-
6 Νοεμβρίου 2023, 16:08
Αρθρογράφος
Η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
15 Νοεμβρίου 2023, 01:00
Αρθρογράφος
-
15 Νοεμβρίου 2023, 11:22
TV Guru!
Το γεγονός ότι η σειρά κατατάσσεται στις κωμωδίες ειλικρινά μου φαίνεται παράλογο. Με ποια λογική; Σε ποιο ουράνιο και τόξο;
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
28 Νοεμβρίου 2023, 10:16
Αρθρογράφος
-
8 Ιανουαρίου 2024, 10:27
Αρθρογράφος
-
16 Ιανουαρίου 2024, 19:50
Αρθρογράφος
-
17 Ιανουαρίου 2024, 00:45
TV Guru!
Μόνο κωμωδία δεν είναι. Ούτε καν dramedy. Υπάρχει ένας χαρακτήρας για λίγο, λιγουλάκι comic relief, αλλά όλοι οι υπόλοιποι τραβάνε αληθινά ζόρια.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
19 Ιανουαρίου 2024, 19:56
TV Guru!
Δεν ήξερα την σειρά μέχρι που την άκουσα τώρα στα βραβεία και αυτή και το beef.
Την έβαλα με το που τελείωσα το beef λοιπόν του νετφλιξ.
Είδα τα δύο πρώτα δε βρήκα κάτι ενδιαφέρον ακόμα,σίγουρα θα δω όλη την σεζόν και βλέπουμε αλλά συγκριτικά με το beef που με ενθουσίασε αμέσως από το πρώτο επεισόδιο εδώ βαρέθηκα .
Ίσως είναι κ ο λόγος ότι βαριέμαι στην τηλεόραση ότι έχει σχέση με κουζίνες μαγείρεμα κτλπ σε οποιαδήποτε είδος σειρά ταινία ριάλιτι εκπομπή μαγειρικής κτλπ.
Τι με ενοχλεί πολύ στη σειρά ; αυτή η φασαρία και η ένταση που έχει στα επεισόδια και φυσικά αυτό το σεφ που το ακούμε ασταμάτητα
Τελευταία επεξεργασία από τον/την spiross27; 19 Ιανουαρίου 2024 στις 20:08
spiros#27
-
-
26 Ιανουαρίου 2024, 11:12
TV Guru!
Μεγάλη λαλακία η πρώτη σεζόν για μένα. Και οκ έχει μερικά ωραία πλάνα πάνω από τα πιάτα που εμένα δε με συγκινούν ,οκ και ; δεν βλέπουμε μάστερ σεφ. Κάποια υπόθεση κάτι να σε κρατήσει ; η πρέπει να με κρατήσει ο αχταρμάς που γίνεται στην κλειστοφοβική κουζίνα του εστιατορίου; Η ερμηνεία του πρωταγωνιστή είναι δυνατή . Αφού έχει βγει κ δεύτερη σεζόν θα την δω , αλλά αν θα συνεχίσω αν και όταν έρθει η τρίτη σεζόν δε ξέρω.
-
2 Φεβρουαρίου 2024, 15:28
Αρθρογράφος
s01 & 02
με πρόσφατη την παρατήρηση του David Chase για την "ηλιθιοποιηση" της τηλεορασης με ο,τι αυτο σημαινει για τα νεα οικονομικα μοντελα που επηρεαζουν την παραγωγη και σαφως την ποιοτητα, εχω την εντυπωση οτι τα τελευταια δυο χρονια το The Bear ειναι η καλυτερη νεα σειρα σε ολη την τηλεοραση και μαλιστα με πολυ μεγαλη διαφορά. το οτι βρισκουμε αυτην την ποιοτητα δραματος ειναι θετικο, μα οχι ιδιαιτερα ελπιδοφορο βλεποντας οτι αποτελει ενα δειγμα μπροστα σε εκατονταδες αλλα που ακολουθουν τον αλγοριθμο.
-