-
24 Ιουλίου 2022, 00:05
Αρθρογράφος
-
9 Σεπτεμβρίου 2022, 01:17
Αρθρογράφος
-
1 Οκτωβρίου 2022, 12:37
TV Guru!
Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο, σίγουρα δεν είχε την ίδια δυνατή αρχή που είχε το Ντισκάβερι στον πιλότο του αλλά οκ εδώ ας πούμε ότι συνέχισε το στορι από εκεί που είχαμε μείνει στο τέλος της 2 σεζόν του Ντισκάβερι κ είδαμε πως έχουν επηρεάσει τα γεγονότα τους χαρακτήρες που συνεχίζουν σε αυτή την σειρά.
-
4 Οκτωβρίου 2022, 12:10
TV Guru!
Ωραίο και το δεύτερο επεισόδιο χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Από ότι κατάλαβα από τα 2 πρώτα επεισόδια η σειρά θα έχει αυτοτελής ιστορίες σε καθε επεισόδιο όπως η πρωτότυπη σειρά. δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό αν συνεχίσει έτσι γιατί θα ήθελα και ένα κεντρικό στορι να δένει την σεζόν
-
5 Οκτωβρίου 2022, 12:20
TV Guru!
Επεισόδια 3-4 συνεχίζει με αυτοτελής ιστοριούλες η σειρά που οκ έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον είναι ωραίες αλλά ως εκεί. Την θεωρώ αδύναμη σειρά μέχρι τώρα από αυτά που έχω δει στο σταρ Τρεκ από τις υπόλοιπες σειρές του και τις νέες ταινίες.
-
6 Οκτωβρίου 2022, 10:18
TV Guru!
Επεισόδιο 5. Το χειρότερο επεισόδιο της σειρά μέχρι τώρα , πολύ βαρετό χωρίς καμία υπόθεση επί της ουσίας. Άρχισα να βαριέμαι και έχω ακόμα να δω ακόμα μισή σεζόν αλλά έχασα το ενδιαφέρον μου. Μια απογοήτευση την έχω περίμενα πολύ καλύτερα πράγματα από την σειρά
-
8 Οκτωβρίου 2022, 10:23
TV Guru!
Το 6,7 μέτρια επεισόδια το 8 όμως έσπασε όλα τα ρεκόρ χαζομάρας. Θα ολοκληρώσω την σεζόν με δυσκολία αλλά δεν μου άρεσε το στιλ της σειρά καθόλου
-
10 Οκτωβρίου 2022, 13:31
TV Guru!
Ένα επεισόδιο τύπου Άλιεν το 9 κλασικά πλέον καθε διαστημική σειρά έχει ένα τέτοιο επεισόδιο τον λόγο βέβαια δεν τον καταλαβαίνω. Και πάμε στο φινάλε της σειράς στο επεισόδιο 10 που είναι το πρώτο πολύ καλό επεισόδιο με αρκετά καλό στόρι. Πολύ καλή η προσθήκη του καπντεν Κέρκ και από ότι είδα θα τον δούμε και στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν και ελπίζω σε περισσότερα. Ελπίζω η δεύτερη σεζόν που λογικά θα δω να είναι πολύ καλύτερη από την μέτρια πρώτη
-
28 Μαρτίου 2023, 23:07
Αρθρογράφος
Η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν. Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουνίου.
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 1 Likes