμπλα η σαιζον. Θα προτιμουσα ενα χαμο στο 9ο επεισοδιο και στο 10 χαλαρο. Αλλα δεν ειχαμε χαμο ουτε στο 10. Το μονο ενδιαφερον ειναι ποιο ηταν το "μωρο".
Ο επόμενος που πρέπει να δοκιμάσει να φύγει είναι ο Τζειντ/Κριστοφερ γιατί ο Βικτορ άκουσε το παιδί με τα άσπρα να λέει στον Κριστοφερ ότι πρέπει να μπει στο δέντρο για να σώσει τα παιδιά κι αυτός δεν ήθελε και έτρεξε ο μικρός Βικτορ να το πει στη μάνα του και πήγε αυτή να μπει στο δέντρο αλλά έγινε κιμάς και μας προέκυψε η Ταμπιθα.
Οπότε θεωρώ ότι η επόμενη προσπάθεια διαφυγής θα είναι από τον Τζειντ σόλο ή μαζί με την Ταμπιθα.
Ναι, αλλά
Spoiler
ο Κρίστοφερ σε εκείνη τη ζωή, είχε ενεργοποιηθεί όπως έγινε τώρα; Θυμήθηκε ή χρειάστηκε να τού τα εξηγήσει όλα το παιδί με τα λευκά; Καλά, όχι ότι έχει σημασία, γιατί όπως είπαν, προσπάθησαν πολλές φορές και δεν τα κατάφεραν. Μπορεί να θυμόταν μόνο ο ένας από τους δύο ή να πέθαινε ο άλλος.... Δεν μπορώ να συνδέσω όλα τα υπόλοιπα με την ιστορία των Τζέιντ/Τάμπιθα, πάντως.
Για το αγόρι που είπε στον Τζιμ για την τρύπα που άνοιξε η Τάμπιθα, κατάλαβα ότι με αυτό τον τρόπο, ξύπνησε κι αυτούς, οι οποίοι είναι σαν τους νυκτόβιους, αλλά κυκλοφορούν και μέρα. Δλδ, άνοιξε την πύλη της κολάσεως, ας πούμε. Για να δούμε, αν τούς απωθούν τα φυλαχτά.
Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία τα βρίσκω αστεία. Δεν θέλω να σχολιάσω τις εξελίξεις γιατί και μπερδεύομαι και δεν πρόκειται να κάνω επανάληψη γιατί βαριέμαι. Δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ναι το παρακολουθώ αλλά ότι θέλει ας κατεβάσει.
Πόσο γελοίο είναι
Spoiler
να παίρνει ο waaaallllttt πριόνια, τσεκούρια σφυριά κλπ κλπ για να πάει να βασανίσει τον άλλο?
Είδα όλη την σειρά μαζί , πολύ καλές 3 σεζόν πολύ καλό μυστήριο εγώ δε βαρέθηκα κάπου , φυσικά και ήθελα περισσότερες εξηγήσεις μετα απο 30 επεισόδια αλλά προφανώς θα τα μάθουμε όλα στο φινάλε της σειράς. Δεν πιστεύω ότι ο
Spoiler
Tζιμ πέθανε στο φινάλε της 3 σεζόν
ούτος η άλλος είδαμε την κόρη του με κοντά μαλλιά και λέει κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι ταξιδεύει πίσω για να αλλάξει τα γεγονότα κάτι τέτοιο.
Ανυπομονώ για την συνέχεια ελπίζω να μην έχω ξεχάσει τι έχω δει μέχρι να έρθει η νέα σεζόν