-
3 Νοεμβρίου 2023, 01:18
TV Guru!
Δεν μπορώ να ανοίξω το λινκ...
Το γκούγκλαρα, λοιπόν, έφαγα το ωραίο μου μίνι σπόιλερ, γιατί ακόμα δεν έχω δει το City Primeval, κι έχω να πω, ναι, παρακαλώ, θέλω συνέχεια με Μπόιντ και Ρέιλαν πίσω στο Χάρλαν, γιατί το φινάλε της αρχικής σειράς ήταν απαράδεκτα αναίμακτο. Θέλω Μπόιντ κάθαρμα και όχι αναγεννημένο Χριστιανό, θέλω και όσους έχουν απομείνει από την οικογένεια Μπέκετ (όχι και πολλοί, εδώ που τα λέμε) και με μεγάλη χαρά θα έβλεπα ξανά και την υπέροχη Λορέτα. Θέλω και Τιμ α-πα-ραι-τή-τως και δε θα έλεγα όχι και σε μια σταγόνα Γουινόνα.
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
3 Νοεμβρίου 2023, 01:48
Αρθρογράφος
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
HristinaB
Δεν μπορώ να ανοίξω το λινκ...
Δεν άνοιγε γιατί ως λινκ είχε μπει ο τίτλος του άρθρου. Καταραμένο copy-poaste
-
24 Μαρτίου 2024, 23:25
TV Guru!
Η αλλαγή σκηνικού, από το Κεντάκι στο Ντιτρόιτ, η αλήθεια είναι ότι με ξένισε λιγάκι. Σκοτεινή ατμόσφαιρα, βρωμερό και τρισάθλιο αστικό περιβάλλον, υπόκοσμος στα χειρότερά του. Καλά όλα αυτά, αλλά, αφενός μου έλειψε η ανοιχτωσιά και η χωριατοσύνη του Χάρλαν, αφετέρου, στα πρώτα τουλάχιστον επεισόδια,
Φοβερός villain ο Κλέμεντ, κοινωνιοπαθής με τα όλα του, σοκαριστικά υπερβίαιος και απειλητικός, εξαιρετική προσθήκη στο σύμπαν του
Justified.
Η δικηγόρος Κάρολιν είχε το ενδιαφέρον της, αλλά
Η κόρη του Ρέιλαν/Όλιφαντ προφανώς δεν είναι σπουδαία ηθοποιός, αλλά είχε την πλάκα της. Τον έχει του χεριού της τον μπαμπά!
Κατενθουσιάστηκα με το τέλος, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να δω.
και ν' αρχίσει το κυνηγητό!
Maybe there's hope.
Be ashamed to die until you have won some victory for humanity.
Horace Mann
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.
Nίκος Καζαντζάκης
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes