οταν επεσε απο το φαρο και γυρισε πισω τηλεφωνησε στη μαμα της (αφου το εσκασε πρωτα απο το νοσοκομειο). Καλα δεν θυμαμαι; Πως ειναι δυνατον να ειναι αδελφη του Βικτωρ;
Η απάντηση είναι απλή αν η σειρά θελήσει όντως να το πάει εκεί.
Spoiler
Πολύ εύκολα υιοθετείται ένα παιδί που βρέθηκε μόνο του σε ένα δάσος ή σε έναν δρόμο χωρίς να γνωρίζει από πού ήρθε και πώς το λένε.
Υπάρχει βέβαια και η πιο ακραία πιθανότητα η μάνα της Τάμπιθα να είναι η μάνα του Βίκτορ. Δεν θυμάμαι καθόλου αυτή τη στιγμή αν έχει αναφέρει ο ίδιος ότι τη βρήκε σκοτωμένη ή όχι.
Δεν έγινε κάτι σημαντικό, απλά μας προετοιμάζουν για την κορύφωση. Η Τάμπιθα με τα όνειρα, η Τζούλυ με τον άλλον στα ερείπια, ο μαυρούλης στο υπόγειο (αχ, αυτές οι καταπακτές), η Φάτιμα με τον Έλις και τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν τώρα, εκτός κι αν το σκάσουν, ο Βίκτορ με τη μαριονέτα, ο Μπόυντ με την ηλίθια, η ηλίθια από μόνη της, η οποία θα την κάνει τη μ... είναι το μόνο σίγουρο.
Σκέφτηκα κάτι. Μήπως η μαμά της Τάμπιθα ήταν κι εκείνη σε αυτό το μέρος όταν ήταν μικρή και με κάποιο τρόπο έφυγε και τα οράματα που άρχισε να έχει, ήταν οι αναμνήσεις της; Να ήταν κι εκείνη κάποιο από τα παιδιά; Τραβηγμένο; Αυτό το Ανγκούι που επαναλαμβάνουν, τί να είναι; Μήπως κάποια λέξη που έχει βγει από κάποιον ήχο ή από κάποια άλλη λέξη που μοιάζει ηχητικά;
Πάντως, πιστεύω ότι όλο το μέρος είναι φτιαγμένο στο μυαλό κάποιου, δλδ ζουν σε κάποιον εφιάλτη. Παραείναι φρικτά και παρανοϊκά τα τέρατα, τα οράματα, τα βασανιστήρια, τα φαντάσματα...
Το μέρος που έχουν βρει με τα λαχανικά και τις καλύβες και τις πέτρες, διαφέρει από το υπόλοιπο δάσος, αυτό γιατί δεν το ψάχνουν;;;
Δεν έχω να πω πολλά για το 7ο.
Γεμίσαμε side quests και πλέον πάνε όλοι όπου να ‘ναι και δεν λενε σε κανέναν τίποτα. Δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι μάνα μ’.
Spoiler
RIP και στην Τιλι, σιγά σιγά ας λέμε RIP και στη Φατιμα γιατί στην σκηνή του Alien ήταν σαν να της έτρωγε τα όργανα το «έμβρυο» και την άφηνε κενή όπως αφήνουν τα πτώματα τα ζόμπια.
Επίσης ο Ελντζιν ξεκάθαρα μια κατηγορία μόνος του, τώρα μιλάει και με το φάντασμα, «is this where it happens?»
Μαζευτείτε όλοι σε ένα μέρος και μιλήστε ρε βόδια να τελειώνουμε μας έχετε πρήξει με τη μυστικότητα.
Καιρό θέλω να το αναφέρω αλλά δεν έχω ξαναδεί τόσο άχρηστους χαρακτήρες όπως ο Ελις κι ο Τζιμ. Άχρηστοι και ηλίθιοι. Όλο γκρίνια, συγκατάβαση και τίποτα άλλο. Χου ρε.
Τέλος πάντων.
Ξεκινάει το επεισόδιο και σκέφτομαι, Ωχ, κάτσε να δούμε τί θα γίνει με την
Spoiler
Φάτιμα, που σκότωσε την Τίλυ. Θα μπλέξει, θα την βάλουν στο κουτί; Τϊ θα πουν, τί θα...
Α, τίποτα, τελικά, γιατί ο Σέριφ την φυγάδευσε. But, of course..... όχι μόνο αυτό, αδυνατεί να καταλάβει τί τού λέει η Ντόνα!!! Καλά, στην καλύβα όπου εμφανίστηκε το φάντασμα στην Φάτιμα, πρέπει να έχασα καμια δεκαριά χρόνια από την τρομάρα μου.
Συυγνώμη, αλλά αυτό με τη φωτογραφική μηχανή αγγίζει τα όρια του γελοίου. Κακή σκηνή στο υπόγειο με τον Ελτζιν, γενικά δεν ήταν καλό επεισόδιο, κατά τη γνώμη μου. Από ερμηνείες και πλοκή. Πολύ μπλα μπλα και ουσία μηδέν.
Όποτε βλέπουμε την Τάμπιθα να παίζει κάποιο ρόλο, μάλλον σημαντικό, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ, ο Τζιμ.... το βρίσκει λογικότερο να πηγαίνει να τσαμπουκαλεύεται με όποιον μιλάει στη ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ και πιστεύει ότι τής φουσκώνουν τα μυαλά ή προσπαθεί να την πείσει ότι όλα είναι στη φαντασία της. Θα παίξει κανα φλερτακι λέτε με τον Τζέιντ;
Για να δούμε τί έγινε με αυτά τα παιδιά επιτέλους; Να δεις που όλα είναι ένας φαύλος κύκλος, το τέλος είναι η αρχή και η αρχή, το τέλος. Αυτό κατάλαβα με την Τζούλυ, σε συνδυασμό με αυτά που θυμήθηκε ο Κέβιν στο δωμάτιο και στα ερείπια όπου ξαναπήγε και μάλιστα, για να το κάνει χειρότερο, παίρνει μαζί της και τον αδερφό της
Κι αυτός ο αλυσοδεμένος, τί ρόλο παίζει; Ποιος είναι; Έχουμε δει καποιον Μάρτιν έως τώρα;
Πάντως, δεν μπορώ να σκεφτώ μία εξήγηση για όλα αυτά, ρε παιδιά.
Συγγνώμη, αλλά... Look at me, Victor;;;
Τελευταία επεξεργασία από τον/την ATHENA1971; 10 Νοεμβρίου 2024 στις 18:24
Καπως ετσι ειναι η φαση.Λεγονται και γινονται διαφορα,αλλα αντε να βγαλεις ακρη τι συνδεεται με τι,ποιος με ποιον και τι συμβαινει τελικα.
Spoiler
Α εδω πχ εχουμε παλι το Βικτωρ να λεει οτι καποιοι σκοτωσαν καποια παιδια,τη κορη της Ταμπιθα να κανει ενα πνευματικο περασμα στα χαλασματα και τον αλλο το πιτσιρικα να βγαζει καποιες φωτο και να μαζευει στο τελος τη Φατιμα.Αυτο που βλεπω στατιστικα αξιοσημειωτο ειναι οτι το 'χουν με τα περασματα μανα και κορη.Παρομοια σκηνικα γινανε και σ' αλλα επισοδεια αλλα και παλι ειναι τοσο κουραστικο το μοτιβο ολης της καταστασης που οριακα δεν λες "Αει σιχτιρ και εσεις και το μυστηριο σας".Κι αυτο ισχυει ακομα κι αν δωσουν ενα εντυπωσιακο φιναλε οποτε κι αν ειναι.
Κι αυτο το λεω γιατι σε τετοιες σειρες εξισου σημαντικο με τις απαντησεις ειναι και το ταξιδι,κατα τη γνωμη μου.κι αυτο εδω πασχει πολυ γιατι μοιαζει με ενα χανγκοβερ σε εναν ερημο δρομο γεματες λακουβες.
Η θεωρία πάντως που εκφράστηκε εδώ μέσα (sorry δεν θυμάμαι ποιός το έγραψε)φαίνεται να ισχύει με την ατάκα που ειπώθηκε περί
Spoiler
αρχής και τέλους.
Από εκεί και πέρα δεν θέλω να μπω καν στην διαδικασία να βρω από που ξεκινά και που τελειώνει η ιστορία.
Μπορεί να με πείτε εμμονικό αλλά εγώ βλέπω ότι στο Νησί, ωχ sorry, στο fromville
Spoiler
έχουμε δύο, οντότητες να πω, πλευρές, δυνάμεις, δύο τέλος πάντων. Black & White.
Για κάποιο λόγο βρίσκονται αυτοί εκεί, οι βασικοί χαρακτήρες δηλαδή, κάποιος τους έφερε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε κάποιους΄΄επιτρέπετε΄΄ η έξοδος, ενώ όποιος πάει να φύγει χωρίς άδεια πέφτει σε τοίχο. ΔΕΝ φεύγεις.
ΔΕν ξέρω ποιός ειναι ο σκοπός της μίας και της άλλης πλευράς, που μάλλον το σκοτάδι έχει εγκλωβήσει το φως, αλλά αυτός ο Waaaaalt που έχει ασυλίακάποιον σκοπό πρέπει να εκπληρώσει.
Υποτεύομαι ένα φινάλε σαν αυτό του Manifest, όπου θα δούμε π.χ. την οικογένεια της Ταμπίθα (έτσι δεν την λένε αυτή που έπεσε από τον φάρο?) να μην βρίσκει πεσμένο δέντρο στο δρόμο της και να συνεχίζει για τον προρισμό της.
Δεν υπάρχει παρθενογέννηση. Παίρνουμε μια βασική ιδέα και την σερβίρουμε με όποιες παραλαγές γουστάρουμε, ειδικά σε αυτούς που έχουν σαν σκοπό της ζωής τους να φτιάξουν ένα νέο LOST.
Η Ταμπιθα κατά 99% είναι η αδερφή του Βικτορ αφού είδαμε τη μάνα του να γίνεται κολατσιό.
Το θέμα είναι ότι το φάντασμα της Φατιμα την ακούμπησε κανονικά και με τον νόμο και δεν θυμάμαι άλλο φάντασμα να ακουμπάει κάποιον, δεν μιλάμε για τα ζόμπια. Αυτό με προβλημάτισε να πω την αλήθεια.
Το θέμα είναι ότι μένει ένα επεισόδιο για το φινάλε της σεζόν ή το γενικό φινάλε και από τώρα φαίνεται ποιο θα είναι το μπαμ του
Spoiler
Το «μωρό» και η αποκάλυψη της ταυτότητας της Ταμπιθα
και τίποτα από αυτά δεν βοηθάει στη λύση του μυστηρίου.
Η σειρά είναι καλή, ναι, έχει πάρει στοιχεία από άλλες σειρές αλλά κι άλλες το έκαναν αυτό και βγήκαν πατάτες. Επαναλαμβάνω, η σειρά είναι καλή, το υλικό είναι καλό αλλά είναι υπερβολικά αργή σε εξελίξεις και δεν γίνεται σε μια σεζόν 10 επεισοδίων τα μισά να είναι φίλερ χωρίς ούτε καν τη στοιχειώδη ανάπτυξη χαρακτήρων γιατί όλοι μα όλοι είναι ακριβώς όπως τους γνωρίσαμε, καμία εξέλιξη, τίποτα.
Καθόμαστε 1 ώρα για να περιμένουμε να δούμε ''κάτι'' και όπως το υποψιαζόμαστε αυτό θα γίνει τα τελευταία 5 λεπτά.
Όπως ακριβώς το είπες ΄΄συμπεθέρα
Spoiler
Κάποιοι, κάποιοι όμως, έχουν σχέση μεταξύ τους και ορίστε η πρώτη οικογένεια!
Ξαναλέω και ξαναλέω και ξαναλέω. Εάν όλη αυτή η φασαρία γίνεται για αλλάξει η μοίρα του fromville και να επανέλθουν όλα στην αρχική τους κατάσταση,
waltttttttt f...k U, γιατί σε στείλανε νωρίς νωρίς από το Lost, τους έκραξες και πας τώρα να το παίξεις ξύπνιος.
ΥΓ.
Spoiler
Τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί που τρέφεται με αίμα,
Αφεντικό, λυπάμαι αλλά εγώ το έχω σχεδόν σίγουρο ότι
Spoiler
το κανονικό φινάλε της σειράς θα είναι ένα reset τύπου Τζουμάντζι κι απλά δεν ξέρω πόσο πίσω θα το πάνε, θα δούμε και τους πιο παλιούς (αν υπάρχουν) ή μόνο τον Βίκτορ σε ηλικία 10 χρονών για να "πιστοποιηθεί" το reset εννοείται με ανάσταση όλων των πεθαμένων.
Ειλικρινά με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα δεν πιστεύω ότι απλά θα φύγουν από το χωριό όσοι ζουν μέχρι τότε και θα "κλείσουν" κάπως την πόρτα για εκεί ή αν ας πούμε μείνει ανοιχτό το τέλος ότι μπορεί π.χ. αυτό να ξανασυμβεί και σε άλλους στο μέλλον.