-
15 Σεπτεμβρίου 2022, 00:15
Moderator
Entrapped - Official Discussion Thread
Entrapped
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Αστυνομική θρίλερ σειρά από την Ισλανδία η οποία διανέμεται από το Netflix.
Είναι συνέχεια της αγαπημένης σειράς Trapped
Πρωταγωνιστούν οι Olafur Darri Olafsson,Ilmur Kristjansdottir,Bjorn Hlynur Haraldsson.
Οι Andri και Hinrika ερευνούν τον φόνο ενός μέλους αίρεσης που συνδέεται με την εδαφική διαμάχη μιας συμμορίας και την εξαφάνιση μιας γυναίκας.
-
15 Σεπτεμβρίου 2022, 00:19
Moderator
Ωραία η σεζόν αν και όντως με βαρετή σχετικά ιστορία. Ελπίζω να έχουμε ωστόσο και άλλες σεζόν στο μέλλον.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
16 Σεπτεμβρίου 2022, 01:27
TV Guru!
Αδιάφορη υπόθεση, αλλά με ωραίο, ανατρεπτικό, αν και απότομο φινάλε.
Λίγα τα επεισόδια, λίγο επιπόλαια μου φάνηκε η διανομή της 3ης σεζόν, παρά το διάστημα που μεσολάβησε.
Λατρεμένος χαρακτήρας ο πρωταγωνιστής, μένω πιστός στη σειρά, με όποιο τίτλο κι αν κυκλοφορεί, λόγω αγάπης στον ξεχωριστό αυτό τόπο.
Μουσική και πλάνα υπέροχα όπως πάντα.
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 2 Likes
-
21 Σεπτεμβρίου 2022, 10:14
TV Guru!
Ακριβως τα ιδια με τους αποπανω, βαρετη ιστορια δεν ειχε κατι να δωσει, οκ το φινάλε ίσως αλλα και παλι δεν σοκαρίστηκα τόσο. Νομίζω οτι σε αυτη την σεζον ο ο αγαπημενος Αντρι εδωσε ρεσιταλ απο ρόλο, ηταν εξαιρετικός.
Για τοπία φωτογραφία και μαγικη Iceland που ναι θα καταφερω να παω εκει περα, εκει περα ομως, βορεια ή νότια να μην μπορεις να κουνηθεις απο το κρυο !!!!
Την πρωτη σεζον παντως την μαγικη ατμόσφαιρα δεν θα μπορεσουν να την ξαναπιασουν ποτέ νομίζω.
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
21 Σεπτεμβρίου 2022, 21:30
TV Guru!

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
great
Ακριβως τα ιδια με τους αποπανω, βαρετη ιστορια δεν ειχε κατι να δωσει, οκ το φινάλε ίσως αλλα και παλι δεν σοκαρίστηκα τόσο. Νομίζω οτι σε αυτη την σεζον ο ο αγαπημενος Αντρι εδωσε ρεσιταλ απο ρόλο, ηταν εξαιρετικός.
Για τοπία φωτογραφία και μαγικη Iceland που ναι θα καταφερω να παω εκει περα, εκει περα ομως, βορεια ή νότια να μην μπορεις να κουνηθεις απο το κρυο !!!!
Την πρωτη σεζον παντως την μαγικη ατμόσφαιρα δεν θα μπορεσουν να την ξαναπιασουν ποτέ νομίζω.
Ποτέ φίλε great, εκείνη η σεζόν ήταν one of a kind!
Good night moon. Good night stars. Good night po-pos. Good night fiends. Good night hoppers. Good night hustlers. Good night scammers. Good night to everybody. Good night to one and all.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
10 Οκτωβρίου 2022, 12:00
Moderator
Η 3η σεζον που πλασαριστηκε ως spin-off απο το Netflix, κανονικα εχει 8 επεισοδια και το Netflix κυκλοφορησε 6 επεισοδια. Η απορια μου ειναι γιατι εγινε αυτο και τι ακριβως κοπηκε στο editing.
Κακη η σεζον και σιγουρα η πιο αδυναμη.
-
10 Οκτωβρίου 2022, 14:29
TV Guru!

t0ny3
Η 3η σεζον που πλασαριστηκε ως spin-off απο το Netflix, κανονικα εχει 8 επεισοδια και το Netflix κυκλοφορησε 6 επεισοδια. Η απορια μου ειναι γιατι εγινε αυτο και τι ακριβως κοπηκε στο editing.
because Netflix
-
28 Οκτωβρίου 2022, 07:30
TV Guru!

t0ny3
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Σκαδιναβοί στις πλατφόρμες streaming πχ viaplay, δεν βάζουν αγγλικούς υπότιτλους.
Γιατί να περιμένω 1 χρόνο το νέτφλιξ για να δω τη σειρά τους;
Ας μου δώσουν την επιλογή να τη βλέπω live από εκείνους!
-
28 Οκτωβρίου 2022, 08:23
Αρχισυντάκτης
To viaplay πάντως θα κυκλοφορήσει στην Αγγλια αρα πολύ πιθανο να δώσει και αγγλικούς υπότιτλους