Είμαι και εγώ ένας από αυτούς που λατρεύει την πρίκουελ τριλογία! Βασικά αν μπορούσα να τις ξεχωρίσω αυτή θα έλεγα είναι και η αγαπημένη μου τριλογία! Φωτόσπαθα, οι Τζεντάι στο μεγαλείο τους , μάχες, η ιστορία αγάπης Ανακιν και Πάτμε , η απίστευτη μουσική, όλα !! Πάμε τώρα στα 2 πρώτα επεισόδια. Μου άρεσε πάρα πολύ η πεντάλεπτη εισαγωγή με την επανάληψη των 3 ταινιών και φυσικά η σκηνή μάχης πριν τους τίτλους και το 10 χρόνια μετά .μου αρέσει ακόμα που η εικόνα της σειράς όπως είναι γυρισμένη είναι όπως η πρίκουελ τριλογία φωτεινή δλδ και φουτουριστική. Το κοριτσάκι που κάνει την μικρή πριγκίπισσα δεν με ενθουσίασε τόσο.
Πάρα πολύ ωραίο το επεισόδιο 3 . Επιτέλους είδαμε και Βέιντερ σε δράση ! Εγώ ακόμα δεν βρίσκω κάτι αρνητικό στην σειρά η στο στορι. Όλα μια χαρά . Δεν ξέρω αν θα ήθελα 2 σεζόν που ακούγεται θα προτιμούσα βέβαια περισσότερα επεισόδια σε αυτή την μια σεζόν
Οκ απο πλευρας δρασης γινονται διαφορα κι εδω περα,απλα κανει μπαμ η γνωστη ευκολια,
Spoiler
δηλαδη οτι συνολικα η παντοδυναμη Αυτοκρατορια που εβγαλε τους παντες νοκ αουτ κανοντας τους πεκινουα, οταν πρεπει να αντιμετωπισει 5-10 ατομα γινεται Ταγμα Γκασμαδων.
Επισης βλεπω να μονιμοποιειται ενα καινουργιο μοτιβο
Spoiler
με τους παντες σε ενα ρολο Βεγγου και ενα ατομο να τη βγαινει παντα απο πανω,αυτη τη φορα κανοντας τον Τομπρα.E sorry ρε παιδια αλλα με μονο ενα ατομο εξυπνο δε γινεται σειρα της προκοπης.Να 'ναι 3-4 και να εχουμε εναλλαγη στρατηγικων οκ,αλλα ετσι οπως ειναι μεχρι τωρα δεν εχει ενδιαφερον.
Καλα το οτι εχει στα πλαγια του τη Λεια ο Κενομπι και περνανε τη μιση βαση χωρις να δωσει σημασια κανενας σ'αυτο που το πας....
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 8 Ιουνίου 2022 στις 20:29
Nope. Εγώ βασικά βαρέθηκα. Δεν έχει καμιά αγωνία και οι σκηνές δράσης εξακολουθούν να είναι κακές.
Επιπλέον:
Spoiler
1. Η Βάση των Ανακριτών είναι βυθισμένη σε μεγάλο βάθος, οπότε προφανώς τα τζάμια είναι αρκετά παχιά, ώστε να αντέξουν την πίεση του νερού. Και όμως, μια απλή σφαίρα τα σπάει. Και για ποιο λόγο δεν τα έκαναν και αλεξίσφαιρα, από τη στιγμή που υπάρχουν οπλισμένοι φρουροί που περιδιαβαίνουν στους διαδρόμους;
2.
Αρχική Δημοσίευση από τον/την johny f
Καλα το οτι εχει στα πλαγια του τη Λεια ο Κενομπι και περνανε τη μιση βαση χωρις να δωσει σημασια κανενας σ'αυτο που το πας....
Εντάξει, αυτή η εικόνα ήταν όντως επική μπούρδα.
3. Τα σκάφη των καλών εμφανίζονται ως ο κλασικός από μηχανής θεός λίγο πριν η Τρίτη Αδερφή τους κάνει όλους κόσκινο.
Αυτή είναι πολύ παλιακή τηλεόραση.
4. Τα ρούχα του Όμπι-Ουάν δε βράχηκαν καθόλου;
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. Nίκος Καζαντζάκης
η απόδραση της μικρής πριγκίπισσας έγινε για μένα με πολύ ωραίο τρόπο σε σειρές φαντασίας δεν περιμένω να δω πχ αληθοφάνεια πως γιατί έσπασε από το λέιζερ όπλο το τζαμί κ δεν ήταν απλή σφαίρα αυτό το οπλο το είδαμε να τρυπάει κ τις πανοπλίες των τρούπερς οπότε είναι αρκετά ισχυρό , ή αν βράχηκαν τα ρούχα του και Μπέν που δεν βράχηκαν γιατί το νερό δεν τον έφτασε ποτέ το έστρεψε με την δύναμη στην αντίθετη κατεύθυνση και μετά έτρεξε πριν τον φτάσει.η αν πάνω στην αναστάτωση στην βάση με τόσο κόσμο παρατηρούσαν την κρυμμένη κάτω από τον μανδύα Λέια. Αυτά για μένα είναι λεπτομέρειες ανεφ σημασίας
γενικά θα ήθελα λίγο παραπάνω Βέιντερ τον είχαμε δει σε δύο πολύ λίγο .
Τελευταία επεξεργασία από τον/την spiross27; 10 Ιουνίου 2022 στις 21:31
Το καλυτερο και πιο γεματο επισοδειο μεχρι στιγμης
Spoiler
με ενα πολυ δυνατο mind game αναμεσα στον Obi-Wan Kenobi και τον Darth Vader που ηταν επιβλητικοι στους ρολους τους.Πολυ καλες κι οι Ρεβα κι η Ταλα στους ρολους τους.Επισης υπαρχουν και δυο τρεις ευκολιες που βοηθανε το σεναριο αλλα παντα υπαρχουν αυτα.
Το ρεζουμε ειναι πως αυτο το επισοδειο ειναι κατα τη γνωμη μου ο,τι καλυτερο ειδαμε απο Star Wars μετα το 2005.
Υ.Γ.
Spoiler
Η εικονα του Darth Vader διπλα στον πλανητη πιστευω πως ηδη ειναι κλασικη.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 15 Ιουνίου 2022 στις 15:54