-
5 Νοεμβρίου 2022, 17:56
Moderator
MasterChef Greece (Season 07 Star Channel 2023) - Θέμα σχολιασμού της σειράς
MasterChef Greece
Star Channel
2023
Επίσημο thread συζήτησης/trailers/spoilers κτλ
(απαραίτητα τα spoiler tags)
Η έβδομη σεζόν θα μεταδοθεί για άλλη μία χρονιά στο Star Channel.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει:
Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.
-
Likes / Thanks - 0 Thanks, 1 Likes
-
15 Νοεμβρίου 2022, 21:36
Αρθρογράφος
-
15 Νοεμβρίου 2022, 23:04
Moderator
Eχει ακουστεί ότι θα είναι η τελευταία σεζόν και θα κρατήσουν τα δικαιώματα για το μέλλον.
Στην φετινή σεζόν ευχόμαστε "να ζήσουμε να τους ξεχάσουμε" για τους Larys, Criston, Aemond, Otto Hightower, Alicent, Aegon.
-
15 Νοεμβρίου 2022, 23:09
Αρθρογράφος

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
Hrisa76
Eχει ακουστεί ότι θα είναι η τελευταία σεζόν και θα κρατήσουν τα δικαιώματα για το μέλλον.
Έχει γραφτεί ότι αυτό και το GNTM δεν θα βγουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν λόγω του υψηλού ανταγωνισμού που υπάρχει από τη μυθοπλασία και να ξεκουραστεί το κοινό. Να κάνουν ότι έκανε ο ΣΚΑΙ με το Survivor.
-
15 Νοεμβρίου 2022, 23:13
Moderator
Καλό θα είναι και νομίζω έπρεπε να γίνει. Γιατί το επίπεδο των παιχτών ήταν πολύ χαμηλό.
ΑΛλά ακόμα και αν ξεκουραστεί το κοινό, αν συνεχίσουν να επιμένουν στο κομμάτι ριαλιτι και όχι διαγωνισμός, πάλι το ίδιο θα γίνει. Νομίζω ότι πλέον δεν αντέχουμε τόση τοξικότητα.
-
-
15 Νοεμβρίου 2022, 23:19
Αρθρογράφος

Αρχική Δημοσίευση από τον/την
Hrisa76
Καλό θα είναι και νομίζω έπρεπε να γίνει. Γιατί το επίπεδο των παιχτών ήταν πολύ χαμηλό.
ΑΛλά ακόμα και αν ξεκουραστεί το κοινό, αν συνεχίσουν να επιμένουν στο κομμάτι ριαλιτι και όχι διαγωνισμός, πάλι το ίδιο θα γίνει. Νομίζω ότι πλέον δεν αντέχουμε τόση τοξικότητα.
Ισχύει, ειδικά στο MasterChef δεν παλεύονται τα πολλά επεισόδια που έχουν μεγάλη διάρκεια. Καλύτερα θα ήταν να ακολουθήσουν το μοντέλου του Αμερικάνικου MasterChef, το κάθε επεισόδιο να είναι ωριαίο μαζί με τις διαφημίσεις και να υπάρχει αποχώρηση.
-
-
17 Νοεμβρίου 2022, 09:45
Αρθρογράφος
-
8 Δεκεμβρίου 2022, 20:28
Αρθρογράφος
-
12 Δεκεμβρίου 2022, 20:42
Αρθρογράφος
-