-
20 Φεβρουαρίου 2022, 14:18
Moderator
From - Official Discussion Thread
From
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Δραματική σειρά τρόμου η οποία εκανε πρεμιέρα στις 20-02-2022 στο Epix.
Πρωταγωνιστούν οι Harold Perrineau, Eion Bailey, Catalina Sandino Moreno, Shaun Majumder, Avery Konrad,
Hannah Cheramy, Ricky He, Simon Webster, Elizabeth Saunders, Chloe Van Landschoot, Pegah Ghafoori
Παρουσιάζει την ιστορία ατόμων που έχουν παγιδευτεί σε μία πόλη.
-
20 Φεβρουαρίου 2022, 22:55
Moderator
1.01-1.03
Κυκλοφόρησαν τα πρώτα τρία επεισόδια. Δεν είχα διαβάσει τίποτα για την υπόθεση, οπότε με παραξένευσε όταν συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για σειρά τρόμου. Έχει ενδιαφέρον και μυστήριο. Θα φανεί πως θα το χειριστούν στη συνέχεια.
-
Την πήρε το μάτι μου, λεει κατι , οντως αν λεει κάτι?
ειδα οτι ειναι τρόμου.
Ειναι με θεους δαιμονες και supernatural?
-
TV Maniac
Όχι ούτε θεούς ούτε δαίμονες . Ας πούμε κάτι τερατακια όπως στοi am a legend
Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Likes / Thanks - 2 Thanks, 0 Likes
-
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
30 Μαρτίου 2022, 14:46
Moderator
Αν και η πρωτη εντυπωση με τη θεματολογια με ειχε ξενερωσει καπως, θα ελεγα πως η σειρα προχωραει πολυ καλα και με αποκορυφωμα το τελευταιο επεισοδιο.
Ευχομαι να συνεχισει ετσι και να χτισει ωραια μυθολογια.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την t0ny3; 14 Απριλίου 2022 στις 11:01
-
-
11 Απριλίου 2022, 14:38
Moderator
Βλεποντας και το φιναλε της σεζον λοιπον θα τολμησω να πω οτι ειναι απο τις λιγες σειρες που εχουν καταφερει να μου ξυπνησουν συναισθηματα απο το μυστηριο του Lost.
Οι αποκαλυψεις ελαχιστες, τα ερωτηματα πολλα και ο ρυθμος αργος, αλλα εχει χτισει εναν πολυ ενδιαφερον κοσμο και χαρακτηρες. Θα στεναχωρηθω πολυ αν δεν ανανεωθει.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes
-
11 Απριλίου 2022, 16:06
TV Maniac
Πιο lost πεθαινεις που λένε .
Όντως πολύ καλό στήσιμο αλλά κλασικά ασταματητα νέες απορίες και ελάχιστες απαντήσεις . Αν συνεχιστεί , που πρεπει , έχει πολύ υλικό να δώσει . Της χρειάζεται όμως κανα δύο επεισόδια παραπάνω από 10
Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
13 Απριλίου 2022, 14:23
ειδα το πρωτο.
αυτη την στιγμη η εντυπωση ειναι ακριβως αυτη "Αν και η πρωτη εντυπωση με τη θεματολογια με ειχε ξενερωσει καπως"
θα σας εμπιστευτω και θα συνεχισω παρολο που μου ειναι αποκρουστικο σαν θεματολογια δεν μου αρεσει καθολου αλλα να δουμε γιατι τα λετε αυτα.....
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
t0ny3
Βλεποντας και το φιναλε της σεζον λοιπον θα τολμησω να πω οτι ειναι απο τις λιγες σειρες που εχουν καταφερει να μου ξυπνησουν συναισθηματα απο το μυστηριο του Lost.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
tasoulis1980
Πιο lost πεθαινεις που λένε .
βαριες κουβεντες λέτε και δεν ξερω
-
-
15 Απριλίου 2022, 10:37
εφτασα στο 5. οκ i'm hooked!
μου την σπαει πολυ ομως τα ατομα στο κοινόβιο, ολοι τους και το στυλ και τα παντα. Περιμενω οτι θα βαλουν μασκες και θα γινει eyes white shut.