Πόσα συναισθήματα μπορεί να σου βγάλει μια σειρά όταν υπάρχει μεράκι, σχέδιο και χημεία.
Πολύ όμορφο και γλυκό αντίο σε μια σειρά που με έκανε να κλάψω όσο λίγες.
Θα μου λείψουν οι Pearson και τα δράματά τους, σίγουρο rewatch όταν βρω την Μπεθ μου.
Πολυ ομορφο κλείσιμο. Δεν χρειαζοτανε τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω. Θα μου λείψουν αλλά μου αρέσει που πήραμε το κλείσιμο που μας και τους άξιζε.
ΑΝ δεν δώσουν βραβειο στην Μουρ θα είναι εγκλημα. Και για μένα θα έπρεπε να πάρει και ο Χουερτας.
Η σειρά είναι πολύ καλύτερη από πολλές εκεί έξω. Ελπίζω να την τιμήσουν όπως της πρέπει.
Επιμένω ότι θα μπορούσε να συνέχιζε με τις ιστορίες της νέας γενιάς. Εχει να δώσει πολύ ψωμί και ειδικά με την ιστορία του Τζακ και πως κατάφερε να γίνει διάσημος τραγουδιστής.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 25 Μαΐου 2022 στις 11:11
Α να χαθείτε είχα χρόνια να κλάψω έτσι για σειρά. Μου χτύπησε όλες τις χορδές, κι ο Ράνταλ με τη ζωή που συνεχίζεται ακόμη κι αν δεν το θελουμε κι η Μπεθ που δεν ήθελε να φύγει και να αφήσει τα παιδιά της.
Εξαιρετικό κλείσιμο, μπράβο τους.
Το επαναλαμβάνω κι εγώ, αν δεν πάρει η Μουρ βραβείο είναι για τα μπάζα οι «υπεύθυνοι».
Πολυ ωραιο και ανθρωπινο κλεισιμο σε μια σειρα που καταφερε να κρατησει το επιπεδο σε ολες τις σεζον και να μας δωσει υπεροχες στιγμες, αλλα και απροσμενα twists.
Λογικά πρέπει να με μισείτε με αυτά που γράφω, δεν έχω ταυτιστεί καθόλου.
Για μένα η σειρά με έχασε κάπου στην 3η ή 4η σεζόν, καλά ήταν μέχρι εκεί μετά κούρασε τόσο πολύ με την ασύλληπτη τραγωδία που είχαν όλοι χωρίς καμια δικαιολογία για αυτά που λένε. Με κούρασε πιο πολύ από τι με έχει κουράσει 18 σεζόν το Grey's. Ήταν ασύλληπτη η κακομοιρίαση όλων.
Επίσης προφανώς δεν βγήκε στουσ σεναριογράφους και ξέχασαν πολλά πράγματα, δεν μας έδειξε ποτε τι έγινε με τον Toby και την κατάθλιψη τα χάπια και αυτά που είχε δείξε σε κάποια φινάλε. Προφανώς θέλαν αλλιώς να το παίξουν τότε και αλλιώς το πήγαν μετά. Δικαιολογείται γιατί έπρεπε να πέσει και άλλη γκρίνια από την Keit!!
Τέλος πάντων, κλείσιμο αδιάφορο τελευταία σκηνή, εγώ ίσως να το έκλεινα στο σημείο που κάναν το big three στην καμπίνα ή αν θέλαν πιο κλάμα εκεί που έσφιξε το χέρι του superman.
Ωραίο τέλος, τόσο όσο.
Έχω μία απορία όμως.... Σε όλες αυτές τις σεζόν, όλες αυτές τις δεκαετίες, από τον θάνατο του Τζακ και μετά, αναφέρθηκε ποτέ πώς τα έβγαζε οικονομικά η Ρεμπέκα; Εργαζόταν; Χαζή απορία, θα μού πείτε.... Το σκεφτόμουν όταν έδειχνε πόσο γλυκιά μανούλα ήταν, πόσο αφοσιωμένη ήταν στα παιδιά της και κάνοντας έναν παραλληλισμό με εμένα, σκέφτηκα κατευθείαν τη δουλειά.