Το Obi-wan Kenobi ήταν υπερβολικά μέτριο έως και κακό για τα γούστα μου. Δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς, αλλα εγώ το βρήκα πολύ φτηνιάρικο, παρότι είχε 25 εκατομμύρια προϋπολογισμό το επεισόδιο. Περίμενα να δω πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από την σειρά με τον Κενομπι και τον Vader, αλλά στην πραγματικότητα δεν έκαναν τίποτα. Ο τόνος και το ύφος της σειράς πήγαινε πέρα δώθε από ελαφρύ δράμα, σε παιδικό, σε δράμα κακοσχεδιασμένης δράσης με φωτοσπαθα από led που μπορείς να πάρει ο οποιοσδήποτε από τα τζάμπο. Τεσπα. Απογοήτευση. Πατάνε πάνω στην αγάπη και την νοσταλγία που έχουν οι θαυμαστές για να μαζεύουν κοινό. Έχω κάνει ένα βίντεο στο YT για αυτό την σειρά ( έχει σποιλερ). Έτσι αν θέλει κανεις μπορεί να το δει εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=4zpjOeHzAZ4
Μιλάμε για πλήρως αδιάφορο, αχρείαστο, αδούλευτο fan service. Ενας ΜακΓκρέγκορ (ο μονος επιβιώσας μαζί με τον taken των ακατανόμαστων επεισοδίων) και κάποιες σκόρπιες σκηνές το παλεύουν να σώσουν την κατάσταση, αλλά το να τρώμε σε εξι επεισόδια τη μάπα της τρίτης αδελφής δεν αντέχεται με τίποτα Στη τελικη καταλήγω ότι προτιμώ να υπάρχουν τέτοιες σειρές από το να μην υπάρχουν καθόλου γιατί αν μη τι άλλο με ικανοποιούν μόνο ως fan κ τίποτα άλλο.
Συμφωνω. Δεν μας εδωσε και τιποτα ουσιαστικο που να μπορεις να κρατησεις δηλαδη. Χασιμο χρονου ηταν. Ολα ηταν χάλια, εκτος απο τον μακγκρεκορ, που οντως το προσπαθησε.
Σκηνοθεσια, σεναριο, φωτογραφια, παραγωγη, αστα να πανε.
Δεν ξετρελάθηκα με όσα είδα, είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις. Σίγουρα είναι κατώτερη από The Mandalorian και The Book of Boba Fett. Εξαιρετικός ο Ewan McGregor, απολαυστική η Vivien Lyra Blair.