Αφεντικό, λυπάμαι αλλά εγώ το έχω σχεδόν σίγουρο ότι
Spoiler
το κανονικό φινάλε της σειράς θα είναι ένα reset τύπου Τζουμάντζι κι απλά δεν ξέρω πόσο πίσω θα το πάνε, θα δούμε και τους πιο παλιούς (αν υπάρχουν) ή μόνο τον Βίκτορ σε ηλικία 10 χρονών για να "πιστοποιηθεί" το reset εννοείται με ανάσταση όλων των πεθαμένων.
Ειλικρινά με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα δεν πιστεύω ότι απλά θα φύγουν από το χωριό όσοι ζουν μέχρι τότε και θα "κλείσουν" κάπως την πόρτα για εκεί ή αν ας πούμε μείνει ανοιχτό το τέλος ότι μπορεί π.χ. αυτό να ξανασυμβεί και σε άλλους στο μέλλον.
Παντως αν δωθει τετοια απαντηση θα ειναι μεγαλη χαζομαρα και ευκολια,οπως ηταν και στην αλλη προσφατη σειρα που αναφερθηκε πιο πριν.
Επι του πρακτεου οι δαιμονιοι ρεπορτερ του φορουμ εχουν κανα νεο για την τυχη της σειρας,να δουμε το φιναλε προετοιμασμενοι τουλαχιστον;
Προσωπικα αυτο που καταλαβα στο 9ο δεν ειναι αυτο που λετε εδω ή ακουγεται δεξια-αριστερα. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι
Spoiler
η Ταμπιθα ειναι μετανσαρκωση της μαμας του Βικτωρ και οχι αδελφη του. Όλο το φλασμπακ που αγκαλιαζει τα παιδια της και την κανει γευμα ο ομορφουλης ειναι δικο της
δεν γίνεται σε μια σεζόν 10 επεισοδίων τα μισά να είναι φίλερ χωρίς ούτε καν τη στοιχειώδη ανάπτυξη χαρακτήρων γιατί όλοι μα όλοι είναι ακριβώς όπως τους γνωρίσαμε, καμία εξέλιξη, τίποτα.
Αυτό.
9ο επεισόδιο, στον τίτλο λέει ότι είναι το Chapter 1. Ένα πολύ ανούσιο chapter θα πω εγώ.... Μία ολόκληρη ώρα όπου
Spoiler
γίνονται ελάχιστα πράγματα.
Θα σημειώσω για τον Τζέιντ, ότι στην συζήτηση με τον πατέρα του Βίκτορ, ανέφερε ότι ο πατέρας του ήταν απών σε όλη του τη ζωή. Δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε τυχαία.
Και σκέφτομαι : Λες να κατέληξε με κάποιον τρόπο εκεί, ο πατέρας του Τζέιντ και γι αυτό το λόγο χάθηκε από τη ζωή του, ενώ όλοι πίστευαν ότι τους εγκατέλειψε; Μήπως και κάποιοι από όσους καταλήγουν εκεί, συνδέονται με αυτό τον τρόπο, με το μέρος αυτό; Να έχουν κάποιον που εξαφανίστηκε εκεί μέσα; Ας πούμε η Τάμπιθα, που όπως είπε κι ο Τζέιντ, αργά ή γρήγορα εκεί θα κατέληγε; Η Γιατρίνα με την σύντροφό της...
Πφφφφ, δεν ξέρω πραγματικά.
Σε όλο το επεισόδιο, πάντως, ήθελα να σπάσω τα μούτρα του Έλτζιν και του παιδιού στα άσπρα, από τη στιγμή που τον είδα.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την ATHENA1971; 22 Νοεμβρίου 2024 στις 20:10
Όλη η μαγεία της σειράς ήταν τα τέρατα και έχουμε δει μόνο τη φατιμα να κλαίει ασταμάτητα σε όλη τη σεζόν . Πολύ κακή παρά πολύ κακή σεζόν . Αν δεν έχει δυνατό φινάλε δεν ξέρω αν θα την ακολουθήσω του χρόνου.
Στάλθηκε από το 23049PCD8G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ, φάνηκε ότι κάπου το πήγαιναν, αλλά το γύρισαν στο τέλος λόγω της ανανέωσης για την επόμενη σεζόν, αλλά και πάλι....
ΣΟΚ.
Spoiler
Ωραία η ιστορία του Τζέιντ και της Τάμπιθα. Μού αρέσουν αυτές οι ιστορίες με μετενσάρκωση κλπ.
Ώστε δεν είναι η αδερφή του Βίκτορ.
Απορίες :
Καλά, αυτοί γυρίζουν πισω για να σώσουν τα παιδιά, οι υπόλοιποι τί φάση; Υπάρχει ιστορία πίσω από όλους;
Αυτοί που θυσίασαν τα παιδιά τους τί είναι;;;; Τρέφονται με τους περαστικούς;; Η άλλη με το κιμονό; Το παιδί με τα λευκά; Πώς μπαίνουν στο μυαλό τους και τούς εξουσιάζουν; Μεγάλη μορφή η Σάρα, τελικά.
Δεν φτάνει το μέρος με τα τέρατα, βγήκαν και οι others τώρα... όχι ότι δεν το περίμενα... Η μικρή με κοντά μαλλιά, ε; Αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο μπόρεσε να βρεθεί στο παρελθόν;
Τί σκ.... παίρνει αυτός που το σκέφτηκε όλο αυτό;
RIP αντιπαθητικέ σύζυγε, έπρεπε να το φανταστώ ότι θα μας αφήσει, έκανε στροφή 180 μοιρών στη συμπεριφορά του, αυτό μόνο άσχημα πράγματα φέρνει.
Δεν ξανακάνω προβλέψεις
Η μετενσάρκωση βγήκε εντελώς απ’ την κοιλιά τους την τελευταία στιγμή, δεν το είχαν υπονοήσει καθόλου τρεις σεζόν τώρα.
Εντελώς ξεκάρφωτο με όλα τα υπόλοιπα ότι ο Τζέιντ κι η Ταμπιθα είναι από τους ορίτζιναλ ή οι σκέτοι 2 ορίτζιναλ και όλοι οι άλλοι τραβάνε τα πάθη του Χριστού για να σώσουν αυτοί τα παιδιά, ποια παιδιά δηλαδή, είναι ζωντανά δηλαδή αυτά τα ασπρουλιάρικα που βλέπουμε;
Και οι άλλοι είναι μετενσαρκώσεις άλλων ορίτζιναλ ή κομπάρσοι; Τα ζόμπια δηλαδή είναι από τους ορίτζιναλ που έδωσαν τα παιδιά τους για να γίνουν αθάνατοι; Έχω πολλές ερωτήσεις, μάλλον θα το ξαναδώ μπας και καταλάβω κάτι παραπάνω.
Στο τέλος το Darkεψαν κιόλας να δέσει το γλυκό και ποιος τον χέζει τον Τζιμ άλλωστε θα ήταν τρελά περίεργο τώρα που η Ταμπιθα έμαθε για τον Τζειντ.
Η οποία Ταμπιθα για κάποιες μέρες είχε 3 συζύγους στο ίδιο μέρος, έχει προς το παρόν 3 παιδιά εν τη ζωή, κι αλλά τρία πεθαμένα και η καταμέτρηση μόλις άρχισε.
Πάντως αντί να λυθεί κάποιο μυστήριο μπλέξαμε τα μπούτια μας περισσότερο κι άντε να βγάλεις άκρη γιατί υπάρχει κόσμος που ακούει φωνές, άλλοι ακούνε τζιτζίκια, πολαροιντ βγάζουν μόνες τους φωτογραφίες
και γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την greekie; 26 Νοεμβρίου 2024 στις 20:39
3x10 Οκ συμπαθητικο το επισοδειο σε σχεση με τ' αλλα,
Spoiler
ομως ακομα και αυτο που λενε οι Τζειντ,Ταμπιθα και αυτο που βλεπει ο Μποιντ ειναι κατα τη γνωμη μου στην περιφερεια του βασικου εωτηματος,δηλαδη στο που που ή σε τι ειναι στο διαολο.
Γιατι οκ με τις τυχον μετενσαρκωσεις καποιων,το εγκλημα που καναν αυτοι που ηταν ηδη εκει και σκοτωσαν τα παιδια τους για την αθανασια γιατι κατι τους το υποσχεθηκε αλλα,αλλα.
Αισθανομαι οτι το μονο σημειο του επισοδειου που πεταει μια υπονοια για το βασικο ερωτημα που ειπα πριν ειναι αυτο που ο Τζειντ λεει κατι κοιτωντας τον ουρανο και ξαφνικα μας τον δειχνουν σε μια τρυπα με καποια κρεβατια με παιδια τριγυρω του. Λεω εγω τωρα μηπως το σημειο με το κομμενο δεντρο απ'το οποιο μπηκαν εκει εναι ενα πεδιο ή οτιδηποτε αλλο που τους υπνωτισε και τους κραταει σε μια κοινη φαντασιωση για καποιον λογο?
Τελος δεν μου αρεσε που σκοτωσαν το Τζιμ που διααολε βρηκε οτι ολος ο κωδικας που εψαχνε ο Τζειντ ειχε σχεση με τη μουσικη ,με τραγικο ομως αποτελεσμα και τον αλλον ετσι να του λεει οτι δεν επρεπε η Ταμπιθα να σκαψει την τρυπα,κατι που επισης θελει μεταφραση,αν και μια υπονοια ειναι οτι αυτη δημιουργει πρυποθεσεις διαφυγης απο 'κει περα.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 27 Νοεμβρίου 2024 στις 00:21