-
18 Οκτωβρίου 2022, 18:26
Έχω πολύ ανάμικτα συναισθήματα για την σειρά. Είδα τα 4 πρώτα επεισόδια και από την μία θέλω να δω και την συνέχεια για τον εξαιρετικό Evan Peters και απο την άλλη είναι τόσο αχρείαστα αργή και βαρετή που πιάνω τον ευατό μου να χάνεται σε σκέψεις άσχετες εκεί που το παρακολουθώ. Διαβάζω και για τις ανακρίβειες και ξενερώνω ακόμα περισσότερο.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
22 Οκτωβρίου 2022, 13:38
Αρθρογράφος
-
28 Οκτωβρίου 2022, 11:23
Αρθρογράφος
Τελευταία επεξεργασία από τον/την drapetisgal7; 6 Δεκεμβρίου 2022 στις 01:52
superheronews.gr
-
5 Νοεμβρίου 2022, 13:27
Αρχισυντάκτης
εχω δει τα πρωτα 6 επεισοδια...ο Πητερς ειναι απιστευτος στο ρόλοτου...γενικα η σειρα εχει μπολικο ενδιαφερον.!! το κατα ποσο ειναι απολυτη αληθεια ή οχι δεν γνωριζω...διαβασα καπως τις ιστοριες και το βασικο νοημα μαλλον το πιανει κανεις.!!! το εκτο επεισοδιο ηταν αχρειαστο μαλλον.!!
-
7 Νοεμβρίου 2022, 20:28
Αρθρογράφος
Η σειρά ανανεώθηκε για δυο σεζόν και θα είναι ανθολογική.
ΠΗΓΗ
-
Likes / Thanks - 1 Thanks, 0 Likes
-
16 Νοεμβρίου 2022, 09:06
TV Guru!
Την ολοκλήρωσα την σεζόν, ωραία σειρά, τα πράγματα πού βλέπεις σε αυτήν, σού προκαλούν πραγματική αηδία, αν είναι βέβαια αλήθεια όλα αυτά, γιατί δεν έχω διαβάσει την αληθινή ιστορία, μπορεί όπως συμβαίνει σε κάθε σειρά ή ταινία να υπάρχουν και κάποιες "σάλτσες" για να προχωρήσει το σενάριο ή/και να είναι πιο εντυπωσιακό αυτό πού βλέπουμε!
Ο πρωταγωνιστής στον ρόλο τού Ντάμερ ήταν απλά φοβερός, όπως και οι υπόλοιποι χαρακτήρες μού άρεσαν και η ατμόσφαιρα της τότε εποχής ήταν πολύ καλά αποτυπωμένη!
Από την άλλη πλευρά, ναι μεν η ιστορία σε κρατούσε, αλλά κατά την άποψή μού, είχαμε πάρα πολλές λεπτομέρειες και μακροσκελή επεισόδια, πού τελικά σε κούραζαν, εγώ το έπαθα πάρα πολλές φορές.
Θα προτιμούσα η σειρά, να ήταν ας πούμε λιγότερα επεισόδια, 5 ή 6, ή να είχαν μικρότερη διάρκεια ας πούμε.
Αυτά από εμένα, από ότι είδα έχουμε και ανανέωση με νέα προφανώς διαφορετική ιστορία, καλό αυτό, θα συνεχίσω!
-
-
16 Νοεμβρίου 2022, 09:16
Αρχική Δημοσίευση από τον/την
GeorgeCR7
Από την άλλη πλευρά, ναι μεν η ιστορία σε κρατούσε, αλλά κατά την άποψή μού, είχαμε πάρα πολλές λεπτομέρειες και μακροσκελή επεισόδια, πού τελικά σε κούραζαν, εγώ το έπαθα πάρα πολλές φορές.
Θα προτιμούσα η σειρά, να ήταν ας πούμε λιγότερα επεισόδια, 5 ή 6, ή να είχαν μικρότερη διάρκεια ας πούμε.
Πέρα απο το οτι ειχε παρα παρα πολλες ανακριβειες αυτο ηταν και το κυριο προβλημα της σειρας σχεδον για ολους
-
-
19 Νοεμβρίου 2022, 02:40
Αρχισυντάκτης
τρομερη ερμηνεια απο τον πρωταγωνιστη...καπου κανει κοιλια η σειρα...γενικα ομως δεν μετανιωσα που την εβαλα στο προγραμμα..!!
-
6 Δεκεμβρίου 2022, 01:52
Αρθρογράφος
-
Αρθρογράφος