και σαν στυλ που ηταν πιο old school και στο θεμα που ειχε μια α' βαρυτητα παρολο που το εχουμε ξαναδει στο παρελθον του franchise.Επισης εχουμε περισοτερα προσωπα απ'το Star Trek:TOS.Συνολικα δινω καλο βαθμο και μακαρι να κρατησει και να αναπτυξει αυτο το old school στυλ του Star Trek,αντι να παει στις ατραπους του Discovery πχ.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την johny f; 8 Μαΐου 2022 στις 11:03
Ειναι το μονο απ τις νεες σειρες που μου εδωσε την αισθηση του οριτζιναλ. Ελπιζω να συνεχισει ετσι.
Ωραιο καστ, αλλα με χαλαει η Ρομιν. Την θεωρω αχρειαστη.
Τελος, Fun fact, αυτος που παιζει τον Σποκ ειναι εγγονος του Γκρεγκορι Πεκ.
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Hrisa76; 22 Ιουνίου 2022 στις 01:10
κυριως γιατι ειχε ενδιαφερουσα υποθεση,που μπορει να αναπτυχθει και περαιτερω αφου εχει αρκετες δυνατοτητες ως προς την φυλη που δημιουργησε αυτους τους "κομητες".Επισης μου αρεσει που ειναι κοντα στη φορμα και το υφος των κλασικων Σταρ Τρεκ,κατι που ελπιζω να κρατησει σε διαρκεια.
Δεν το προσπερνας αλλα δεν το λες και κατι ιδιαιτερο ως επισοδειο
Spoiler
κυριως γιατι ηταν βαρετο σε καποια σημεια αφου ελειπαν για αρκετη ωρα βασικα μελη του πληρωματος (Σποκ και Παικ) και η λυση στο προβλημα ηρθε με κλασικα ευκολο τελικα τροπο.Ειχε κι ενα βασικο θεμα απ'τους κανονες τους Αστροστολου που προς το παρον το "τριπλαραν" λογω της "καλης συμπεριφορας" της Riley.
Κάθε φορά που δείχνει αστροπλοια να πετάνε, μαγεύομαι. Νομίζω ότι η αγάπη μου για το Trek είναι γι αυτό.
Η μόνη ένστασή μου είναι ότι συνεχίζει να υπάρχει η στενομυαλη ανθρώπινη σκοπιά στο πως θα είναι οι εξωγήινοι 1000 και 2000 χρόνια μετά.
Συμπαθητικο κι αυτο αλλα μεχρι εκει και γενικοτερα στα πρωτα 5 επισοδεια βλεπω μια φαση "τσαι και συμπαθεια" που απ'τη μια δε το κανει κακο, οπως εγινε το Discovery, αλλα απ'την αλλη δεν φτανει για να το πεις καλο Star Trek.Ισως σ'αυτο να φταιει και το καστ που μου φαινεται μετριο τις περισοτερες φορες.