γιατι ειχε πολλα επαναλαμβανομενα σημεια και παρα πολλα φλασμπακ που χαλουσαν τον οποιο ρυθμο θα μπορουσε να εχει,ενω το μονο ενδιαφερον σημειο ειναι εκει που ηταν θολα τα ορια αναμεσα στο τι ηταν αληθεια και τι μουφαρισμα.
Δεν τρελάθηκα, μετριότητα, προτιμώ την παλιά ταινία. Δεν με ενόχλησαν τα flashback
Spoiler
αλλά το πως στο τέλος πάνε να βγάλουν λάδι και τους γονείς.
Ήταν μία φοβαρά προβληματική οικογένεια. Με κακοποιήσεις σε σωματικό και λεκτικό επίπεδο και αυτό το έχουν καταθέσει πολλοί.
Η κακοποίηση ήταν και σεξουαλική? Δεν ξέρω, αλλά μάλλον ναι, γιατι φαίνεται ότι ο μπαμπάς έκανε άλλες παρενοχλήσεις ή βιασμούς.
Ηταν αυτός ο λόγος για τις δολοφονίες? Ηταν και αυτός, αλλά νομίζω ότι ήταν τα λεφτά ο κύριος λόγος.
Τα παιδιά ήταν προβληματικά όπως ήταν και οι γονείς. Η αγριότητα του εγκλήματος για μένα έχει να κάνει όχι μόνο και το προβληματικό των χαρακτήρων.
Τέτοια αγριοτητα την συναντάς όταν κάποιος είναι καταπιεσμένος και όταν βρει να ξεσπάσει, χάνει τον έλεγχο. Για μένα αυτό έγινε εδώ.
Αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει είναι αν ο κινητήριος μοχλός είναι ο Λάιλ ή ο Ερικ είναι υποχθόνια μουχρίτσα που ξέρει να πατά τα κουμπιά του αδερφού του.
Κανείς αθώος από τους τέσσερις. Και καμία συμπάθεια για κανέναν τους.
Αργος και βασανιστικός θάνατος για τους Aemond, Criston, Aegon, Larys.