-
9 Σεπτεμβρίου 2022, 16:21
Moderator
American Gigolo - Official Discussion Thread
American Gigolo
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Δραματική σειρά η οποία θα κανει πρεμιέρα στις 11-09-2022 στο Showtime.
Είναι βασισμένη στην ομότιτλη ταινία από την δεκαετία των 80s.
Πρωταγωνιστούν οι Jon Bernthal, Gretchen Mol, Rosie O'Donnell,
Lizzie Brochere, Gabriel LaBelle,Leland Orser.
Έπειτα από την άδικη δεκαπενταετή κάθειρξη και την αποφυλάκισή του,
ο Julian Kaye προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
10 Σεπτεμβρίου 2022, 00:54
Αρθρογράφος
-
15 Σεπτεμβρίου 2022, 11:19
TV Guru!
Είδα την πρεμιέρα της σειράς, μού άρεσε αρκετά, έχει "πολύ ψωμί" η ιστορία, για να δούμε πως θα καταλήξει το όλο σκηνικό!
Καταπληκτικός στον ρόλο τού για άλλη μία φορά, ο Τζον Μπέρνταλ, φοβερός ηθοποιός είναι ο άτιμος, όπου τον έχω δει, ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα της σειράς ή της ταινίας, αντίστοιχα!
Και οι υπόλοιποι χαρακτήρες μού άρεσαν φυσικά, ενδιαφέρον είχαν και οι σκηνές από το παρελθόν και ο τρόπος πού μας έχτισαν την υπόθεση, αναμένω με μεγάλη αγωνία την συνέχεια, επιστρέφω με πιο ολοκληρωμένο σχόλιο αφού κλείσει η σεζόν, αυτά!
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 2 Likes
-
6 Νοεμβρίου 2022, 07:44
TV Guru!
Τέλος η σεζόν, μάλλον και η σειρά από εμένα, γιατί δεν βλέπω κάποιον λόγο να συνεχίσει η ιστορία, αφού έκλεισαν όλες οι υποθέσεις της! Ωραία σειρά σε γενικά πλαίσια, βέβαια είχε κάποιες στιγμές πού σε κούραζε λιγάκι και επαναλαμβανόταν σε σημαντικό βαθμό, αλλά τέλος πάντων, θα μπορούσε να έχει και λιγότερα επεισόδια σίγουρα.
Ο Τζον Μπέρνταλ, τα έχουμε πει ξανά, φοβερός στον ρόλο τού, αυτός με κράτησε κυρίως στην σειρά, νομίζω και με όλους αυτό θα έγινε, μεγάλος ηθοποιός, μακάρι να τον δούμε ξανά στο άμεσο μέλλον σε νέους ρόλους.
Αυτά, καλή σειρά, θα ήθελα να δω κάποια στιγμή και την πρωτότυπη ταινία τού '80, πιο πολύ για να κάνω μία σύγκριση ανάμεσα στους ηθοποιούς και την ιστορία.
-
6 Νοεμβρίου 2022, 16:15
TV Maniac
Και μένα μου άρεσε η σειρά . Όμως , ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αρχή από πλευράς σκηνοθεσίας και μετά έπεφτε σταδιακα.
Όντως , δεν δείχνει να έχει να διηγηθεί κατι άλλο .
Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
30 Ιανουαρίου 2023, 23:35
Αρθρογράφος
-
15 Ιουνίου 2023, 23:55
TV Guru!
Περίμενα περισσότερα από την σειρά. Δεν ήταν και κακή βέβαια αλλά δεν είχε κ αυτό το κάτι να την κάνει να ξεχωρίζει. Μου άρεσαν περισσότερο τα φλας μπακ αν και από ένα σημείο κ μετά ελαττώθηκαν αρκετά. Ο πρωταγωνιστής ήταν πολύ βαρύς στο ρόλο του πιστεύω ότι δεν του ταίριαζε τόσο , ήταν και αρκετά λιγομίλητος βέβαια στα επεισόδια. Δεύτερη σεζόν δε χρειαζόταν αφού έκλεισε την ιστορία μια χαρά.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
15 Ιουνίου 2023, 23:56
Αρθρογράφος