Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers (απαραίτητα τα spoiler tags)
Η 43η σεζόν του Survivor είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου με δίωρο επεισόδιο. Ο Jeff Probst επιστρέφει και πάλι σε ρόλο παρουσιαστή.
ok πρεμιερα, ειχε καπως ενα πιο oldschool feeling. Πρωτη εντυπωση για το καστ ειναι αρκετα κατωτερη απο 41+42 αλλα εχουμε δρομο ακομα. Πιστευω δεν θα αντεχα να ζησω με τον LIVIN τυπο
*στην επομενη σεζον παιζει ατομο που ξερω προσωπικα και ανυπομονω να τη δω
μου αρεσε πολυ το δευτερο. Τα μεγαλυτερα επεισοδια και το εντιτ βοηθησαν λιγο πολυ να μαθουμε ολους τους χαρακτηρες. Δυστυχως απο το επομενο γυριζουμε σε κανονικες διαρκειες
Spoiler
απο τις καλυτερες ιδεες το beads idol αλλα αν ειναι ιδιο και στα αλλα tribes, δεν μπορω να σκεφτω πως καποιος θα τα συλλεξει τοσο ευκολα οσο ο Cody
συμφωνω με τον Jesse σε αυτα που ελεγε για την Justine. Μου αρεσει η τριαδα του με Cody και Nneka
Τζούφιο επεισόδιο, παρακαλούσα να πάνε οι κίτρινοι σε Tribal, να γίνει χαμός με τα idols και να'χουμε blindside. Μετά που το καλοσκέφτηκα, μάλλον η Ellie θα την αποχωρούσε... οπότε καλύτερα που την σκαπούλαρε καθώς μου είναι συμπαθής. Έχει πλάκα η όλη φάση που νομίζει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο, ενώ ο Σάμι σκάβει τον λάκκο της.
Ωραία η ιδέα με τα beads, αλλά δε θα έπρεπε να το κάνουν σε κάθε tribe. Πλέον είναι όλοι ψιλιασμένοι και μόλις γίνει swap ή merge θα αποκαλυφθεί ποιοι έχουν idols και θα γίνουν targets, δε μπορούν δηλαδή να το κρατήσουν κρυφό.
ωραιο επεισοδιο
φανταστικος gabler, ευτυχως που δεν ετρωγα τπτ οταν ξεφουρνισε το idol της jeanine γιατι θα το εφτυνα
μου αρεσει και ο ryan που στο προηγουμενο ειχε γινει ηθοποιος και τωρα προτεινε final 7
Τελευταία επεξεργασία από τον/την Askepios; 27 Οκτωβρίου 2022 στις 20:46
6
Mαντάρα τα έκανε η Elie... δε της έφτανε το split vote, ήθελε να διαλέξει και το decoy boot. Τόσα άτομα, περίμενε να μη μιλήσουν μεταξύ τους; Aμ η άλλη η Νοelle που ξεφουρνιζε μυστικά χωρίς καν να τη ρωτήσουν;
Με τον Gabler πέθανα στα γέλια... εντάξει ο τύπος μπορεί να μην έχει social game, αλλά ήταν σωστή η κίνηση του να τα παίξει all in, διαφορετικά θα γινόταν πιόνι στις αποφάσεις άλλων.
Στο TC, ενδιαφέρον ότι η Κάρλα ψήφισε Owen και ο Owen ψήφισε James. Ίσως είχαν στο μυαλό τους πιθανά tiebrake (σε περίπτωση που έπαιζε idol η Elie) ή απλά παίζουν paranoia games.
wow
Πριν αρχισει το επεισοδιο σκεφτομουν ποσο ωραια σεζον βλεπουμε λογω του καλου και μοιρασμενου εντιτ αλλα το οτι δεν ειχαμε και καμια σπουδαια στιγμη οπως το minority split του DvG πχ
Τελικα ειχαμε το highlight πιστευω μεχρι τωρα. Φοβερο επεισοδιο και huge move απο Jesse ενω αντιστοιχα ανεξηγητο blunder του Cody να δωσει πισω το idol. Δεν μπορω με τπτ να καταλαβω γιατι να το κανει αυτο. Φανταζομαι παιζει τεραστιο ρολο το ποσο καλη σχεση ειχαν μεταξυ τους για να του το φυλαγε τοσο καιρο αλλα το να το παρει πισω ξανα μου φαινεται τρελο. Δεν ξερω αν ο Jesse θα παρει την jury vote του Cody αλλα οσο σκληρο κι αν ηταν αυτο που εκανε σημερα μαλλον ηταν και αναγκαιο αν σκεφτεις το ποσο καλος ειναι ο Cody και στις δοκιμασιες.